bugün

Minis gibi bisey sevgi icerikli bir soz. Kullanmiyorum kullanmam kulaga da hos gelmiyor ama insanlar sevgilerini ne sekilde gosterebiyorsa o sekilde gostersin kafasindayim. Bastirilmis duygular sevgisiz bir ortam hayal ediyorsunuz hepiniz. Birinin bir digerini sevmesi kaniniza dokunuyor hemen toplumsal dislama basliyor. Evet kulaga hos gelmiyor ama bir kadinin sevgisini icinde saklamaktansa boyle cumlelerle disa vurmasinda bir kotuluk yok. Olmamalida. Koy comarlari yillarca kocasina benim herif dedi mest oldunuz. Bebek severken abidik gubidik sesler cikardiniz cocugunuz oldu bebisim dediniz mesela. Bunlar kotu seyler degil.
Aldatma potansiyeli yüksek kadınların eşleri için kullandıkları saçma şey.
bir grup kadın kitlesinin kullandığı
bir grup erkek kitlesinin de bundan rahatsız olmadığı
kullanana sevimli gelen
aptal bir kelime.
Yeni nesil soyu devam ettirme itemi.
Öyk.
Bu lafı kullanan karım olsa ağzına dana budu ile vururum...net.
minnoş eşleri böyle kahvaltı hazırlar.
görsel
Sırf kociş diyebilmek için, evlenme isteği ile dolup taşıyorum.
Kocişimle şunun bunun keyfi diyerek ele güne nispet yapmak istiyorum.
Koca, eş gibi kelimeler samimiyetsizlikten öteye gitmeyecegine karşın kociş kelimesi buram buram sempatiklik kokar.
bu kelimeyi bulanın allah belasını versin.
erkeğe tasmanın takıldığını ve erkeğin klıbıklık evresine girdiğini belirten kelimedir Allah karınızdan duyurmasın.
bu gidişle ''kocişle gezmelerdeyiz'' muhabbeti yapamayacağız belli oldu ,bari bi kedim olaydı.
avrupa yakası selin, yeni yetme gelin ağzı bu kociş herhalde. o ne lan ? evcilik oynayan çocuklardan duymadığım laf. şımarıklık tek kelimeyle.
Köpeği cagirir gibi o ne be?
Olm geceleri ne yapıyor da eşlerinizin size böyle seslenmesine ses etmiyorsunuz anlamadım ki.
Yok bana şunu dese asarım, yok bana dese boşarım diyenlere bakmayın böyle konuşanların yarısının evde gıkı çıkmaz, hepsi hanımköylüdür.
değiştirilerek kullanılan bütün kelimeler gibi bu da irite edici.

(bkz: kociş)

(bkz: babişko)

(bkz: aşkitom)

(bkz: efet)

(bkz: datlu)

etc.
bana kociş diyecek karıyı fifi diye çağırırım.
çok itici.

öküzüm hayvanım onun yanında daha datlu duruyor.
Bir kelime bir insanın nasıl sinirlerini bu kadar bozabilirin karşılığı bir kelime. Allah belasını.
Sakso manyağına çevrilmiş yamuk ağızlı kız lehçesinde koca anlamına gelen sözcük...
itici bir kelime.
sırf bu kelimeyi kullanabilmek için evlenmeyi düşünüyorum. bence çok şirin bir sözcük. söylenişi bile çok tatlış. kociş kocişşş.
görsel
Şu adama "kociş" demek istiyoruuuum.
iticilikte nirvanaya ulaşmış, yakın dönemde türemiş, kusma hissine sebep olan lâf.
yeni nesil mal laf.
Ya bu kadar güzel kelime duymadım ben hayatımda. Ne zaman kullanacak olsam bi gülme geliyor.
-canıımmm kocişiiiimmm.
© copyright 2005 - 2026