bugün
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması12
- yazarların mezun olduğu okullar17
- vurdurmuş erkek nasıl anlaşılır15
- arjantin mısır maçı13
- bir kadına verilecek en güzel çiçek9
- sözlüğün en muhteşem yazarlarının fotoğrafları14
- sivas ta kayınbabanın damadını vurması2
- 7 temmuz 2026 isviçre kolombiya maçı8
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın18
- ankara da nato zirvesi13
- ölümün en iyi tanımı6
- ctrlx'in ayakları11
- rafadan yumurta kaç dk olmalı13
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı24
- donald trump'ın anıtkabir'i ziyaret etmemesi12
- tanrı mı bizi yarattı tanrıyı mı biz yarattık10
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim16
- bakire kadını gözünden tanımak6
- radiohead dinleyenlerin çok kız düşürmesi5
- şişman kısa tembel kıllı ama egosu tavan kız4
- günün şiiri25
- 7 temmuz 2026 arjantin mısır maçı11
- döl bankası4
- sevgiliyle köpeköldüren içmek5
- aleyna tilki nin ayakları4
- üst düzey yönetici olabilmek için gerekenler9
- dünyayı kezbanlardan temizleme planım3
- saraca finch house21
- kaslı yakışıklı sert mizaçlı memur erkekler4
- atm'ye ateme diyen hanzo13
- sözlüğünü başka sözlükle aldatan hain yazar6
- 23 yaş7
- yoğurt11
- murat yakın3
- sürekli vurduran kadın nasıl anlaşılır2
- 7 temmuz 2026 abd belçika maçı16
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması27
- dövmesi olan erkek9
- sonsuza dek uyumak istiyorum4
- adana sokak lezzetleri5
- 2026 dünya kupası25
- milliyetçi olacakken faşist olmak4
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- tek başına5
- messi uzaylı abi5
- ismet türkiyeye neyle geliyor sorunsalı7
- donald trumpun geceyi kızı neclada geçirmemesi3
- sevilen kadının topuklarını öpüp ısırmak8
- lionel messi7
- velvet30
kisinin ozeti. evi, adresi, meslegi, unvani filan yazar ustunde. ama dedigim gibi basit bir ozettir. bir kisiyi tanimak icin kartvizitten fazlasi lazim.
bulunduğu dönemde şarkılarıyla patlama yaratmış isimlerin çevirdiği eski türk filmlerinde,kahramanımızın yerli yersiz,olur olmaz yerde söylediği şarkı neticesinde,oralarda bulunan ve plak işiyle ilgilen şehirli züppe görünüşlü bir adamın kahramanımıza ''güzel sesin var.başın sıkışınca beni ararsın''diye uzattıkları şey.
topkapı da 1000 tanesi(selefonlu veya değil) 6 ytl ye yapılırken bunu 25-30 milyona satıyorlar demedi demeyin
bir yerde statü meselesi. 'size kartımı vereyim' diyen adam bir anda mühim oluveriyor. kartvizitin kalitesine göre de değişiyor statü. gerçi burada devreye matbaaların daha çok kazanma amacı da girebiliyor. 'size böylesi yakışır beyefendi' gib gaz da verebiliyorlar.
kartvizitin veriliş şekli de önemli elbet. bir çırpıda arka cebinden çıkarıp vern adam her ne kadar karizmatik bir hareket yaptığını düşünse de, bu onu basitleştirebilir de. kartını vermeye fırsat kolluyormuş havası estirebilir.
kartviziti önemli kılan noktalardan biri de 'ben sizin kartınızı alayım o zaman' çıkışının altında kalmama gerekliliğidir. bu talep karşısında ezilip büzülüp 'ehe ehe, kart yok ben telefon numaramı yazdırayım size' cevabı gözden düşme sebebi olabilir.
yukarıda yazdığım her şey yanlış da olabilir, bilemem.
kartvizitin veriliş şekli de önemli elbet. bir çırpıda arka cebinden çıkarıp vern adam her ne kadar karizmatik bir hareket yaptığını düşünse de, bu onu basitleştirebilir de. kartını vermeye fırsat kolluyormuş havası estirebilir.
kartviziti önemli kılan noktalardan biri de 'ben sizin kartınızı alayım o zaman' çıkışının altında kalmama gerekliliğidir. bu talep karşısında ezilip büzülüp 'ehe ehe, kart yok ben telefon numaramı yazdırayım size' cevabı gözden düşme sebebi olabilir.
yukarıda yazdığım her şey yanlış da olabilir, bilemem.
genelikle 8.5. x 5 cm ebatbarında olan üzerinde kişinin firma veya kendi özel kişisel bilgilerinin bulunduğu kimilerinde ise resim bile bulunan
tanıtıcı kart.
tanıtıcı kart.
(bkz: Business Cards MX)
çalışanın isim bilgilerini, görev aldığı kurumdaki pozisyonunu ve kurum bilgilerini içeren küçük tanıtım kartıdır.
dikkat edilmesi gereken nokta, kartvizit alındığı takdirde hemen bir kenara koymak yerine küçük de olsa göz atmak ve karşındakine önemli olduğu hissini verebilmektir.
dikkat edilmesi gereken nokta, kartvizit alındığı takdirde hemen bir kenara koymak yerine küçük de olsa göz atmak ve karşındakine önemli olduğu hissini verebilmektir.
hoşgelmiş yazardır. biri artistlik yaparsa söylesin.
kendisine abisi olarak öğütlerim:
-boş boş bakınız verme,
-dolu dolu tanım yapmaktan kaçınma..
kendisine abisi olarak öğütlerim:
-boş boş bakınız verme,
-dolu dolu tanım yapmaktan kaçınma..
adnan polat istifa etti/#9923667 başlığı doğru değilse bir çok kişinin hayallerini yıkacak olan yazar.
gözümün önünde silik olan yazar.
an itibarıyla sapıtmış yazardır. bakayım; silik olmuş
işyerinde kullanmak için kartvizit bastırmıştım, tatile çıkmadan öncede yanıma almıştım 50 tane kadarını. amaç tatil esnasında hoş bir hatunla sohbeti koyulaştırırsam irtibatı koparmamak için bırakmaktı avucuna. kartvizitimi bıraktığım kız kartvizitin üzerindeki cep telefonum yerine, gidip iş yerini aramış ve beni telefona istemişti.kız antalyada, ben antalyadayım, işyeri istanbulda, işyeri telefonu 212 ile başlıyor ve sen gidip istanbulu arayıp telefona beni istiyorsun. yapılacak ender salaklıklardan biriydi bu sanırım ve o da gelip beni bulmuştu.
genellikle ebadı 5x8 cm 'dir.
her tür enteresan fikre açık tanıtım malzemesi.
bazıları vardır, bunu vermeleri biraz zor olur.
https://yazdikcayasiyorum...press.com/2010/08/343.jpg
şimdi insan içinde çıkar onu, bu kokar da şimdi.
hem adam alacak mı bakalım onu.
https://yazdikcayasiyorum...press.com/2010/08/343.jpg
şimdi insan içinde çıkar onu, bu kokar da şimdi.
hem adam alacak mı bakalım onu.
Pandemi döneminde çoğu görüşme online olmaya başlayınca kullanımı epeyce azaldı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar