bugün

kafakoparanus amcanın kafa koparma işlerini bırakmış olan halidir.
yarım kalan işlerini tamamlamak için döndüğünü düşündüğüm yazardır. masaya vurma mevzusu vardı ya ukte kaldı demek içinde *

yok be meraklısı değiliz. de işte aklımızda yer ettirdi endişeler eşliğinde. şimdi döndüyse şayet ne bileyim..

(bkz: kafakoparanus reloaded)
Kafa koparmak ya da koparmamak... işte bütün mesele bu.
ÖNEMLi olan kafa evet, ama koparma ya da koparmama değil. Keşke kafadan sonrasını değil de kafa kısmını özümsese. Nihayetinde yine gelip siyasal islamcılık yapacak; akpli değilim deyip aktroll entryler girecek. Çocuk tecavüzlerine, kadına şiddete, şirke, yolsuzluğa Ve rüşvete sessiz kalacak. Onun için dindarlık; hür iradeleri ile cinsellik yaşayan yetişmiş bireyleri zina yapıyorlar diyerek 'orospu çocukları' olarak nitelemek ne de olsa. Azalarak bitse dediğimiz her şey
Çoğalarak geri dönüyor.

Fanlarına, kankalarına hayırlı olsun. Lakin biz almayalım sağolun.
Dedem geldii. Dedem geldi açılın derhal gel dede gozumuz yollarda kaldi. Ilk ben takip edecegim.
dede buralardan uzak duramaz demiştim.
benim biricik dedem gelmiş yaa..

çok özlemişse demek ki beni gubban olduğum ya..
Koparanusu ne oldu belediye mi zehirledi.
Dön dede dön. Açık oylamalarına tebessüm etmeyi özledik.
instela hesabıma gireyim neler dönmüş bir bakayim dememle bu çomarı görmem bir oldu. Sizden bayağı nefret ediyor ulu sakinleri ahaha. Sizin için eksiledim.

görsel
hemen 2 eksiyi yemiş

eski fenomenleashafaghn.
Demek ki kafa koparma işlerini bırakmış.
burayı sürekli kötülüyor ama ben uluda popülerim beni bilen bilir falan çok değiyşik hareketler bunlar dedesin dedik bağrımıza bastık ama bi dur garik.
kim kaale alıp hasım bellemis bunu
gözümde pul kadar degersiz kalmıs fakat yasına hürmeten sustugum amca.
bir adet fenomen.
© copyright 2005 - 2026