bugün

şamarla engin denizlere yol alan, 7. nesil akıl oyunu.
#11569192 entry'si ile beni baya güldürmüş yazar.
şamarcı gobel.
girdiği yaklaşık 60 entry seri halde birileri tarafından eksilenmiş. he sorun mu değil. ama merak ettim gençler kimsiniz?
(#12176181) güze güzel devam.
twitter da #ulukardeslik başlatarak dikkatleri üzerine çekmiştir.
sözlük yazarları arasında twitter kardeşliği başlatarak hayırlı bir işe vesile olmuş yazar. minnettarız kendisine.
bugün twitterda örgütleyen yarın dağda elebaşı olur. tıkın bunu içeri. * şaka bir yana entryleri takip edilesi güzel bir yazardır kendileri.
twitter reyizimiz bizim . ha bi alex değil tabi o da var *
kendilerini mahallenin topu olan çocuğudur efenim.ayrıca bisikleti de vardır.üstüne üstlük twitter da bir akımın öncüsüdür de ne diyelim ayakta alkışlıyoruz.
küçükken mahallede topum da yoktu,bisikletim de, aksine demirle dayak yiyordum. * bu yüzden bilinçaltımda hep yeni şeyler yapmak vardı. Demir-Orjinallik bağlantısı. bir ara bu grafiği uzunca anlatırım. ayrıca twitter'dan para almıyorum, bazı arkadaşlar sormuş. *
tanımam etmem ama (bkz: #12230636) bu entrysi yutmak üzere olduğum kola yudumumu püskürmemek için çabaarken soluk boruma kaçmasına neden olmuştur. * *
gece gece süper kahramanlarla kafayı bozmuş kişi. olsun ya çocukluğumuza geri döndürdü bizi.
çiçeği burnunda site sahibi. ağlamak istiyorum. aha da sitesi

(bkz: http://www.simeyat.com)
sitesini beğendiğim yazar.
#15158883 hayırlı teskereler diliyoruz.
yarın askere gidecek olan yazar.15 tane kuzenimi askere yolladım.şimdi anlıyorum nasıl bir his olduğunu. o kadar genelkurmaya mail çektim, 15 kuzenimi askere yolladım, askerlikten muaf olma durumum var mı dedim, hadi en olmadı 3 aya düşürme şansınız var mı dedim. yok yanıtını aldım. üzgünüm .
usta birliği erdek deniz üssü hizmet birliğine cıkan yazar.
şafak 111 diyen sözlük yazarı.
şafak olmuss 70 diyen sözlük yazarı.
(#21872899) böbreğin kilosu ne kadar hemşo? *
psikologlara kafayı sokmuş yazardır.
(bkz: la konudan konuya atlama göt herif diyen psikolog)
(bkz: bu dert bende olsa kendimi sikerdim diyen psikolog)
(bkz: sabah akşam namaz kıl rahatlarsın diyen psikolog)
(bkz: al şu silahı git onun amına koy diyen psikolog)
(bkz: senin yerinde olsam intihar ederim diyen psikolog)
(bkz: bu koltuğa ilk yatan sensin deyip öpen psikolog)

bence psikoloğunu değiştirmesi gerekiyor. yoksa tünelin ucu iyi bir yere çıkmayacak.*
nedeni belli olmadan çaylak edilen yazar. ilginç.
Şimdi de ürologlara saran yazar.
© copyright 2005 - 2026