bugün
- penis boyu takıntısı13
- geri zekalı demek hakaret mi15
- çankaya belediyesi ne operasyon6
- seni onaracağım diyen kadın10
- asla dolandırılmayan insanların sırrı11
- arkeoloji vs tarih6
- aylık 215 bin lira geliri olan adamı reddeden kız6
- cevabı bilinmeyen sorular10
- babasına bak kızını al anasına bak oğlunu al2
- hayat kalitesini düşüren şeyler9
- eksilenince evdeki her şeyi kırıp balkondan atmak4
- marmaris datça yolu8
- plasebo etkisi4
- sözlüğün ayık kafayla çekilmemesi4
- başını almak4
- evlenilecek insanın önce ailesine bakmak5
- kaka yapmak4
- bu devirde evlenen enayi erkek4
- honda accord4
- kadına göbeğin yakıştığı gerçeği4
- ismet biraderin düğünü3
- msn messenger3
- şişman kızla sevgili olan erkek12
- yapay zekanın bilinçlenip bir dini kabul etmesi14
- her şeye sarımsak koyan insan5
- dunya kupası finali devre arası gösterisi2
- türk kızlarının keko adam sevmesi8
- ilişkilerinde strateji kaygısı gütmeyen insan4
- günün şiiri23
- arkadaşlar sapık mısınız5
- srebrenica soykırımı7
- sözlükte sizi kim tanıyor26
- saraca10
- taxi driver3
- arjantin milli futbol takımı5
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız26
- ağırlık çalışmak4
- seks'in icadı3
- yusuf tekin'in srebrenitsa katliamı paylaşımı2
- evlenmek için para biriktirmek5
- eski sevgilinin yüzünün silikleşmesi4
- nicki kısa olanın penisi küçük olur3
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı15
- kocan böyle sikebiliyo mu sorusuna verilecek cevap4
- norveç ingiltere maçı saat 00 00 da trt 1 de2
- saraca finch house32
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası6
- starbucks ta venti boy kahve içmek4
- 11 temmuz 2026 türkiye japonya vnl maçı3
- 11 temmuz 20263
Müzik ve uma thurman müthiş gerisi çizgi film aq.
çekimlerden önce fazla matrix izlemiş tarantino filmi. fizik kuralları yerlerde.
Bir zamanlar telefonlarda zil sesi olarak kullanılan ISLIK soundtracki efsanedir.
(bkz: kill bill filmindeki ISLIK sesi)
(bkz: kill bill filmindeki ISLIK sesi)
2 filmden ibarettir. ama aslında tek filmdir. tarantino en baştan 2 filmlik bir seri olarak planlamıştır. yoksa ilki tuttu 2. yi çekelim değil... ha ama üçüncü film de açıklandı*. o ilk ikisi tuttu diye olabilir. yine de elinde iyi malzeme olmadan sırf para için film çekmez tarantino.
her zaman biraz şişirilmiş bulduğum seridir. tarantino'yu da pek sevemedim ne yalan söyleyeyim.
1 aydır ağzıma bir şarkısı takıldı, şarkıda denilmez aslında. Beatrix'in Hattori hanzo'nun kılıçlarını incelediği an çalıyordu. Filmin başka yerlerindede çalıyor ama tam olarak bilmiyorum.
Bir yandanda bulmak istemiyorum, eğer bulursam sıkılana kadar dinlerim ve etkisi gider. Garip bir durumun icerisindeyim sevgili okur.
Bir yandanda bulmak istemiyorum, eğer bulursam sıkılana kadar dinlerim ve etkisi gider. Garip bir durumun icerisindeyim sevgili okur.
Filmin soundtrack albümünün tamamını dinlemek için;
https://www.youtube.com/w...hgrSYq8&v=U2LAdyE8lEU
https://www.youtube.com/w...hgrSYq8&v=U2LAdyE8lEU
Quentin abi'nin insanların insanlık dışı taraflarını bol bol işleyen bir filmi.
Şu anda atv de takıldığım, kanalı değiştirmeye kıyamadığım, nostalji yaptıran filmdir.
bir intikam hikayesi.
iki sahne var ki yarattığı atmosfer ile unutulmaz bir iz bırakmıştır bende.
--spoiler--
ilki uma thurman ile hattori hanzo 'nun tanıştığı ve kılıcı yaptırdığı sahne ikincisi ise budd ile bill 'in uma hakkında konuştuğu sahnedir. Aslında daha bir çok güzel sahne var ama bende bir tık önde bu ikisi.
bill: Artık korkmaya başlasan iyi olur çünkü o seni öldürmeye geliyor , sana yardım etmedikçe kazanmana imkan yok.
budd: Mesuliyetten kaçmam , cezam içinde pazarlık yapmam. O kadın intikamı hak ediyor , biz ise ölmeyi. işin diğer tarafı o kadında ölmeyi hak ediyor. Sanırım bekleyip göreceğiz.
Hatırladığım kadarıyla böyle bir şeydi , 2 cümleyle filmin özeti gibi.
--spoiler--
--spoiler--
ilki uma thurman ile hattori hanzo 'nun tanıştığı ve kılıcı yaptırdığı sahne ikincisi ise budd ile bill 'in uma hakkında konuştuğu sahnedir. Aslında daha bir çok güzel sahne var ama bende bir tık önde bu ikisi.
bill: Artık korkmaya başlasan iyi olur çünkü o seni öldürmeye geliyor , sana yardım etmedikçe kazanmana imkan yok.
budd: Mesuliyetten kaçmam , cezam içinde pazarlık yapmam. O kadın intikamı hak ediyor , biz ise ölmeyi. işin diğer tarafı o kadında ölmeyi hak ediyor. Sanırım bekleyip göreceğiz.
Hatırladığım kadarıyla böyle bir şeydi , 2 cümleyle filmin özeti gibi.
--spoiler--
ilk zaman izlediğimde baya etkilenmiştim. oyunculukları da bir o kadar harikadır.
uma thurman ablanın belki de en akılda kalan filmidir. bir tarantino klasiği.
müziği telefon melodimdir.
Alem boyle intikam gormedi.
10 yıl odamda uma hanim teyzemin posterini bulundurduğum için tiksindigim film.
bu gece nostalji kuşağımda olan film. cipsim biram hazır. come on uma reyiz.
Tarihin en efsane filmlerinden biridir. Külttür. 3.filminin 2015'te çıkması kesinleşmiştir.
tarihin en saçma filmlerindendir. van damme'ın bloodsport'unu seyredin en azından dövüş sanatlarının estetiğini görün.
ha birde cüneyt arkın'a laf atılır ya 40-50 kişiyi tek başına indiriyor diye bu ne lan.
ha birde cüneyt arkın'a laf atılır ya 40-50 kişiyi tek başına indiriyor diye bu ne lan.
Izle izle bıkmazsın, uma hatunu coollukta zirvededir bu filmde. Bi de müzikleri şahanedir. Seni seviyorum tarantinocum.
şiddet kan ve intikam dolu filmdir. tavsiye olunacak ve tekrar izlenebilecek filmdir.
Harika bir filmdir. Quantin tatantinonun diğer filmlerinin araştırılıp seyredilmesine sebebiyet verir. (bkz: rezervuar köpekleri)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar