bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- gammaz olmuşum13
- aquila bicipite8
- kel erkek3
- minyon kadın siniri5
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- ona bir cümle bırak4
- gecenin şarkısı4
- pazarda su satmak2
- ses yakışıklılığı2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- kemal kılıçdaroğlu35
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- bizim delilere bakayım4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gençler iş beğenmiyor3
- gazlamak2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- sevgiliyle kavga etmek2
- semum3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- düşkün2
- şato3
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- eski yazarların emekli yapılması5
başbakanın sinirlerini iyice bozmuşolacak ki konuşmalarının yarısından fazlasını kemal beye ayırmaya başladı kendisi.
milliyet'ten Fikret Bila'ya verdiği röportaj gülümsetmiştir.
--spoiler--
Baykal'a görev
- Bir eleştiri de parti içinden geliyor. Eski Genel Başkan Deniz Baykal'ı yalnız bıraktığınız, eski yöneticilere referandum kampanyasında görev vermediğiniz biçiminde. Ne diyorsunuz?
- Bu yanlış bir eleştiri. Şimdi biz her MYK üyesini bazı illerden sorumlu tuttuk ve o üyelere bağlı ekipler oluşturduk. Şimdi Sayın Baykal'a ben, şu üyenin altında şurada çalışacaksınız dersem, bu uygun olur mu? Nezakete sığar mı? Keza bir Onur Öymen'e şu üyenin altında görevlendirildiniz, denilebilir mi? Veya eski bir genel başkan yardımcısına, genel sekreter yardımcısına böyle görev vermek uygun düşer mi? Düşmez. Kaldı ki, bu arkadaşlarımız zaten referandumda bütün gayretleriyle çalışıyorlar. Böyle bir sorun yok.
--spoiler--
http://www.milliyet.com.t....2010/1276404/default.htm
--spoiler--
Baykal'a görev
- Bir eleştiri de parti içinden geliyor. Eski Genel Başkan Deniz Baykal'ı yalnız bıraktığınız, eski yöneticilere referandum kampanyasında görev vermediğiniz biçiminde. Ne diyorsunuz?
- Bu yanlış bir eleştiri. Şimdi biz her MYK üyesini bazı illerden sorumlu tuttuk ve o üyelere bağlı ekipler oluşturduk. Şimdi Sayın Baykal'a ben, şu üyenin altında şurada çalışacaksınız dersem, bu uygun olur mu? Nezakete sığar mı? Keza bir Onur Öymen'e şu üyenin altında görevlendirildiniz, denilebilir mi? Veya eski bir genel başkan yardımcısına, genel sekreter yardımcısına böyle görev vermek uygun düşer mi? Düşmez. Kaldı ki, bu arkadaşlarımız zaten referandumda bütün gayretleriyle çalışıyorlar. Böyle bir sorun yok.
--spoiler--
http://www.milliyet.com.t....2010/1276404/default.htm
2007 seçimleri öncesi ordunun hükümete koyduğu postadan (hani şu e-muhtıra denilen uyarı) yakınmakta şu aralar. hatta bu uğurda tapındığı ordunun eski bir genelkurmay başkanından (yaşar büyükanıt) hesap sormaya bile hazır olduğunu belirtiyor.
kafasından geçen düşünceler, hükümetle büyükanıt'ın bir anlaşma yaptığı ve danışıklı dövüş şeklinde ortamın gerilip akp'nin de bu gerilimde mazlum rolünü oynayarak halktan oy topladığı yönünde.
zehir dedektifimiz olayı çözdüğünü düşünüyor.
sözüm chp'ye:
mesele akp'yi devirmek değil ki. sen akp'ye verilen her oyun arkasında hile, aptallık, göbeğini kaşıyan ayı olmanın getirdiği kaçınılmazlık, kömür yardımına tav olacak kadar çaresizlik olduğunu düşünürsen birkaç seçimde daha avucunu yalarsın. akp'nin yaptığı nedir? halkın değerlerine göstermelik bir saygı, biraz demokrasi, azıcık eşitlik, bir miktar yenilikçilik ama eğer sistemin değişmesi işine gelmiyorsa o noktada gelenekçilik ve halkın ağzına çalınan bir parça bal.
fakat böyle olduğunu apaçık fark etse bile bu halk, yani akp'nin samimiyetsiz olduğunu bilse de, sen eğer sırtını devletçiliğe yaslayıp demokrasi konusundaki iki yüzlülüğünü terk etmezsen, gerçek anlamda sol olmazsan, darbeciliği bırakmazsan, halkın değerleriyle barışmaya direnirsen hiçbir zaman birinci parti olamayacaksın.
ve benim gibi düşünenler de senin akıl almaz iki yüzlülüğün karşısında rakibin kim olursa olsun tepki olarak oyunu ona verecektir. mhp bile buna dahil. ha senin rakibin gerçek bir sol parti olsa o zaman tepki için değil seve seve destekleriz o partiyi. ama sen tren yoluna oturmuş bir öküz olarak oradan geçecek ve insanlara gerçek hizmet götürecek bir hareketi de engellemektesin. umarım bu dar zihniyetinle tez zamanda tarihin çöplüğünde layık olduğun yeri bulursun. fark etmiyoruz sanma. sen hem deniz gezmiş'in ipini çeken el hem de ardından ağlayan timsahın ta kendisisin.
kafasından geçen düşünceler, hükümetle büyükanıt'ın bir anlaşma yaptığı ve danışıklı dövüş şeklinde ortamın gerilip akp'nin de bu gerilimde mazlum rolünü oynayarak halktan oy topladığı yönünde.
zehir dedektifimiz olayı çözdüğünü düşünüyor.
sözüm chp'ye:
mesele akp'yi devirmek değil ki. sen akp'ye verilen her oyun arkasında hile, aptallık, göbeğini kaşıyan ayı olmanın getirdiği kaçınılmazlık, kömür yardımına tav olacak kadar çaresizlik olduğunu düşünürsen birkaç seçimde daha avucunu yalarsın. akp'nin yaptığı nedir? halkın değerlerine göstermelik bir saygı, biraz demokrasi, azıcık eşitlik, bir miktar yenilikçilik ama eğer sistemin değişmesi işine gelmiyorsa o noktada gelenekçilik ve halkın ağzına çalınan bir parça bal.
fakat böyle olduğunu apaçık fark etse bile bu halk, yani akp'nin samimiyetsiz olduğunu bilse de, sen eğer sırtını devletçiliğe yaslayıp demokrasi konusundaki iki yüzlülüğünü terk etmezsen, gerçek anlamda sol olmazsan, darbeciliği bırakmazsan, halkın değerleriyle barışmaya direnirsen hiçbir zaman birinci parti olamayacaksın.
ve benim gibi düşünenler de senin akıl almaz iki yüzlülüğün karşısında rakibin kim olursa olsun tepki olarak oyunu ona verecektir. mhp bile buna dahil. ha senin rakibin gerçek bir sol parti olsa o zaman tepki için değil seve seve destekleriz o partiyi. ama sen tren yoluna oturmuş bir öküz olarak oradan geçecek ve insanlara gerçek hizmet götürecek bir hareketi de engellemektesin. umarım bu dar zihniyetinle tez zamanda tarihin çöplüğünde layık olduğun yeri bulursun. fark etmiyoruz sanma. sen hem deniz gezmiş'in ipini çeken el hem de ardından ağlayan timsahın ta kendisisin.
şarkısına göre hem temizzz hem dürüst bir insanoğludur. şarkıya göre yani. her şarkı doğruyu yansıtır mı? bilemeyiz.
hayır kampanyası turlarına tüm hızı ile devam ediyor, ysk hayır içinde evet mührü hazırlamış haberi vardır umarım.
iktidarın "bir yamuğunu bulsak abi ya" diye iç geçirdiği ,CHP nin halihazırdaki genel başkanıdır.Halk adamı olduğu her halinden bellidir.hesap uzmanıdır.ortaya çıkardığı yolsuzluk dosyalarıyla "bazılarını" hayli zorlamıştır.çözümleri de hazırdır(çözümü yok projesi yok arkadaş ' diyenlere) parti programını açıp okumaktan aciz bir takım seçmen onu projesiz olarak nitelendirir,oysa adam her yerde ne yapacağını anlatıyor.kısacası geliyor kılıçdaroğlu millet.
liderlik vasfı olmadığını düşündüğüm chp genel başkanı.
bir gün karşısına çıkıp, bizi tayeap imparatorluğundan kurtardığın için teşekkürler diyeceğim siyasi.
birkaç sene evvel kendisinin mit tarafından düzenlenen bir belgede ''pkk sempatizanı'' şeklinde bir fişi mevcuttur.
ssk genel müdürlüğü döneminde en baba kadrolaşmayı yapmış, halkçı gibi davranarak erdoğanı taklit eden, biraz yalancı ve iftiracı ama liderlik özellikleri deniz baykaldan daha iyi olan chp genel başkanı.
not: yakında bunun da kasedi çıkar.
dipnot: türkiye de i. melih gökcek le kapışma hatasını yapmış nadir insanlardan.
yerin dibi not: i. melih gökcek kılıçdaroğlu nu bile dolandırır.
not: yakında bunun da kasedi çıkar.
dipnot: türkiye de i. melih gökcek le kapışma hatasını yapmış nadir insanlardan.
yerin dibi not: i. melih gökcek kılıçdaroğlu nu bile dolandırır.
dürüst ve doğru kişilikli denilen insan. malesef dürüstlükle başbakan olunmuyor. başbakan olmak için belli bir karizmanın da olması gerek.
edit: karizmatik olmadığını kendisini sevenlerin de bildiği adam. hatta bu kendisini sevenler onun mustafa kemal atatürk kadar karizmatik olduğunu savunurlar. yazık onlara.
edit: karizmatik olmadığını kendisini sevenlerin de bildiği adam. hatta bu kendisini sevenler onun mustafa kemal atatürk kadar karizmatik olduğunu savunurlar. yazık onlara.
ananıda al git diyen birinden her daim daha karizmatik duran lider.
chp nin en karizmatik, gelmiş geçmiş en iyi liderlerinden biridir.
seviyeyi siz düşünün!!
seviyeyi siz düşünün!!
daha şimdiden, chp'nin karizması ve dürüstlüğüyle tarihe geçmiş liderlerinden biri olan ve insan evladı oluşu suratından okunan politikacı.
diğer karizmatik ve dürüst, ayrıca insan evladı chp liderleri:
(bkz: mustafa kemal atatürk)
(bkz: ismet inönü)
(bkz: bülent ecevit)
(bkz: kemal kılıçdaroğlu)
(bkz: yeter di mi badem bıyıklı ampul kafa)
diğer karizmatik ve dürüst, ayrıca insan evladı chp liderleri:
(bkz: mustafa kemal atatürk)
(bkz: ismet inönü)
(bkz: bülent ecevit)
(bkz: kemal kılıçdaroğlu)
(bkz: yeter di mi badem bıyıklı ampul kafa)
--spoiler--
chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, başbakan tayyip erdoğana, kiralık olduğu açıklanan istanbul kısıklıdaki villası için, kimden kaça kiraladın açıkla diye yüklendi. bir gün ara verdiği gezilerine dün düzce, zonguldak ve ilçeleriyle devam eden kılıçdaroğlu, havuzlu villada oturuyorsun dedim, en sonunda dün (önceki gün) açıkladılar. oturuyormuş ama beyefendi kiradaymış. aç bakayım bu evi bir görelim dedi.
erdoğan için kalpazan sözünü savcıların kullandığını söyleyen kılıçdaroğlu dünkü mitinglerde özetle şöyle konuştu:
benim kooperatif evime göz dikiyor
* benim kooperatif evime göz dikiyorsun. benim kooperatif evim orada gidip bakabilirsin. ben onu alnımın teriyle alıyorum. bankadan kredi çektim. mal beyanında gösterdim. saklamadım, gizlemedim. alın teriyle kazanılan paraya, mala kim bir şey söyleyebilir. keşke hepimizin alın teriyle kazandığı parayla havuzlu villası olsa, biz bunu isteriz ama alın teriyle kazanacağız bunu. bana alın terini gizleyeceksin ondan sonra kalkıp laf edeceksin. recep bey dürüst olacağız, namuslu olacağız, millete doğruları söyleyeceğiz. bak söylüyorum ben, konuşuyorum hiç bir şeyi gizlemeden her şeyi açıkça ve dürüstçe söylüyorum.
sana kalpazan diyen savcılar
* ben kalpazan deyince, başbakan diyor ki sen nasıl bana kalpazan diyorsun. recep bey ben demiyorum, sana kalpazan diyen bu ülkenin savcıları. çıksın, benim tbmmde kalpazanlıktan dosyam yok desin. vallahi yakasına iliştireceğim o dosyayı onun. yiğitsen kaldır dokunulmazlığı, git yargıda aklan gel, ben de alnından öpeyim.
* recep bey bize aynaya baksınlar demiş. baktım, sizin söylediğiniz halk adamı kemali gördüm. sen bakınca ne göreceksin? ben söyleyeyim; ihaleye fesat karıştıranları, hayali ihracatçıları, kalpazanları görecek. `kalpazan dedim diye beni mahkemeye veriyor mu? vermiyor, veremiyor çünkü. yoksa verecek mahkemeye. ben de suç olduğunu biliyorum. niye, çünkü fezlekesi, dosyası var. dosyasında yazıyor kalpazanlık yaptığı.
`
* diyorlar ki memur sendikaları için toplu sözleşme hakkı getiriyoruz, dolayısıyla memurların aylıkları artacak. yalan olduğunu ben de biliyorum siz de biliyorsunuz. neden? toplusözleşme var da, grev nerede diye sormayacak mıyız? eğer bir hak varsa hakkı elde etmek için elde bir yetkili olması lazım. hak toplusözleşme, yetki grevdir. yetkiyi alır, grev hakkımı alır, uzlaşamazsam greve giderim. hayır diyor, toplusözleşme yapacaksan grev yok. peki anlaşamazsak ne olacak?
--spoiler--
http://www.hurriyet.com.t...ndem/15557709.asp?gid=373
başbakanı evire çevire revire yollayan adam. hastasıyız efendim.
chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, başbakan tayyip erdoğana, kiralık olduğu açıklanan istanbul kısıklıdaki villası için, kimden kaça kiraladın açıkla diye yüklendi. bir gün ara verdiği gezilerine dün düzce, zonguldak ve ilçeleriyle devam eden kılıçdaroğlu, havuzlu villada oturuyorsun dedim, en sonunda dün (önceki gün) açıkladılar. oturuyormuş ama beyefendi kiradaymış. aç bakayım bu evi bir görelim dedi.
erdoğan için kalpazan sözünü savcıların kullandığını söyleyen kılıçdaroğlu dünkü mitinglerde özetle şöyle konuştu:
benim kooperatif evime göz dikiyor
* benim kooperatif evime göz dikiyorsun. benim kooperatif evim orada gidip bakabilirsin. ben onu alnımın teriyle alıyorum. bankadan kredi çektim. mal beyanında gösterdim. saklamadım, gizlemedim. alın teriyle kazanılan paraya, mala kim bir şey söyleyebilir. keşke hepimizin alın teriyle kazandığı parayla havuzlu villası olsa, biz bunu isteriz ama alın teriyle kazanacağız bunu. bana alın terini gizleyeceksin ondan sonra kalkıp laf edeceksin. recep bey dürüst olacağız, namuslu olacağız, millete doğruları söyleyeceğiz. bak söylüyorum ben, konuşuyorum hiç bir şeyi gizlemeden her şeyi açıkça ve dürüstçe söylüyorum.
sana kalpazan diyen savcılar
* ben kalpazan deyince, başbakan diyor ki sen nasıl bana kalpazan diyorsun. recep bey ben demiyorum, sana kalpazan diyen bu ülkenin savcıları. çıksın, benim tbmmde kalpazanlıktan dosyam yok desin. vallahi yakasına iliştireceğim o dosyayı onun. yiğitsen kaldır dokunulmazlığı, git yargıda aklan gel, ben de alnından öpeyim.
* recep bey bize aynaya baksınlar demiş. baktım, sizin söylediğiniz halk adamı kemali gördüm. sen bakınca ne göreceksin? ben söyleyeyim; ihaleye fesat karıştıranları, hayali ihracatçıları, kalpazanları görecek. `kalpazan dedim diye beni mahkemeye veriyor mu? vermiyor, veremiyor çünkü. yoksa verecek mahkemeye. ben de suç olduğunu biliyorum. niye, çünkü fezlekesi, dosyası var. dosyasında yazıyor kalpazanlık yaptığı.
`
* diyorlar ki memur sendikaları için toplu sözleşme hakkı getiriyoruz, dolayısıyla memurların aylıkları artacak. yalan olduğunu ben de biliyorum siz de biliyorsunuz. neden? toplusözleşme var da, grev nerede diye sormayacak mıyız? eğer bir hak varsa hakkı elde etmek için elde bir yetkili olması lazım. hak toplusözleşme, yetki grevdir. yetkiyi alır, grev hakkımı alır, uzlaşamazsam greve giderim. hayır diyor, toplusözleşme yapacaksan grev yok. peki anlaşamazsak ne olacak?
--spoiler--
http://www.hurriyet.com.t...ndem/15557709.asp?gid=373
başbakanı evire çevire revire yollayan adam. hastasıyız efendim.
Ne zaman görsem aklıma Şener Şen'in ''Namussuz Namuslu'' isimli komik filminde canlandırdığı devlet memuru tiplemesi gelen, tek kişinin dürüst olmasının ülke yönetimi gibi çok ciddi ve devasa bir işte hiçbir anlam ifade etmeyeceğini idrak edememiş olan,ayrıca dürüstlüğün, liderlik vasıflarından sadece bir tanesi olduğunu tamamen unutmuş olan ve dalgıç elbisesi ile uçmaya çalışan siyaset maceraperesti..........
bizim millete seven değil diken yaranır sözünü ispatlatan adam. resmen biz alıcyız dikin bizi diyolar entrylerle halis ülkemin muhlis insanları.
adam gibi adam !
(bkz: #9029965)
akp'lilerin korkulu rüyasıdır.
siyaset yapamayacak kadar temiz bir kişilik olduğu için siyasete girmesini yadırgadım efendım. evet böyle temiz bir kişiliğin siyaset gibi içi pislik dolu olan bir zümreye girmesini istemiyorum. kendisi gitsin hesap uzmanlığı, müfettişlik yapsın ama siyasette fazlasıyla üstüne geleceklerdir. Ne gerek var bunca curcunaya.
Hitabet gücünü Türkiye'yi geze geze baya geliştirmiştir. Kongre konuşmasıyla kıyaslarsak sesine bir güven gelmiştir. inanmayan kesintisiz olarak halk tv'den mitingleri izleyebilir.
sadece baykal lider değil diye bile chp tercih edilebilirken bu adam varken hayli hayli oy atılır.
güncel Önemli Başlıklar