bugün
- manifest dinleyen erkek7
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- aşk acısı çekiyorum sözlük17
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- scooter'a 6 kişi binmek5
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi6
- yaz yemekleri5
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- taksici muhabbeti5
- gocu bay bey birader3
- gammazların çok kötü insanlar olması3
- spiderman mi döver batman mi5
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması9
- can kolukısa4
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- petrol4
- solcu dövmek2
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı3
- evlenilmeyecek 4 erkek10
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- türkiye5
- elalem ne der4
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- yüz yaşından büyük binada yaşamak3
- stres yönetimi6
- david bowie yi tanımayan insan2
- bu saatte bu kadar sıcak mı olur lan2
- stres3
- doğuda yaşayan yazarlar5
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- taksim delisi cenk2
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı3
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- gulmekicinyaratilmis11
- aylık 449 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- tai lung9
- fenerbahçe7
- yeni parti tüzüğü2
- almanya4
- 26000 entry2
- kuran ı kerim meali6
- mekke ortak savunma anlaşması2
- bilgesu erenus2
- rüşvet5
- 1 50 boyundaki kızın benden kork demesi4
- ekşi mayalı tam buğday ekmeği4
- sözlüğü 3 kelime ile anlatın2
- josh hartnett2
- insan olmaya ceyrek kala insan olabildi mi sorusu3
gözleri görmediği, nereye gittiğini, ne yaptığını pek bilemediği için başına geldiği kişiye zarar veren talih çeşidi..
kötü kader..
kötü kader..
6. caddenin güzel bir şarkısı. seslendiren: emre aydın
Dur tahmin edeyim çok mü yoruldun?
Çok mü mutsuzsun gidiyor musun?
Bırak artık bahsetme kaderden filan
Biliyorum herşeyi gördüm bu filmi
Sessizliği paylaştığımız zamanlarda
Ya da şimdi burada bu kör kuyuda
Bırakmadı peşimi bırakmayacak da
Kör talih ah kör talih
Dert etme alışırım biraz zamanla
Koşarım tek başıma yalın ayakla
Yalnız bırakmaz yer yerinden oynasa
Kör talih ah kör talih
Dur tahmin edeyim çok mü yoruldun?
Çok mü mutsuzsun gidiyor musun?
Bırak artık bahsetme kaderden filan
Biliyorum herşeyi gördüm bu filmi
Sessizliği paylaştığımız zamanlarda
Ya da şimdi burada bu kör kuyuda
Bırakmadı peşimi bırakmayacak da
Kör talih ah kör talih
Dert etme alışırım biraz zamanla
Koşarım tek başıma yalın ayakla
Kör talih ah kör talih
(bkz: kör salih)
istanbul'un fatih semtinden doğma, şarkılarında yer yer türk sanat müziği öğelerine rastlanan, ilginç bir rock grubu. gösterişten ve rocker özentiliğinden uzak, sımsıcak bir grup.
tasavvufla psycedelic'i aynı potada eritmeyi ba$armı$ bir grup. 11 yıl aradan sonra çıkan albümleri ise gayet güzel.
türkiye de, müziğinde barış manço ya rastlanan tek rock grubu.. yıllar sonra böylesi barış manço yüklü bir müziği dinlemek öyle iyi geldi ki.. yeni bir şey yapmıyorlar belki ama tüm grupların birbirine benzemeye başladığı şu günlerde kör talih in samimi yanını hemen görüveriyor insan... mesela deli isimli şarkı alenen bir replikas şarkısı ama gene de rahatsız olmuyoruz.. yalan dünya, sefarat rock yapmış-şimdi sıçtık tadında lakin rahatsız olmuyoruz.. muamma, arabesk filminden fırlamış, şener şen koşarak geçiyor burnumuzdan. bayılıyoruz.. çarşamba havası, dolapdere rock band lakin son derece iyiyiz hala.. gülüyoruz.
albüme isim veren nazar, mecburen erkin koray ın ellerinden öpüyor. erkin koray ın eski dönemlerindeki fikir bombardımanı şarkılar gibi.. ucu açık düzenlemesiyle kulvar kulvar koşuyor içimizde..
grubun müziğinde ney in çok özel bir yeri var.. ney girdiği anda bütün seyir değişiyor. fit oluyoruz. tamamız.
albüm feci kopuk draman base ile bitiyor.. fx lerin kulağımıza attığı çentiklerle kramp ı yad ediyor, hemen vazgeçiyor nooluyor demeye fırsat kalmadan kendimizi bir uzun havanın içinde buluyoruz. ağzımız kulaklarımızda.
kör talih çok özel bir grup.. umuyorum albümlerin gerisi gelecek. işte o zaman tadından yenmeyecekler...
albüme isim veren nazar, mecburen erkin koray ın ellerinden öpüyor. erkin koray ın eski dönemlerindeki fikir bombardımanı şarkılar gibi.. ucu açık düzenlemesiyle kulvar kulvar koşuyor içimizde..
grubun müziğinde ney in çok özel bir yeri var.. ney girdiği anda bütün seyir değişiyor. fit oluyoruz. tamamız.
albüm feci kopuk draman base ile bitiyor.. fx lerin kulağımıza attığı çentiklerle kramp ı yad ediyor, hemen vazgeçiyor nooluyor demeye fırsat kalmadan kendimizi bir uzun havanın içinde buluyoruz. ağzımız kulaklarımızda.
kör talih çok özel bir grup.. umuyorum albümlerin gerisi gelecek. işte o zaman tadından yenmeyecekler...
türk sineması'nın çoğu senaryosunun esin kaynağı.
kesinlikle müzikal anlamda çok başarılı bir grup. müzikte eksik kalan ne varsa dolduruyorlar. enstrümantal ve sözlü çalışmalarının hepsi birer klasik olmaya aday.
galata'dan başlayan bir yolculuğun kaptanları. her güzel şey gibi hakettiği ilgiyi göremeyenler familyasından bir grup. ne yapsalar alıp dinlemeye yeminliyiz. bu tarihi/mistik/müzikal serüveni yarıda bırakacak değiliz elbet.
hali hazırda elimizde bir nazarlıkları var. kıymetini bilmeliyiz.
galata'dan başlayan bir yolculuğun kaptanları. her güzel şey gibi hakettiği ilgiyi göremeyenler familyasından bir grup. ne yapsalar alıp dinlemeye yeminliyiz. bu tarihi/mistik/müzikal serüveni yarıda bırakacak değiliz elbet.
hali hazırda elimizde bir nazarlıkları var. kıymetini bilmeliyiz.
myspace sayfaları var : http://profile.myspace.co...le&friendID=117918062
bir diziydi herhalde galiba sanirsam. sanem celik oynuyordu. *
internet adresleri: http://www.kortalih.com/ olan grup.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar