bugün
- hutiler suudlara saldırdı ne olacak4
- sözlüğün çok durgun olması6
- geleceğe yolculuk vs geçmişe yolculuk4
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler5
- sıcak hava vs soğuk hava5
- yeni partinin çerçeve yasa kararı13
- arkadaşlar hesabımı sildim haberiniz olsun3
- arabayla almanya'dan türkiye'ye gitmek7
- yaşlandığının farkına varmak2
- sakallı aşçı4
- ekşi sözlük referans17
- ev almak isteyenlere tavsiye7
- ekonomi16
- türkiye11
- evlenmeme nedenleri4
- ulu parti5
- corona adasında bira tadımı yapacak uzman ilanı4
- özgür özel6
- baliye balayına gitme ezikliği4
- mekke anlaşması20
- çerçeve yasaya hayır diyen yeni parti vekilleri2
- ingiliz ajanları5
- ekonomi çok güzel2
- 2000 doğumlu kızlar5
- koko14
- gammazlığı elinden alınan yazar15
- burak kut4
- bakan göktaş'tan şehit ailelerine müjde11
- yazarların para ödediği yapay zekalar7
- merfulu11
- spor olsun diye her yere yürüyen insan10
- dönen tekme atabilen sözlük yazarları7
- recep tayyip erdoğan6
- terörsüz türkiye den rahat olan kesim2
- yeni parti7
- çocuğuna kendi ismini veren ebeveyn4
- kürt sorunu4
- kod yazarken müzik dinlemek6
- en gey özelliğiniz10
- bok kokan bali'ye balayına giden münasip çiftler2
- dindar nesil2
- din ve ahlak5
- yanlışlıkla gey olmak9
- torpil peşinde koşan tip5
- baliye giden türkiye ezikleri2
- günlük tutan erkek19
- 10 ağustos 20263
- halk başkanlık sistemini istiyor9
- salaksın3
- kaç ayda bir banyo oluyorsunuz16
html ve css olarak bloggerlara destek veren site.
Türkiye'de özgün kodlama yapan, sağdan soldan çalmak yerine emek verip, üstelik bu emeğini ücretsiz yayınlayan belki de tek webmaster sitesi.
ülkemizde tüm amatör web programcılarının kullandığı site. Bir zamanların efsanesi gibi bir şey. Tasarımını yenilemiş dün.
Benim kodlarla pek alakam yoktu. Tıklama özürlüydüm. Bir sitede gördüğüm her ilginç şeye tıklıyordum. Diğer kızlardaki "aman yanlış bir şeye tıklarım ben hiç bulaşmayayım" korkusunun tam zıttı.
O dönem (5 yıl kadar önce) gezdiğim sitelerin sağında solunda tütk bayrakları, "sitemizi beğenin" yazan kutular, duyuru panoları falan çıkmaya başladı. Hem de bir anda, salgın başlamış gibi. ve ekseriyetle köşelerindeki "sitene ekle" linklerine tıklıyordum. Bu şekilde tanıştım koddostu ile.
Bu sitede ücretsiz dağıtılan kodları alıp, üzerlerinde oynamaya başladım, "bunu değiştirince noluyor bakalım". Böyle böyle kodlamayı öğrendim.
Türkiye'yi beğen butonlarıyla, modal pencerelerle, yeni yılınız kutlu olsun tipi karşılama mesajlarıyla, kısacası hazır kod ile tanıştıran, kod dostudur. Fakat bir iki yıldır aktif değildi. Şimdi ise tasarımı yenilediklerini, üç beş hazır kod eklediklerini fark ettim. Eve aç gelip salonda sıcak pizza bulmuş gibi heyecanlıyım.
Bakalım Türk internetine daha neler katacaklar.
Benim kodlarla pek alakam yoktu. Tıklama özürlüydüm. Bir sitede gördüğüm her ilginç şeye tıklıyordum. Diğer kızlardaki "aman yanlış bir şeye tıklarım ben hiç bulaşmayayım" korkusunun tam zıttı.
O dönem (5 yıl kadar önce) gezdiğim sitelerin sağında solunda tütk bayrakları, "sitemizi beğenin" yazan kutular, duyuru panoları falan çıkmaya başladı. Hem de bir anda, salgın başlamış gibi. ve ekseriyetle köşelerindeki "sitene ekle" linklerine tıklıyordum. Bu şekilde tanıştım koddostu ile.
Bu sitede ücretsiz dağıtılan kodları alıp, üzerlerinde oynamaya başladım, "bunu değiştirince noluyor bakalım". Böyle böyle kodlamayı öğrendim.
Türkiye'yi beğen butonlarıyla, modal pencerelerle, yeni yılınız kutlu olsun tipi karşılama mesajlarıyla, kısacası hazır kod ile tanıştıran, kod dostudur. Fakat bir iki yıldır aktif değildi. Şimdi ise tasarımı yenilediklerini, üç beş hazır kod eklediklerini fark ettim. Eve aç gelip salonda sıcak pizza bulmuş gibi heyecanlıyım.
Bakalım Türk internetine daha neler katacaklar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar