bugün
- dolar isterse 100 olsun5
- velvet55
- yazarların favori giyim markası14
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak10
- arabayla dağdan inerken dinlenecek şarkılar10
- yakışıklı erkek denince akla gelen isim10
- migros'a sorulacak tek soru24
- sözlüğün en harbi kızı8
- osuruktan şiirler61
- 2026 ekonomik krizi17
- insan olmaya ceyrek kala15
- inanılmaz sıkıcısınız ya6
- israile atom bombası atmak8
- sözlük yazarlarının 2027 kararları6
- sözlüğün en harbi erkeği7
- ölmedeyiz uludağ sözlük6
- kadınların cinsel başlıkları eksilemesi7
- sözlüğün en cool erkek yazarı6
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar9
- seninle sevişirken ölmek istiyorum7
- hayattaki en değerli şeyler8
- aleksey batrakov28
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- kendi klanına laf edilince hoplamak6
- friedrich hegel la bi cay icek12
- sekiz aydır masturbasyon yapmıyor olmak7
- yargıya güvenen varsa yazsın9
- sigara içmeyi bırakmak istememek8
- öz eleştiri yaparken dikkat edilmesi gerekenler4
- spor ayakkabı5
- victor osimhen20
- kova burcunun su grubu yerine hava grubunda olması5
- sözlükte güzel kız olmaması sorunsalı8
- evde soğuk kahve yapımı7
- dudaktan öpüşmek neden seksle bağlantılı5
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry8
- michel foucault3
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği11
- tostumu yaptım11
- arkadaşlar çok hastayım ya10
- kadınları aşağılamanın moda olması7
- alparslan kuytul15
- geceye bir şarkı bırak10
- manyak olmaya karar verdim3
- 20 ağustos 2026 trabzonspor ferencvaros maçı4
- migros'tan alışveriş yapınca elit olduğunu sanmak6
- hurdacıya gidiyorum7
- okul zorunluluğu2
- g i l d e d l i l y16
- bilinçaltı algılama6
yardımcı docent doktor.
afet uzmanı. Samsun'da gerçekleşen sel felaketinden sonra show tv'ye yaptığı açıklamalardan sonra görevden alınması muhtemel kişi. Bakanlar hata yok diyor, sayın kaptan var diyor.
Doğruyu söyleyen dokuz köyden kovulur.
Doğruyu söyleyen dokuz köyden kovulur.
son derece ilgili bir akademisyendir.
--spoiler--
Yrd. Doç. Dr. Kubilay KAPTAN, 1970 Trabzon doğumludur. 1993 yılında istanbul Teknik Üniversitesiinşaat Mühendisliğini bitirmiş, 1995 yılında Boğaziçi Üniversitesinde Asmalı Köprüler konulu teziyle yüksek lisansını tamamlamıştır. 2004 yılında Boğaziçi ve Princeton Üniversitelerinin ortak doktora programını Afet Yönetimi teziyle tamamlamıştır.
Akademik olarak; Boğaziçi Üniversitesi, Princeton University, Yeditepe Üniversitesinde mühendislik, mimarlık ve afet yönetimi alanlarında dersler vermiştir. istanbul Aydın Üniversitesi Afet Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (AFAM) Müdürlüğü yapmış ve üniversite bünyesinde mühendislik, mimarlık ve afet yönetimi alanlarında ders vermiştir.
2014 yılında Uluslararası Mavi Hilal Vakfına proje bazlı teknik danışmanlık görevini sürdürmektedir.
Akademik çalışmalarına devam ederken aynı zamanda profesyonel iş hayatında da son derece başarı kat etmiştir. STFA inşaat adına Türkiye, Pakistan ve Abu Dhabide uluslar arası projelerde çalışmıştır. Uluslar arası Kızılhaç ve Kızılay Dernekleri Fedaresyonu (IFRC) bünyesinde; Türkiye, Zürih, Yeni Delhi, Eritre gibi bölgelerde inşaat delegesi ve anlaşmazlıklar delegesi olarak görev almıştır.
--spoiler--
http://kubilaykaptan.com/?page_id=66
--spoiler--
Yrd. Doç. Dr. Kubilay KAPTAN, 1970 Trabzon doğumludur. 1993 yılında istanbul Teknik Üniversitesiinşaat Mühendisliğini bitirmiş, 1995 yılında Boğaziçi Üniversitesinde Asmalı Köprüler konulu teziyle yüksek lisansını tamamlamıştır. 2004 yılında Boğaziçi ve Princeton Üniversitelerinin ortak doktora programını Afet Yönetimi teziyle tamamlamıştır.
Akademik olarak; Boğaziçi Üniversitesi, Princeton University, Yeditepe Üniversitesinde mühendislik, mimarlık ve afet yönetimi alanlarında dersler vermiştir. istanbul Aydın Üniversitesi Afet Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (AFAM) Müdürlüğü yapmış ve üniversite bünyesinde mühendislik, mimarlık ve afet yönetimi alanlarında ders vermiştir.
2014 yılında Uluslararası Mavi Hilal Vakfına proje bazlı teknik danışmanlık görevini sürdürmektedir.
Akademik çalışmalarına devam ederken aynı zamanda profesyonel iş hayatında da son derece başarı kat etmiştir. STFA inşaat adına Türkiye, Pakistan ve Abu Dhabide uluslar arası projelerde çalışmıştır. Uluslar arası Kızılhaç ve Kızılay Dernekleri Fedaresyonu (IFRC) bünyesinde; Türkiye, Zürih, Yeni Delhi, Eritre gibi bölgelerde inşaat delegesi ve anlaşmazlıklar delegesi olarak görev almıştır.
--spoiler--
http://kubilaykaptan.com/?page_id=66
Şu an fox tv de nelerin yanlış yapıldığını tane tane anlatıyor. Fırsatı olan izlesin.
Gündemdeki Haberler