bugün
- ben ahbap derneğine güveniyorum16
- true abazanlığı4
- yazarların lahmacun yeme rekorları7
- arkadaşlar bakar mısınız bi4
- adnan oktar5
- true ahlaksızlığı3
- çocukların şımarık olması6
- erdoğan ın dünya lideri olması8
- doktor bey vizitte6
- put6
- dünya kuzenler günü3
- sizin adınız yanınca doktorun yanına giren tip6
- ideal erkek boyunun 1 84 olması7
- orduspor çocukları4
- kabak yemeği vs hamburger13
- velvet hanım günaydın6
- türk kızlarının sekste başarısız olması4
- izmirli kızlar8
- ilk buluşmada ne getirilmeli8
- nervio25
- 24 temmuz 2026 istanbul baraj doluluk oranı3
- diktatörlükle yönetilen ülkeler4
- norveç futbolu5
- 186 boyundaki erkek19
- ilişkiyi bitirme cümlesi3
- fatma soydaş7
- yeni parti için alternatifli hazırlık5
- genç işsizlik3
- en büyük korkunuz7
- olm herkes nerede lan2
- sözlük yönetimine bir teşekkür4
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak20
- ahmet sezer bey11
- neden iyi kızlarla tanışamıyoruz4
- velvet48
- gemici çakmağı3
- insan olmaya ceyrek kala8
- truevesti2
- sabahın 6 sında uyanmak4
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- kemaliste dokundum ne yapmalıyım3
- bursalı erkekler9
- alevi erkek8
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır10
- ilk buluşmaya smokin ile gitmek2
- doların düşmesi4
- nervionun merak ettiği yazar19
- topçu miralay ahmet sezer bey2
- 32 yaşına girmek12
osmanlı döneminde sarhoşların gidecekleri yere küfe yardımıyla taşınacak duruma gelmesi olup günümüzde yürüyemeyecek kadar sarhoş olanlar için kullanılmaktadır. bir nevi, "arabanızı kullanmayın, size taksi çağıralım"ın geçmiş dönemdeki halidir. *
osmanlı döneminde, alkolü fazla kaçıranlara verilen isim.
yeniköy lokasyonlu mekan.
bu mekanın en sevdiğim yönü, tuborg satmaları. eskiden mekan içinde sigara içilebiliyordu ama peş peşe yedikleri cezalar yüzünden artık sigara içilemiyor. bu mekanın en çok garsonlarını seviyorum. özellikle emre ve mine muhtemeşem iki insan. kız arkadaşlarımla bu mekanı tercih edersem şayet, mine'nin bana beş numaralı bakışını atması ve masamıza yaptığı hizmeti x2 hızlandırması beni çok sevindiriyor. arkadaşlarımla gittiğim zaman normal bir hizmet söz konusu ama kız arkadaşımla gidersem benim biraz mabadımı kaldırabiliyorlar. sağolsunlar, varolsunlar.
mekanın bir de mutfak kısmıyla ilgilenen ve şef garson ünvanı ile tüm masları check eden, çapkın mı çapkın fedai abimiz var. kendisi ek iş olarak emlakçılık yaptığı için bana sürekli daire itelemeye çalışıyor. en son, "abi ülkenin vaziyeti kötü. şu an ev, mev alamam" dememden sonra artık bana eski alakasını göstermiyor. ne diyelim.. her şey para değil be fedai abi. ama senin toton sağolsun. biz seni böyle de seviyoruz.
bu arada;
mekanın sahibi bir beygir var. adam ilk insanlardan. devasa boyutlara sahip ve oldukça keskin bakışlar atan bir insan. genel olarak sadece kafaları eğerek selamlaşırız. geçen yaz tek başıma oturup bira içtiğim bir akşam masama teşrif etmişti. o zamana kadar kalas zannettiğim adam pek bir şirin çıktı. futbol, arabalar, kadınlar.. her konu hakkında oldukça keyifli bir muhabbet geçmişti aramızda. insanlara karşı olan ön yargılarımı kıran yegane kişilerden birisidir kendisi. buradan hepsine selamlarımı yolluyorum.
mine, geçen beraber bira içtiğim arkadaşımı çok kestin ama o adamdan sana hayır gelmez. kullan at mendile dönersin kuzum.
bu mekanın en sevdiğim yönü, tuborg satmaları. eskiden mekan içinde sigara içilebiliyordu ama peş peşe yedikleri cezalar yüzünden artık sigara içilemiyor. bu mekanın en çok garsonlarını seviyorum. özellikle emre ve mine muhtemeşem iki insan. kız arkadaşlarımla bu mekanı tercih edersem şayet, mine'nin bana beş numaralı bakışını atması ve masamıza yaptığı hizmeti x2 hızlandırması beni çok sevindiriyor. arkadaşlarımla gittiğim zaman normal bir hizmet söz konusu ama kız arkadaşımla gidersem benim biraz mabadımı kaldırabiliyorlar. sağolsunlar, varolsunlar.
mekanın bir de mutfak kısmıyla ilgilenen ve şef garson ünvanı ile tüm masları check eden, çapkın mı çapkın fedai abimiz var. kendisi ek iş olarak emlakçılık yaptığı için bana sürekli daire itelemeye çalışıyor. en son, "abi ülkenin vaziyeti kötü. şu an ev, mev alamam" dememden sonra artık bana eski alakasını göstermiyor. ne diyelim.. her şey para değil be fedai abi. ama senin toton sağolsun. biz seni böyle de seviyoruz.
bu arada;
mekanın sahibi bir beygir var. adam ilk insanlardan. devasa boyutlara sahip ve oldukça keskin bakışlar atan bir insan. genel olarak sadece kafaları eğerek selamlaşırız. geçen yaz tek başıma oturup bira içtiğim bir akşam masama teşrif etmişti. o zamana kadar kalas zannettiğim adam pek bir şirin çıktı. futbol, arabalar, kadınlar.. her konu hakkında oldukça keyifli bir muhabbet geçmişti aramızda. insanlara karşı olan ön yargılarımı kıran yegane kişilerden birisidir kendisi. buradan hepsine selamlarımı yolluyorum.
mine, geçen beraber bira içtiğim arkadaşımı çok kestin ama o adamdan sana hayır gelmez. kullan at mendile dönersin kuzum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar