/61
uludağ sözlüğün 1 şubat 2012 e-muhtırasının sahibidir. hayırlı olsun sözlüğümüz e-muhtırada görmüş oldu. ayağınızı denk alın, adam olun diyerek ufak bir tehditle uyarmıştır. eylem yapanlar haksız mı? düşünmek lazım.
kendine yakışır bir dille açıklama yapmıştır. bu ne sakin bir adam yahu...
akıllı takılın, uslu çocuklar olun, sorun çıkarmayın yoksa sizi uçururuz diye özet geçen moderetör. otorite işte naparsın. tehditle susturmaya çalışır her türlüsü.

uçuruldum güle güle.
yazarlara kendi üslubuyla, adam olun lan, geçin oturun yerinize bizim sülalemiz raad demiştir.
bu vatandaşın nick altına benim geçenlerde yaptığım gibi olumsuz şeyler yazmayın,
mazallah karmanız bir gecede sebepsiz yere -15 düşebilir.
umarım bu gece -30 falan düşer, "hoş sohbet" falan olur.
(bkz: asmayalım da besleyelim mi)
(bkz: recep tayyip erdoğan)
sözlükte de demokrasi olmadığını göstermiştir. eylem hakkı yasaldır.
eylem hakkımız, söke söke alırız.
haklı bir mesaj yayınlamıştır.

meali: ''çoluk çocuk işleriyle uğraşmayın, keyfinize bakın. sikerun''
eylem saatine yakın mesaj atarak çakallığın dibine vurmuştur.
kenan evren hayranı olması muhtemeldir..
eylemi kanlı bastıracaklarını açıkça söylemiş terminatör.
akıllı olun mesajı vermiştir, akıllı olun.
(bkz: kenan evren)
(bkz: big brother is watching you)
nota vermiştir.
az önce 1 şubat 2012 sözlüğe entry girmeme eylemi ile ilgili görüş beyan etmiş ve modların da sözlüğü takip ettiklerini bana hatırlatmıştır.*
etliye sütlüye karışmaz, işini yapar. bir diğeri;

(bkz: moonlight sonata)
en çalışkan moderatör.
güzel bir moderatördür görevini layığıyla yapar ayrıca 4 temmuz amerikanın kurtuluşudur ondan mı esinlenmiştir bilmem.
lan ne yavşıyorsunuz adama diyordum. lakin sözlükteki en duyarlı mod kendisine teşekkürü borç bilirim.
yazar olmamla birlikte ilk özel mesajımı şahsından aldığım bir yazardır kendileri.
sözlüğün iiluminati üyesi moderatörü.çekinmekteyiz kendisinden.
(bkz: sözlük moderasyonundaki inanılmaz mantık hatası/#14249671)
bazı arkadaşlara olduğu gibi bana da yazar olduğumu bildiren mesajı atarak, yüzümde tebessüm oluşmasına sebeb olan, hiç tanımadığım ancak an itibariyle tanımaya çalıştığım çok muhterem yazar. kendisine baki selamlar.

tide: imla

not: le ilkan arkadaşa uyarısı için teşşekürü borç bilirim.
© copyright 2005 - 2026