bugün
- nervio bugün ne giydi acabası11
- şaka maka ups boobbs'un da yaşlanmış olması12
- bana kimse eksi oy atamaz6
- ateistlerin nursuz olması23
- sözlüğün en götü güzel kızı8
- çırılçıplak sözlüğe entry girmek6
- seçimde kime oy vereceğiz8
- tanrı yok10
- atatürk ün ateist olması8
- etin üzerine tereyağı dökmek7
- sözlüğün tanrıçası olmak10
- sözlüğün fingirdekleri10
- gocu nickli lavuğun neden kaşınması13
- the merich5
- iyi sevişen erkeğe aşık olunur mu18
- başkasının ısırdığı yemeği yer misiniz8
- ota boka devşirme diyen hırto27
- sevgilinin sümüğünü yer misin5
- halı saha adabı2
- sözlük kızlarının ateşli olduğu gerçeği13
- sıla ertaş benimle evlenir misin3
- sabah nasıl uyanıyorsunuz9
- velvet'in silver'a benzemesi15
- küçük memeli kızın mini etek giymesi2
- beni gözaltına alsalar ağlar misiniz4
- sözlüğün yılanı8
- sözlüğün şamar oğlanı olmak4
- uysaljakoben20
- sürekli yeme isteği7
- seksi ve zeki kız3
- belinde kelebek dövmesi olan yazarlar14
- tüm günü varoluş sancısıyla geçirmek3
- true nickli namussuz yazar15
- sözlüğün 500 cc memelisi6
- parodi hesap açan göttür2
- yazarların en sevdiği içecek5
- sözlüğe seksi bir kadın bırak4
- yurtdışında hintli misin diye sorulması11
- ciddiye alınmadığı halde sürekli yazan yazar5
- mağarada kuran'ı kerim yazmak4
- yunanlıların yağlı güreşi çalmaları11
- usualsuspects'in müslüman olması4
- sözlüğün tdk başkanı5
- bir sarma yapmışım9
- götü güzel olanın yüzü gülmezmiş2
- bir insana akpliliği üzerinden saldırmak31
- olgun zeki yakışıklı entelektüel iyi sevişen erkek4
- üstteki yazara bir hayat tavsiyesi bırak16
- köylü olan ailemden utanıyorum12
- haçlı orduları3
palyaço korkusudur.
Palyaço korkusu
Çoğunlukla çocuklarda görülse de yetişkin insanlarda da karşılaşılan bu korku yüzün kapatılması ve insanın normalden farklı şekillere girmesinden kaynaklanıyor. Başka nedenleri ise hırsızların, saldırganların ve kötü amaçlı kişilerin yüzünü kapatmasıdır. Bu korkuya sahip olan kişiler palyaço görünce kendisini rahatısız ve tehlikede hissediyor.
Çoğunlukla çocuklarda görülse de yetişkin insanlarda da karşılaşılan bu korku yüzün kapatılması ve insanın normalden farklı şekillere girmesinden kaynaklanıyor. Başka nedenleri ise hırsızların, saldırganların ve kötü amaçlı kişilerin yüzünü kapatmasıdır. Bu korkuya sahip olan kişiler palyaço görünce kendisini rahatısız ve tehlikede hissediyor.
bizzat bünyemde barındırdığım korku. ama öyle durup dururken korkmadım ben hemen anlatayım:
küçücüktüm, çocuktum. düğünlerden o zaman da nefret ederdim ama cebren ve hile ile götürülmüştüm. herkes eğleniyordu görünüşte. ama bir kişi hariç... o da ben... neyse ki salonun üst katına çocuklar eğlensin diye palyaço getirtmişlerdi. sağolsunlar. o zaman da palyaçolara karşı nötr bir insanım sonuçta. çok sevdiğimde söylenemez hani. palyaçolar bize oyunlar oynatıyordu ama isteksizdim ben. çünkü bana hiç samimi gelmemişlerdi. çocuğun biri yaramazlık adına balonları patlatmaya başlamıştı. uzun süredir de oradaki eşyalara zarar veriyordu. palyaço onu yapmaması için uyarmadı bile! çıldırmış gibiydi. çocuğa bağırdı ve üstüne yürüyüp çocuğu kaldırdığı gibi duvara yapıştırdı. çok korkuyordum. gördüklerim bir vahşetti! çocuğun ağzına ağzına vuruyordu. kanlar duvara saçılmıştı.
13 sene sonra...
palyoçalardan korktuğum kadar nefret de ediyordum. sokakta bana birşey uzatmaya çalıştıklarında heykelin ortasında çığlık atıp kendimi alt geçitten aşağı yuvarlamıştım. düşmüştüm, canım acımıştı. palyaço gülüyordu. onlar gerçekten de lanetliydiler...
küçücüktüm, çocuktum. düğünlerden o zaman da nefret ederdim ama cebren ve hile ile götürülmüştüm. herkes eğleniyordu görünüşte. ama bir kişi hariç... o da ben... neyse ki salonun üst katına çocuklar eğlensin diye palyaço getirtmişlerdi. sağolsunlar. o zaman da palyaçolara karşı nötr bir insanım sonuçta. çok sevdiğimde söylenemez hani. palyaçolar bize oyunlar oynatıyordu ama isteksizdim ben. çünkü bana hiç samimi gelmemişlerdi. çocuğun biri yaramazlık adına balonları patlatmaya başlamıştı. uzun süredir de oradaki eşyalara zarar veriyordu. palyaço onu yapmaması için uyarmadı bile! çıldırmış gibiydi. çocuğa bağırdı ve üstüne yürüyüp çocuğu kaldırdığı gibi duvara yapıştırdı. çok korkuyordum. gördüklerim bir vahşetti! çocuğun ağzına ağzına vuruyordu. kanlar duvara saçılmıştı.
13 sene sonra...
palyoçalardan korktuğum kadar nefret de ediyordum. sokakta bana birşey uzatmaya çalıştıklarında heykelin ortasında çığlık atıp kendimi alt geçitten aşağı yuvarlamıştım. düşmüştüm, canım acımıştı. palyaço gülüyordu. onlar gerçekten de lanetliydiler...
stephen king' in o' sunu okuyunca bünyemde barındırmaya başladığım korku.
ayrıca supernatural' de sam' in sahip olduğu korku.
ayrıca supernatural' de sam' in sahip olduğu korku.
ay adını duyunca irkiliyorum beeeeee ..
Sadece palyaçolardan değil, yüzünde şeffaf naylon olan insanlardan bile rahatsız oluyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar