bugün
- gocunun freddy travması5
- pazar kahvaltı klasikleriniz6
- çocuğa tecavüz eden adamın kurşuna dizilmesi4
- pkk lılara af çıkması4
- kışlık domates konservesi yapmak5
- pkklıların salıverilmesine uludağ sözlüğün tepkisi3
- anın görüntüsü10
- behlül bihter sevişmesinin reyting rekoru kırması5
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj2
- cansever16
- futbol24
- adnan oktar vs fethullah gülen2
- a9 tv2
- victor osimhen7
- türkiye pazar günü yeni bir sabaha uyanacak6
- çinliler4
- katlanır bisiklet2
- okan buruk4
- özgür özel3
- naif insanlar4
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- pocoyo daki pato'nun çok yakışıklı olması3
- çirkef galatasaray5
- 9 ağustos 2026 gaziantep depremi3
- enflasyon hedefinin tutmaması4
- lisede kızlara şiir okuyanlar şimdi ne yapıyor3
- almanya11
- zorunlu eğitim8
- aym memur emeklilerine seyyanen zam kararı2
- dünyanın 10 da birinin solak olması5
- sabah kahvesi5
- galatasaray14
- bir bayanı kötü adamların elinden kurtarmak5
- ocakta doğmuş adamdan madam mı olur sorunsalı2
- vfb stuttgart7
- esin bahat2
- italya7
- cehennem3
- fc internazionale milano6
- günlük tutan erkek10
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı14
- borussia dortmund5
- jose mourinho2
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- ac milan5
- yorgun mermi19
- muz4
- ingiltere5
- chelsea fc4
- fait bey dönsün kampanyası3
tayipçi olmadan da islamcı olabilen yazardır.
iyi bir yazar, iyi ki gelmiş.
objektif gözükmenin suç olması dahilinde özür dilerim.
(#17144939) türkçeyi seçmesini* geçtim, güzelim kelimelerin içine bu kadar edilmez.
tanım: ğ'ye garezi olan yazar. git başka şeylerle uğraş dostum o harf çok lazım ve kullanışlı. kiyat ne lan kağıt dururken.
edit: bağnaz ile baanazın söylenişi aynı mı el insaf. onu geçtim kağıt ile kiyatın söylenişi mi aynı mı? ya sesi algılayacak kulak yok yada türkçe bilgisi sıfır.
tanım: ğ'ye garezi olan yazar. git başka şeylerle uğraş dostum o harf çok lazım ve kullanışlı. kiyat ne lan kağıt dururken.
edit: bağnaz ile baanazın söylenişi aynı mı el insaf. onu geçtim kağıt ile kiyatın söylenişi mi aynı mı? ya sesi algılayacak kulak yok yada türkçe bilgisi sıfır.
zaten yazım da problem yok söylenişte bir farkı yok diyorum.
bu arada türkçeyi sikmek harf değiştirmekle değil pet shop'la olur.
bu arada türkçeyi sikmek harf değiştirmekle değil pet shop'la olur.
birazcık sözlüğe kendini kaptırmış biri oluverdim ve ufak bir araştırma yaptım.
kema1 nickli yazarımız, başkalarının açtığı başlık ve entryleri eleştirirken, başlık ve entry açma konusunda hataları olan bir yazarımızdır. bunlar da bazı örnekler:
(#17325070) *
(#17313072) *
(#17324843) *
(#17220428) *
(#17197389) *
yani neymiş? başkasının kapısının önündeki pisliği eleştirmeden evvel kendi kapının önünü temiz tutacakmışsın. olmamış.
kema1 nickli yazarımız, başkalarının açtığı başlık ve entryleri eleştirirken, başlık ve entry açma konusunda hataları olan bir yazarımızdır. bunlar da bazı örnekler:
(#17325070) *
(#17313072) *
(#17324843) *
(#17220428) *
(#17197389) *
yani neymiş? başkasının kapısının önündeki pisliği eleştirmeden evvel kendi kapının önünü temiz tutacakmışsın. olmamış.
güzel bir araştırma yapılmış hakkımda ne kadar güzel formata aykırı fakat arkadaşlar espriden ve diğerlerinin hatalarını olduğu gibi aktarmamdan anlamıyor.
(#17325070) * bu entry tamamen bir espridir
(#17313072) * burda ise gmail'de send yazmıyordu sent yazıyordu. gmail'i olmayıp hala hotmail kullananlar bilmez.
(#17324843) * sanırım burda travma'ya takılınmı o paragrafı ben bir filmsitesinin filmi tanıtışını komple alarak yazdım sadece alttaki cümle binim cümlemdir.
(#17220428) * evet burada bir hata yapmışım.
(#17197389) * de yi ayrı yazmamışım son iki tanesi hariç diğerlerinde bir hata yok. en azından benim yaptığım.
(#17325070) * bu entry tamamen bir espridir
(#17313072) * burda ise gmail'de send yazmıyordu sent yazıyordu. gmail'i olmayıp hala hotmail kullananlar bilmez.
(#17324843) * sanırım burda travma'ya takılınmı o paragrafı ben bir filmsitesinin filmi tanıtışını komple alarak yazdım sadece alttaki cümle binim cümlemdir.
(#17220428) * evet burada bir hata yapmışım.
(#17197389) * de yi ayrı yazmamışım son iki tanesi hariç diğerlerinde bir hata yok. en azından benim yaptığım.
efenim kelime yanlışlarımız geçildi şimdi ise soğuk savaşiçin silahlar mı hazırlanıyor birileri ceza alacak ama formatı sikmekten hadi hayırlsı.
zannımca 9-10 falan.
saçmalamaya başlayan yazar.
Saçma bir entrysine denk geldiğim bir yazar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar