bugün

/93
Canım memleketim cok severim.
Doğup büyüdüğüm ve bir kac gün sonra burdan taşinacağim şehirdir. Gideceğim şehir ise henüz belli değildir.
Yüz olçümü olarak Türkiye'nin en büyük vilayeti, Türkiye'nin tahıl ambarı olarak da anılır. Ayrıca çok değerli Gurme Vedat Milor'un memleketi.
Etli ekmeği ile ünlü ilimiz muhafazakar olarak bilinir.
Sevdiğim memleketimdir. Beysehirli olan yazarlara selam olsun.
oruç tutunca havası sıcak, tutmayınca bulutlu olan ildir.
türkiye nin yerleşimi en düzgün şehri.
arabası olmayan öğrenciler için pek de düzgün sayılmaz.

daha küçük versiyonu için kahramanmaraş tavsiyemdir.
kısaca kic , uzunca konya islam cumhuriyeti olarak, ayrı bir devlet olmasını dilediğim verimli ovadır. dilerim ki müslümanlar olarak bizler, devletimizde doyasıya ibadetlerimizi gerçekleştirir, cami megafonun sesini tüm namazlarda bütün şehir duyacağı, hatta ankara dan duyulacak şekilde açarız. islami kurallara göre yönetilen bir devlet olursa eğer kic kısa zamanda tüm dünyanın imrendiği örnek bir ülke haline dönüşebilir. zira bütün müslüman devletler dünyanın gıpta ile baktığı, oldukça gelişmiş ülkelerdir.
hic gormedim ama aklima pide getirdi, pidesi meshurdu sanirim, eminim guzel bir sehirdir.
Güzel şehirdi, son gittiğimde tamı tamına 45 dakikam vardı, bir koşu gidip görmek için o'nu. Ne koşmuştum be, insan aşk ugruna neler yapıyor, nasıl bir aptallıksa artık. Geriye kalan sadece rezillik ve pişmanlık . Hic var olmayan bir adama aşık olmak ne saçmalık. gerçeğiyle karşılaşınca öldüm; Korkak ve tembel, umarsamaz.. Şimdi bu şehri de hiç sevmiyorum.
en çok alkol tüketen il iftirasına maruz kalmış ilimizdir. alkol içenleri yargıladığım için veya kötülediğim için değil bilgi gerçeği yansıtmadığı için iftira dediğimi de belirtmek isterim.

http://www.posta.com.tr/s...yor-.htm?ArticleID=212460
http://www.ensonhaber.com...ketiliyor-2011-01-07.html
http://www.aa.com.tr/tr/t...kol-marmarada-tuketiliyor
Ramazan dayağı atılsa da nefretimizi kussak diye bekleyen yazarları göt etmiş şehir. Ama hala alacağı çok yol var.
4 senedir yaşadığım şehirdir.
realin karşısı değerlendi emlak fiyatları arttı asfdhagsd
gökdelen diye bisey hala yok.
Türkiye'nin en yeşil ovalarının bulunduğu şehirdir. Ayrıca memleketimdir çok fazla sevmem açıkçası.
Dün çok gerekli olan (!) bir kelebek bahçesinin açıldığı ilimiz.
Konya degisiyor hemde hizla. gec olsun ama guc olmasin mantigiyla yuruyen bi belediye var buna tramvay irnektir 2006 entry lerindr bile tramvaylarin eski oldugundan bahsediyor tramvaylar 2013 degismeye basladi. insanlari canayakin ve samimidir 3 tane varos diyebilecegimiz mahallesi vardir (doğanlar,sedirler,yenimahalle) onun disinda turkiyenin en guvenli sehri degildir ama bu listede baslarda yer alir. ogrenci sehridir her yer ogrenci evi ayrica sehirdeki yobaz kimligini ogrenciler kaldirmistir oyle birsey yoktu zaten. (bkz: nerde musluman orda yobaz)
Mevlana şehri..

"Ne olursan ol yine gel dostum..." şehri.
Sosyal yasam sifirdir. Dogudan gelene paris gibi gelir ama batidan gelen koye dustuk mk diye diye okur 4 sene. Kisacasi pismanliktir.
Kardesim yazlari cok sosyaldir fakat kislari bnm gordugum cafe ve avm den baska bisey yok insanlar guvenilir yaşanılası sehir.
Tarih de bir çok medeniyete başkentlik yapmış olan ilimizdir.
tam olarak budur. temsili falan değil.
görsel
Meram karaaslan parkın her zaman açık olup olmadığı konusunda beni bilgilendirecek bir yazar bulunursa bir başka güzel şehirdir.
Her bayram gitmek zorunda olduğum şehir. Genellikle gittiğimde ölü taklidi yaparak tüm gün uyuyorum. Fazla tutucu gereğinden fazla monoton ve fazlaca vurdumduymaz insanlardan oluşur.
konyanın kızları vs izmir kızları dediniz bak noldu şimdi?

doğma büyüme konya meramlıyım ve Türkiye min en kalabalık ve gelişmiş ilçesi selçuklu da oturuyorum.
© copyright 2005 - 2026