bugün
- birader ne demek10
- diamond bosphorus14
- arkadaşlar bir şey soracağım15
- yazarların nickleri nereden geliyor7
- nervio burak demirbilek evliliği7
- tai lung18
- gocu meriç7
- sozlugun hafizasi6
- yeni parti46
- limonlu makarna4
- deccal'in sozluge gelmesi4
- artık bilgi içerikli entryleri tek tek okuyacağım5
- traktörü olan yazarlar4
- baş meriç7
- sözlüğe bilgi içerikli entry girmek6
- yazma deyince yazılmasını isteyen kezban3
- mehdi beklentisi4
- gammazı ispiyoncu sanmak15
- kız nick altı meriçleri13
- arabayı yavaş süren tipler16
- merfulu gitmesin kampanyası15
- bir erkek yazara instagramdan ulaşmak4
- geçmişe özlem2
- ismet gürbüz7
- kürtçülerin abd ve israil'i destekleme sebebi2
- nervio'nun ayaklarının ters olması2
- salçalı kıymalı makarna2
- kafiyesiz şiir saçmalığı3
- gammazların tarafsız olması gerekliliği13
- pkk türk sanatını davar güder gibi güdüyor13
- kitap önerir misiniz2
- apoya küfür edince kuduran kürtçü9
- gammazlar ve biraderler arasındaki kirli ilişki10
- ermeni çeteleri2
- nervio moderatör olsun kampanyası10
- beni seven yazarlar10
- dün gece sözlükte yaşanan o rezil olay14
- sular kesikken gelen kaka3
- parayla limon almak3
- e'e f e2
- öykü serter8
- bırakın kavgayı maç başlıyor7
- bana onu sormayin birader2
- yakışıklı erkeklerin gay olması10
- arkadaşlar sizce ben5
- sözlük yazarlarının çayları12
- online yazarlar neden yazmıyor12
- hatırladığınız en eski anı7
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum11
- cesur yürek mansur yavaş nerede2
alpleri geçip tuna nehrinde boğulmuştur.
üstüne gidilirse file önünde saldırır, zevkli oyunlar izletir. (bkz: 1 temmuz 2011 tsonga djokovic maçı)
kortlarda alışık olmadığımız bir hareket yapmıştır. tebrikler...
https://www.youtube.com/watch?v=FOFtpaKYlMI
https://www.youtube.com/watch?v=FOFtpaKYlMI
1985 doğumlu tenis'in muhammed ali'si lakaplı fransız tenisçi. dünya sıralamasında 38. sırada olmasına karşın 2008 australian open yarı finalinde nadal'ı 3-0la geçerek kariyerinin ilk grand slam finalini oynamaya hak kazanmıştır.
adamdır.
şüphesiz bu seneki wimbledon'a renk katan raket oldu 2-0'dan federer'i 3-2 bu günkü maçta özellikle 3.sette djokovic'in 2 maç puanını çıkarıp seti almasıyla sempati yarattıgı kesin.
federer'den maç almamıştır, maçı federer vermiştir. ama yine de üst düzey mücadelesi için tebrik edilesidir.
federer'i elerse nefretim haline gelecek tenisçi. eğer elerse djokovic onun dersini verecektir, tek tesellim bu.
şu an federerle kapışan tenisin muhammed alisi.file önünde sağdan gelen topu karşılayıp soldakine müthiş bir uçuş yapsa da o topu karşılayamamıştır.
novak djokovic ile oynadığı maçtaki basit hata rekorunu , yarı finalde fedex karşısında egale etmeye kalkarsa , beklenenin aksine çekişmeli bir yarı final yerine federer in rahat bir galibiyetine daha şahitlik ederiz. bir de maç sırasında seyirciyi coşturucam diye çok kasıyor ve antipatik bir görüntü sergiliyor.
yine de bir sürpriz olacağını sanmıyorum ve nadal ın sakatlanmasından spnra, beklendiği gibi bir federer- murray finali izleyeceğimizi umuyorum.
yine de bir sürpriz olacağını sanmıyorum ve nadal ın sakatlanmasından spnra, beklendiği gibi bir federer- murray finali izleyeceğimizi umuyorum.
bugün novak djokovic ile oynadığı maçı 3-2 kazanan dünya klasmanının 10 numarası. novak'ın yenilmesine en çok rafael nadal sevinmiş olmalı çünkü novak'ın olası bir finalinde rafa'nın dünya ikinciliği tehlikeye girecekti. ayrıca bu maçı kazanan tsonga yarı finalde majestelerinin rakibi olma onuruna da erişti.
novak djokovic'i insanüstü oyunuyla 6-7, 7-6, 1-6, 6-3, 6-1'lik setlerle mağlup etmiş ve avustralya açık tenis turnuvası 2010'da roger federer'in yarı finaldeki rakibi olmuştur.
anam anam...
anam anam...
dünya sıralamasında 7. sırada bulunan, bugün fernando gonzalez'e us open 2009 dördüncü turunda 3-1 mağlup olmuş tenisçidir.
bir de dikkatle inceledim, siyahi bir tenisçi değildir kendisi esmerdir.
bir de dikkatle inceledim, siyahi bir tenisçi değildir kendisi esmerdir.
boğa gibi olan tenisçidir. oyun tarzını beğenerek izlerim. o kalıpla iyi işler başarıyor.
gençlik yıllarına ait bir foto: görsel
gençlik yıllarına ait bir foto: görsel
federer'in son 2 finalde de büyük tenisçi nasıl olunur öğrettiği tenisçi.
çok iyi servis kullanıyor, zor topları oha lan nasıl karşılandın onu diyoruz. pat bir basit hata yapıyor. bir daha üstüne, derken karşısında iyi bir tenisçi varsa hiç kurtuluşu olmuyor. hele de karşısında ekselansları varsa...
daha iyi olmak istiyorsa o vücudu normale döndürmeli. tenisçiden öte güreşçi tipi var. atik olmak istiyorsa zayıflaması gerek.
çok iyi servis kullanıyor, zor topları oha lan nasıl karşılandın onu diyoruz. pat bir basit hata yapıyor. bir daha üstüne, derken karşısında iyi bir tenisçi varsa hiç kurtuluşu olmuyor. hele de karşısında ekselansları varsa...
daha iyi olmak istiyorsa o vücudu normale döndürmeli. tenisçiden öte güreşçi tipi var. atik olmak istiyorsa zayıflaması gerek.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar