bugün
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi18
- saraca finch house12
- velvet ile ismet gürbüzün ortak noktaları5
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler9
- beni de gammaz yapın5
- keloğlan'ın balkıza aşık olması4
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması15
- mel mel bakan adama gülümsemek11
- gocu buraya bak parlak çocuk10
- unutulmayan duvar yazıları4
- arkadaşlar rahatsızsanız gidebilirim3
- kadınların piç erkek tercihi5
- 2026 dünya kupası26
- israil'in gazze saldırılarında 5 ölü2
- yakışıklı olan ama sevgilisi olmayan erkek2
- yılın ilk denize girişi3
- vikingler serttir sambadan hoşlanmaz2
- futbol21
- domates ithal2
- ağır işsizlik sendromu2
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı6
- yazdan beklenti3
- ilk buluşmada kızı lahmacuncuya götüren erkek3
- nato toplantısı anısına basılan 5 tl4
- değersizlik hissi5
- ebola salgını3
- 11 nesil2
- yeni yazarlara öneriler7
- seven filminde kutunun aras kargoyla gelmesi2
- kızların artık mesajlara cevap vermemesi4
- başkan3
- 6 temmuz 2026 portekiz ispanya maçı7
- dünya19
- türbanı yasaklamak bir hataydı3
- ragnar rockefeller38
- karı kıza para yedirir misiniz4
- iltica3
- deniz göktaş37
- milyonların temmuz zammı netleşmesi5
- hegel diyalektiği vs marx diyalektiği2
- kişinin tipine yakıştırdığı meslek4
- dinozorların gerçekten yaşadığını sanan cahiller5
- yeni yazar taklidi yapan eski yazar fake leri6
- hayat felsefesi yapılabilecek en güzel söz2
- atatürk'ün istiklal madalyasını iptal etme planı4
- günün şiiri20
- belçika5
- arjantin'in elenmesi2
- amerika birleşik devletleri6
- başbağlar katliamı2
(bkz: #17634033) kayıtlara düşülsün hatta işte budurlara eklensin hatta caps alınsın ne bilim olm adam ayarın kralını vermiş siz de tık yok. yazacak karı kız arıyorsunuz pezevenekler öpün lan abinizin elini.
hayat tv de her salı ve perşembe saat 22.30'da mustafa kara'nın sunduğu program. bu akşamki konukları doç. dr. tolga islam ve nor zartonk insiyatifinden sayat tekir ile şüpheli asker ölümlerini konuşacaklar.
üslubu olan yazardır. kısa ama ne yazdığını bilerek yazar.
Uzun zamandır entry girmeyerek en doğrusunu yapmış yazardır.
35 güne kadar sinyal verebilen kutudur. Enerjisi bittikten 2 yil sonra içindeki verileri almak mümkün.
Fragmanı sinema filmi tadinda dizi butun unlulerden serpiştirmişler araya.muhtemelen reaksiyonun kanal d versiyonu.ayrica;
(bkz: kara para aşk)
(bkz: kara ekmek)
(bkz: kara kutu)
Karalı dizi furyasindandir.
(bkz: kara para aşk)
(bkz: kara ekmek)
(bkz: kara kutu)
Karalı dizi furyasindandir.
ercan mehmet erdem'in yeni dizisidir.
oha lan ilk ben yazmışım.
edit: yok lan, ilk ben yazmamışım. mutsuz oldum.
oha lan ilk ben yazmışım.
edit: yok lan, ilk ben yazmamışım. mutsuz oldum.
Kara para aşk,kara ekmek,karadayı ,kara kutu bu ne lan.
(bkz: legends)
Turuncudur.
genelde ucaklarin kic tarafina konur. bir kaza esnasinda daha kolay bulunabilmesi icin.
Uçaklar neden bundan yapılmıyir deniyordu bi ara.
yanılmıyorsam bulunursa hep almanya'da incelenen ama bir türlü sonuçları kamuoyuyla paylaşılmayan uçakların düşmeden önceki tüm sinyal ve diğer bazı verilerini kaydeden oldukça sağlam kutucuk.
bourne serisinden esinlenilmis gibi duruyor. bekliyoruz.
yeni (bkz: reaksiyon) dur.
(bkz: hakan fidan)
hemen anlatayım:
dizinin ilk maksimum 10 bölümü -ki tutarsa o da- adamın kimliğiyle ilgilii flashbackler izleyeceğiz. ardından bu adma ekibini kuracak karşısındaki kötülere karşı savaşacak. ben serdar akarın işlerini hep beğenmişimdir. kurgu kalitesi çekimleri on numaradır ama senaryo olarak derinlikli birşey sunmazlarsa uzun soluklu olmaz.
dizinin ilk maksimum 10 bölümü -ki tutarsa o da- adamın kimliğiyle ilgilii flashbackler izleyeceğiz. ardından bu adma ekibini kuracak karşısındaki kötülere karşı savaşacak. ben serdar akarın işlerini hep beğenmişimdir. kurgu kalitesi çekimleri on numaradır ama senaryo olarak derinlikli birşey sunmazlarsa uzun soluklu olmaz.
Genelde turuncu olan kutudur.
az önce jeneriği geçti. bildiğin true detective aparmasıydı.
Sağır oda'yı hatırlatan dizi.
ilk bölümden karmaşık senaryosuyla girdiği için tutmayacak dizi. Bizim milletimize basit şeyler yapacaksın yoksa izlemez.
dönen tanıtımlarda esas oğlanın kim olduğunu açıklamak üzere iken vurulan bilgi kaynağı "sen bir efsaneydin" dediği için aynı sahnenin bire bir geçtiği legends(efsane) dizisinin uyarlaması olduğunu düşünmüştüm ama bildiğin geçmişi olmayan adam çıktı.
türe ilgi duyan biri olarak ilk bölümü izledim ama ilerleyen bölümlere dair bir umut vadetmedi. zaten kanal d dizilere acımıyor. bu dizi kaldırılırsa çok da büyük bir olay olmaz ama kurtlar vadisi kafasında her dizinin her daim bir kitlesi olduğundan kaldırılmayabilir.
türe ilgi duyan biri olarak ilk bölümü izledim ama ilerleyen bölümlere dair bir umut vadetmedi. zaten kanal d dizilere acımıyor. bu dizi kaldırılırsa çok da büyük bir olay olmaz ama kurtlar vadisi kafasında her dizinin her daim bir kitlesi olduğundan kaldırılmayabilir.
Pana filmin yapımcılığını üstlendiği bir dizidir, Kurtlar Vadisi serisi hariç hiç bir dizi projesi tutmayan Pana filmin şimdiden 6. bölümü göremeyeceğini düşündüğüm yeni dizisi, malum kanal D dizi harcama rekorunu da elinde bulundururken goodbye Kara Kutu.
nefis bir dizi. çok beğendim.
bence bugün geçmişi olmayan adam çakması diyenler takribi 5 bölüm sonra farklı fikirler edineceklerdir.
umarım tutar. lazımdı böyle bir dizi.
bence bugün geçmişi olmayan adam çakması diyenler takribi 5 bölüm sonra farklı fikirler edineceklerdir.
umarım tutar. lazımdı böyle bir dizi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar