bugün
- ben geldim kerkenezler10
- velvet geceleri napıyor sorunsalı9
- bilgi içerikli başlık açmamanın sebepleri9
- velvet36
- çekirgeleri kim gönderdi9
- habire1233
- insanların hakkında en çok yanıldığı 5 burç11
- nasreddinhoca4
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak3
- g'i l d'e d l'i l y9
- yazarların özledikleri şeyler7
- insan sevmeyen insan5
- bilgi içerikli başlığa gerek yok4
- ben geldim karılarım3
- bir insanı tanımadan hakkında konuşmak2
- aylık 474 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- ülkücü müsünüz türkçü müsünüz ulusalcı mısınız8
- anneni mi babanı mı seviyorsun diyen akrabalar2
- insanın kendini çok değerli zannetmesi2
- ölmek için yaratılmış2
- kürdüm5
- kadınla erkek arkadaş olabilir mi2
- dem parti'nin ana muhalefet partisi olması7
- fatma soydaş4
- hoşlanılan kızla karşılıklı santranç oynamak2
- yeni parti9
- rtx 50702
- şu aiye konumu versem tezimi yazar mı lan2
- kemalistlerle solcuların ayrılması gerekliliği13
- sevgiliyle karşılıklı osurarak sevişmek3
- sözlükte kavga olmayacak mı sorusu2
- bütün kutsal kitapları okudum yalanı3
- ağzına verilmek istenen kızın ağzına almaması2
- radar vuruldu diye türkiye'ye yağmur yağması2
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj8
- kabataş olayı görüntüleri27
- basit bir hayat istemek4
- istanbul un çok pahalı olması27
- ne kadar salak olduğunuzu biliyor musunuz7
- olm niye böyle olduk lan herkes yarrak gibi3
- dem parti5
- özgür özel'in chp de veda konuşması10
- sözlük yazarlarının benzetildikleri ünlüler7
- ismail kartal2
- erkeklerden kadınlara sorular2
- torunlarını düşünen işe bisikletle gider3
- uludağ sözlüğe sürekli kondom reklamı verilmesi7
- kadınsızlık6
- katatespizartmasi2
- anın görüntüsü12
entry'ler (77)
Kaygısızlar dizisinin "eleman" rolünü canlandıran ve şu sıralar istanbul Şehir Tiyatrolarında aziz nesin'in toros canavarı oyununda başrol oynamakta olan aktör. çok iyi oyuncudur.
"Uluslararası satım sözleşmelerine ilişkin birleşmiş milletler anlaşması uyarınca satıcının yükümlülükleri ve sözleşmeye aykırılığın sonuçları" adında bir kitabı olan medeni hukuk doçenti. hoca konuyu kitabında gayet iyi anlatmış görünüyor. zira genel işlem şartlarının denetlenmesi konusunda yazdığı kitabı da iyiydi. fakültemin hala nadide hukukçular yetiştiriyor olduğunu görmek pek güzel.
2 Nisan'da Cumhuriyetçi Hukukçular Kulübü ile kamu politikaları ve kamuoyu araştırmaları kulübünün ortaklaşa düzenlediği istanbul Üniversitesi'ndeki panelde konuşan istanbul milletvekilidir. harikadır,candır.
ankara hukuk'ta da istanbul hukuk'ta da kitap okumadan, fotokopilerle geçen öğrenciler vardır. benim gözlemlediğim; ankara'da daha çoktur. ikisi de büyük hukukçular yetiştirmiştir ve büyük hukukçuları bünyelerinde bulundurur. bu iki şıktan ankara'yı seçenler ankaralı,istanbul'u seçenler istanbulludur.mühim olan hukukçu olmaya çalışmaktır. ben kendimce akademik bir değerlendirme yaptım ve istanbul hukuk fakültesinin her alanda esip gürlediğini gördüm.
bugün, Okan Bayülgen'in programında "indirimli öğrenci biletleri için niçin yüksek ücret ödeniyor" sorusunu "indirimli kart çıkarmakta belediyenin niçin münhasır yetkiye sahip olması gerektiği" başlığıyla cevaplayan belediye başkanı.
akşam saatleridir.
okuldaki en büyük teklonojik ilerlemenin ve en ileri teklonojik aletin ana giriş kapısındaki x-ray cihazı olduğu çıkarsamasına yardımcı olan sistemsizliğin ismidir.
TSK nın kurumsal kimliğine zarar veren, anlayışının her genelkurmay başkanıyla birlikte değiştiğini gösteren ve gelişerek değiştiğini söyleyenlerin başarı olacak göreceği olaydır.keşke bu muhtıra hiç verilmemiş olsa idi, diyeceğimiz olaylar kategorisinde yerini almıştır.
parçası bulunduğu millete hakaret etme,aşağılama hastalığı içinde bulunan gruba, bu meziyetini gösterme olanağı sağlayan başlıklardan biri. vazgeçin artık.
parçası bulunduğu millete hakaret etme,aşağılama hastalığı içinde bulunan gruba, bu meziyetini gösterme olanağı sağlayan başlıklardan biri. vazgeçin artık.
bu sebeplerden biri, haberin mefhumu muhalifinden giderek doğruyu bulmaktır.
bir polis devletinde mümkün olamayacak durum.
bir faaliyetin kamu hizmeti sayılabilmesi için ortak bir ihtiyacı karşılamaya yönelik olması ve devlete kanunla göre olarak verilmiş olması gerekir.faaliyeti devletin bizatihi yürütmesi gerekmez çeşitli usullerle özel kişilere de gördürülebilir.işi özel kişinin görmesi faaliyetin kamu hizmeti niteliğini sükut ettirmez.
sapıkça davranışlara davetiye çıkarır düzeydeki aktivitelerden biri olsa gerekir.
kraldan çok kralcı yazarlar :
(bkz: ak parti nin icraatleri/#11685063)
(bkz: ak parti nin icraatleri/#11685063)
efendim sanatçılar ülkenin gidişatı hakkındaki fikirlerini belirtmeyecek diye bir şey yoktur.bundan dahi rahatsız olanlar üstelik özgür düşünceden yana olduklarını da zannediyorlarsa, onlardan kaçınmak gerekir.şebnem ferah hep sanatçı duyarlılığını yansıtmıştır.yansıtmalıdır da.
gittikçe düştüğünü gözlemlediğim ve beni üzen olgudur.
istanbul üniversitesi hukuk fakültesi'nin 2007 başlarında kurulan,Atatürkçü, demokrat, vatansever ve bağımsızlıkçı öğrenci kulübüdür.
bugün itibarı ile istanbul Hukuk Fakültesi'nin idare hukuku anabilimdalına dahil olarak derslere girmeye başlamış ve öğrenciler üzerinde olumlu bir intiba bırakmıştır.hoşgeldi,sefa geldi.
başbakanın demokrasi anlayışının tezahürü olarak,tehdit aracı yaptığı gençlerdir.