bugün
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği41
- şemsiyeli olayının gerçek yüzünü açıklıyorum9
- sözlüktekiler kaç yaşında5
- şemsiyeli benim10
- analize bak şimdi5
- kürtler asimile edilmelidir6
- et döner dürüm6
- şüphe4
- ekşi sözlük7
- ktç'nin şemsiyeli olması7
- allah15
- ikizler burcu kadını olmak9
- true nickli yazar16
- kadınlar arasında moda olan beyaz saç3
- ikizler burcu erkeği olmak3
- herkesi seven insan9
- çok hastayım sözlük7
- sözlüğe renk katan yazarlar hangi rengi katıyor23
- gocu isimli erkeklerin ortak özellikleri2
- evliliği ayakta tutan güçler14
- true'yi evlendiriyoruz4
- allah'ın yasakladığı cinsel ilişkiler10
- hard sevmeyen bir kızı harda nasıl ikna edersiniz7
- en sevdiği renk pembe olan erkek2
- sarı poşet kudurtması15
- kadir inanır'ın kendi ailesine miras birakmaması5
- yağmur akşamları2
- götünden tanırım seni8
- suudi arabistan'a demokrasi gelmeli3
- erkeklerin bir kızda aradığı kriterler9
- uludağ sözlüğün saçmalığı4
- çömez'in paylaştığı yarız'ın süper lüks yatı2
- sürekli birilerine cevap yetiştirmek10
- manisada okul saldırısı17
- hepimiz şemsiyeyiz2
- sözlüğe renk katan yazarlar7
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz25
- en çok ihanet eden burçlar7
- true ile ramazan sohbetleri2
- pluviofil2
- tai lung12
- sigara içmemenin çok sıkıcı olması2
- türkiye de muhalefet var mı10
- her konuda bilgisi olanı ukala diyerek hor görmek6
- afrikalılar gariban avrupa emperyalist yalanı17
- trt 22
- celal şengör'ün burç yorumu6
- tas kafa traşlı hırt sorunu12
- introsuyla bizi bizden alan şarkılar2
- kara şemsiyeli benim2
bunun birde kablosuz klavyesi vardır hatta bazı markalar set halinde satarlar oldukça gereksiz bir icattır.
ikide birde bozulan zımbırtıdır.
kuyruksuz fare.
kablosuz mu bilmiyorum ama kablosu gorunmeyen icin
(bkz: touch pad)
(bkz: touch pad)
pili bitmeye yakın yaptığı takılmalarla insanı çileden çıkaran şey.
pili azaldıkça bağlantı problemi yaratan mause çeşitidir.
fikir olarak pek sevimli, pek mantıklı görülse de, seri halde tıklama gerektiren kimi yerlerde (bazı kelime oyunları, v.b.) gayet kullanışsızdır.. saç baş yoldurtur..
bir de hep mi gülle ağırlığında olurlar bunlar yoksa bana mı hep böyleleri denk gelmiştir bilemedim..
klavyeyle takım olarak aldıysanız, bir köşede küflenmeye mahkum, gereksiz ayrıntılardır..
sonuç: tavsiye edilmez..
bir de hep mi gülle ağırlığında olurlar bunlar yoksa bana mı hep böyleleri denk gelmiştir bilemedim..
klavyeyle takım olarak aldıysanız, bir köşede küflenmeye mahkum, gereksiz ayrıntılardır..
sonuç: tavsiye edilmez..
Mouse kablosuz ama mouse pedi kablolu olduğu durumlarda süper kullanışlı olan, yıllardır kullandığım mouse tipi.
(bkz: sapsız baş)
sürekli pili biten şerefsiz alet.
laptopu aldığımda yanında hediye olarak verilen ve çok sevdiğim mouse'um. yılda bir pil değiştirdiğimide düşündüğümde daha da bir seviyorum keratayı.
eğer yedek piliniz yoksa pili bittiğinde sizi çılgına çevirecek miki mouse'tur.
tuvaletin yakınına * düşüp farkedilmediği anlarda korku yaratabilecek densiz alet.
çin malı kablosuz mouseun bozulması üzerine dün babam aldı bakkaldan 20 liraya. yerli mal.* ilk kez kullanmaya başlamış oldum. pil nedeniyle normalinden ağır oluyo ama olsun.
Zaman zaman bilgisayarımı kullanan misafirlere çaktırmadan korku dolu anlar yaşattığım teknoloji harikası bir alet.
duracell pil taktığınızda pili uzuuuuuunca bir süre bitmez. film izlerken uzaktan kumanda görevini görür evlatçık.
onu bağlayan bir şey olmadığı için sürekli masamdan düşürdüğüm Mouse tipidir.
oyun oynarken sıkıntı çıkaran mouse. Kablolu farenin tepki hızına yetişemiyor, küçük bir farkla geriden geliyor tıklamalarınız. Online fps oyun oynarsanız hissedebilirsiniz.
Bir de, kablolu mouse ben hangi hareketi yaparsam aynısını yapıyor fakat bu kablosuz fareler imleç hareketimi biraz geriden takip ediyorlar.
Çok sıkıntılı, çok.
Bir de, kablolu mouse ben hangi hareketi yaparsam aynısını yapıyor fakat bu kablosuz fareler imleç hareketimi biraz geriden takip ediyorlar.
Çok sıkıntılı, çok.
Profesyönel oyuncular kablosuz aldığı iÇin Çok az bir (milisaniye oranında) gecikme olduğumu söylerler bana kalırsa uzman değilseniz alınabilir ama avuÇ i modelleri az bulunur ve pahalı olurlar parmak ucu kullanmayı sevmiyorsanız (bkz: ben) ızdırap olabilir kutunun dışından bi elinizde ölÇmeyi deneyin. (En uzun entry oldu herhalde benim iÇin)
sahip olduğu adaptörün gerekli cihaza (bkz: Bilgisayar) takılması ile radyo frekansları sayesinde gerekli iletişimi sağlaması sonucu en kötü modellerinde bile 3-5 metrede dahi etkili çalışan mouse türüdür.
ne güzeldir o ya...
pillerinin bitme ihtimaline karşı yedek pil bulundurmanız önerilir.
bugün bir yayınevi tarafından iş yerimde kullanmam için logitech marka olanı hediye edilmiştir. bu tür küçücük şeyler bile insanı mutlu etmeye yetiyor.
oyun içinse gg diğer türlü standart bir kullanımda her işinizi görebileceğiniz fare çeşidi.
Benim en sevdiğim icat her yeri kablo ile dolması beni rahatsız ediyor al pil bataryası doldur doldur kullan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar