bugün
- habire1219
- basmane tren garı6
- renkli rüyalar oteli5
- silvermist9
- ben geldim naneler15
- torpille bir yerlere gelenler4
- habire12nin çaylak olması5
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu11
- türkiye solunun en büyük sorunu6
- hiç kimse fikirleri yüzünden hapis yatmasın8
- lahmacun3
- siyonizmin tasfiye oluşu3
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- gammaz çetesi9
- sersem herif5
- konaktan üçkuyular'a gitmek3
- dinler tarihi5
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri23
- sarapci koala63
- karşıyaka dan bayraklı ya yürümek4
- cemaatçi polis3
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci7
- tribünlerde apoya küfür edilmesinin yasaklanması6
- hoşlandığın kızın komünist çıkması4
- g i l d e d l i l y3
- özgür özel'in önder sav ile yan yana gelmesi3
- mantı8
- motorine 8 24 tl zam gelmesi5
- şeyhine sakso çekip şeriat isteyen tip7
- ben sizin anonim11
- bir kız güneş kremi sürmenizi rica etse2
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı8
- yılana güven olur mu2
- maşa ile koca ayı online3
- imbat3
- önder sav4
- çikolatalı kek4
- sen onun başını ezeceksin o da topuğunu ısıracak2
- akpartililerin apo sevdası5
- deli sikince yapılabilecek çılgınlıklar3
- bostanlı dan karşıyaka ya sahil boyu koşmak3
- sözlükte kıskançlık oluyor hissi7
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar9
- insan olmaya ceyrek kala15
- sonbaharda yapılacak en iyi şey5
- şeriatçıların konserleri yasaklatması6
- kıskançlık krizi geçiren kadına yapılacak müdahale8
- allah'ın homo sapiensi çamurdan yaratması4
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz24
- mavibahçe alışveriş merkezi2
(bkz: #17634033) kayıtlara düşülsün hatta işte budurlara eklensin hatta caps alınsın ne bilim olm adam ayarın kralını vermiş siz de tık yok. yazacak karı kız arıyorsunuz pezevenekler öpün lan abinizin elini.
hayat tv de her salı ve perşembe saat 22.30'da mustafa kara'nın sunduğu program. bu akşamki konukları doç. dr. tolga islam ve nor zartonk insiyatifinden sayat tekir ile şüpheli asker ölümlerini konuşacaklar.
üslubu olan yazardır. kısa ama ne yazdığını bilerek yazar.
Uzun zamandır entry girmeyerek en doğrusunu yapmış yazardır.
35 güne kadar sinyal verebilen kutudur. Enerjisi bittikten 2 yil sonra içindeki verileri almak mümkün.
Fragmanı sinema filmi tadinda dizi butun unlulerden serpiştirmişler araya.muhtemelen reaksiyonun kanal d versiyonu.ayrica;
(bkz: kara para aşk)
(bkz: kara ekmek)
(bkz: kara kutu)
Karalı dizi furyasindandir.
(bkz: kara para aşk)
(bkz: kara ekmek)
(bkz: kara kutu)
Karalı dizi furyasindandir.
ercan mehmet erdem'in yeni dizisidir.
oha lan ilk ben yazmışım.
edit: yok lan, ilk ben yazmamışım. mutsuz oldum.
oha lan ilk ben yazmışım.
edit: yok lan, ilk ben yazmamışım. mutsuz oldum.
Kara para aşk,kara ekmek,karadayı ,kara kutu bu ne lan.
(bkz: legends)
Turuncudur.
genelde ucaklarin kic tarafina konur. bir kaza esnasinda daha kolay bulunabilmesi icin.
Uçaklar neden bundan yapılmıyir deniyordu bi ara.
yanılmıyorsam bulunursa hep almanya'da incelenen ama bir türlü sonuçları kamuoyuyla paylaşılmayan uçakların düşmeden önceki tüm sinyal ve diğer bazı verilerini kaydeden oldukça sağlam kutucuk.
bourne serisinden esinlenilmis gibi duruyor. bekliyoruz.
yeni (bkz: reaksiyon) dur.
(bkz: hakan fidan)
hemen anlatayım:
dizinin ilk maksimum 10 bölümü -ki tutarsa o da- adamın kimliğiyle ilgilii flashbackler izleyeceğiz. ardından bu adma ekibini kuracak karşısındaki kötülere karşı savaşacak. ben serdar akarın işlerini hep beğenmişimdir. kurgu kalitesi çekimleri on numaradır ama senaryo olarak derinlikli birşey sunmazlarsa uzun soluklu olmaz.
dizinin ilk maksimum 10 bölümü -ki tutarsa o da- adamın kimliğiyle ilgilii flashbackler izleyeceğiz. ardından bu adma ekibini kuracak karşısındaki kötülere karşı savaşacak. ben serdar akarın işlerini hep beğenmişimdir. kurgu kalitesi çekimleri on numaradır ama senaryo olarak derinlikli birşey sunmazlarsa uzun soluklu olmaz.
Genelde turuncu olan kutudur.
az önce jeneriği geçti. bildiğin true detective aparmasıydı.
Sağır oda'yı hatırlatan dizi.
ilk bölümden karmaşık senaryosuyla girdiği için tutmayacak dizi. Bizim milletimize basit şeyler yapacaksın yoksa izlemez.
dönen tanıtımlarda esas oğlanın kim olduğunu açıklamak üzere iken vurulan bilgi kaynağı "sen bir efsaneydin" dediği için aynı sahnenin bire bir geçtiği legends(efsane) dizisinin uyarlaması olduğunu düşünmüştüm ama bildiğin geçmişi olmayan adam çıktı.
türe ilgi duyan biri olarak ilk bölümü izledim ama ilerleyen bölümlere dair bir umut vadetmedi. zaten kanal d dizilere acımıyor. bu dizi kaldırılırsa çok da büyük bir olay olmaz ama kurtlar vadisi kafasında her dizinin her daim bir kitlesi olduğundan kaldırılmayabilir.
türe ilgi duyan biri olarak ilk bölümü izledim ama ilerleyen bölümlere dair bir umut vadetmedi. zaten kanal d dizilere acımıyor. bu dizi kaldırılırsa çok da büyük bir olay olmaz ama kurtlar vadisi kafasında her dizinin her daim bir kitlesi olduğundan kaldırılmayabilir.
Pana filmin yapımcılığını üstlendiği bir dizidir, Kurtlar Vadisi serisi hariç hiç bir dizi projesi tutmayan Pana filmin şimdiden 6. bölümü göremeyeceğini düşündüğüm yeni dizisi, malum kanal D dizi harcama rekorunu da elinde bulundururken goodbye Kara Kutu.
nefis bir dizi. çok beğendim.
bence bugün geçmişi olmayan adam çakması diyenler takribi 5 bölüm sonra farklı fikirler edineceklerdir.
umarım tutar. lazımdı böyle bir dizi.
bence bugün geçmişi olmayan adam çakması diyenler takribi 5 bölüm sonra farklı fikirler edineceklerdir.
umarım tutar. lazımdı böyle bir dizi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar