bugün
- amerika birleşik devletleri17
- dünya16
- sözlüğün en güzel kadını11
- ateizmin dinlere balyoz etkisi yapması4
- 25 eylül 2026 aym önünde intihar eden emekli8
- hava durumu4
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı19
- recep tayyip erdoğan'ın ülkeye çağ atlatması30
- ecevit denince akla gelen şeyler25
- evanjelist8
- allah bize salat etti5
- apo'ya küfür etsek ceza alır mıyız3
- nihilist hedonist şehvetperest insan5
- türkiye'nin fransa'yı yeneceğini düşünmek5
- taş gibi kalçası olan kadın4
- aylık 138 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- kıymalı domatesli biberli soğanlı yumurta6
- hewal ebo11
- pkk vs hamas çatışmalarında ölenler2
- dikili bir ağacının olmaması6
- brezilya3
- orospu çocuğu abdullah öcalan6
- sözlükte kız olduğunu belli eden kızların amacı5
- arnavutluk2
- body positivism2
- yunanistan3
- türk rock grupları5
- diamond bey birader nerede sorusu3
- portekiz2
- avustralya2
- nick vermeden bir yazara seslen7
- simko314
- bi insana asabiyet neden gelir2
- feto4
- cuma akşam evde kalan yazarlar3
- futbol4
- şanlıurfa3
- miçotakis'in bm de türkiye mesajı6
- cuma günü akşam tek başına yapılacak aktiviteler7
- asgari ücretle geçinip vatan millet savunmak8
- diyarbakır3
- mustafa kemal atatürk5
- mersin2
- ankara3
- izmir3
- istanbul4
- simko3 memduh başkan dna testi kampanyası10
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin35
- sözlükte ki türk düşmanları10
- seçim öncesi klişeler2
Suç işleyenlerin kayıtlarının tutulduğu Adli Sicil Arşivi ve UYAP Bilgi Sistemi dışında, emniyet ve jandarmanın yıllardır kendilerine özgü oluşturduğu ikinci bir fişleme sistemi. normalde bir suçtan hüküm giyip o ceza infaz edildikten 3 sene sonra bildiğimiz adli sicil kaydında bu suç silinirken, bu kihbi denilen merette kayıt asla silinmiyor.
bu noktada ben özgürlüklerin kısıtlanması tarafına değil de başka bir noktaya takılıyorum. bir yanlış yapacaksan bari onu doğru yap demiş ya şair bu onun en güzel örneği. bu kıhbi senelerdir var olmasına rağmen son zamanlarda yapılan mallıklarla ortaya çıkmış. bir adamı gbt kontrolünde çevirip sen hırsızmışsın demişler mesela çocuğunun önünde. taaaaa çocukken işlediği bir suç yüzünden. adam da kıllanmış haliyle. noluyo lan benim bu suçum çok eski, nasıl hala görünebilir demiş, dava açmış öylelikle ortaya çıkmış bu gizli düzen.
len hadi diyelim ki ihtiyacınız vardı böyle bir uygulamaya ve yaptınız. milletin gözüne ne diye sokuyorsunuz. lazım olunca kullan. he ama sen güç bende artııık diye ortalarda dolaşan minik hizmet abiler yaratırsan; alır eline sorgulama cihazını, ön sistem arka sistem nerde ne görüyorsa hepsini milletin gözüne sokar.
bu noktada ben özgürlüklerin kısıtlanması tarafına değil de başka bir noktaya takılıyorum. bir yanlış yapacaksan bari onu doğru yap demiş ya şair bu onun en güzel örneği. bu kıhbi senelerdir var olmasına rağmen son zamanlarda yapılan mallıklarla ortaya çıkmış. bir adamı gbt kontrolünde çevirip sen hırsızmışsın demişler mesela çocuğunun önünde. taaaaa çocukken işlediği bir suç yüzünden. adam da kıllanmış haliyle. noluyo lan benim bu suçum çok eski, nasıl hala görünebilir demiş, dava açmış öylelikle ortaya çıkmış bu gizli düzen.
len hadi diyelim ki ihtiyacınız vardı böyle bir uygulamaya ve yaptınız. milletin gözüne ne diye sokuyorsunuz. lazım olunca kullan. he ama sen güç bende artııık diye ortalarda dolaşan minik hizmet abiler yaratırsan; alır eline sorgulama cihazını, ön sistem arka sistem nerde ne görüyorsa hepsini milletin gözüne sokar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar