bugün
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı29
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri26
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği7
- claudian clouds33
- allah11
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız6
- true'nun engelli olması6
- okan buruk9
- başkalarının istediği gibi yaşamak2
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- islam düşmanı olmak için israil'i desteklemek2
- sarapci koala hatayi33
- çok yorgun geçirilen bir günün ardından2
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği4
- insan kimse bakmıyorken yaptığı şeydir2
- meriç dükalığı8
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- sözlük kızlarının kekleri24
- moral olsun bik bik ime2
- özürlü diyerek hakaret ettiğini sanmak4
- uğurcan çakır3
- amedspor'un süper ligin lideri olması3
- sevdiğiniz yazarlar8
- seri eksicinin iq düzeyi4
- true'nun idrak yolları enfeksiyonu sorunu4
- icat edilmesi beklenen şeyler2
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- tai lung9
- islamda namaz yoktur30
- gecenin şarkısı20
- gözünde büyüttüğün insanın çok da şey olmaması4
- kafaya kese kağıdı geçirmek2
- seri eksiciyi köçek gibi oynatmak3
- amedspor maçından korkmak2
- fusya semsiyeli yabanci22
- okan çık hesap ver4
- galatasaray10
- habire124
- kadir inanır'ın mirası4
- sözlüğün ölü gibi olması5
- rafael leao2
- kürdistan10
- insanları birbirine düşürmek4
- trabzonspor5
- okan buruk'un yerine geçecek teknik direktör2
- leroy sane2
- etli biber dolması5
- dantelli sütyen takan erkek12
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- galatasaray trabzonspor kardeşliğinin bozulması2
türk telekom'ün Şehir içi sınırsız tarife paketi.
JeTTfon Plus Türkiye ile adil kullanım hakları çerçevesinde tüm şehir içi ve şehirler arası aramalar paket fiyatının içinde sunuluyor. Tüm vergiler dahil 55 TL aylık paket ücreti olan JeTTfon ana tarife paketi ve tüm vergiler dahil 7 TL aylık paket ücreti olan Plus Türkiye ek tarife paketinden oluşan Jettfon Plus Türkiye ile müşteriler sadece 62 TL ödeyerek tüm Türkiye ile doya doya konuşmanın rahatlığını yaşayabilecek.
Şehir içi sınırsız ana tarife paketi olan JeTTfon ile şehir içinde, 3000 dakika adil kullanım hakkı kapsamında yapılan görüşmeler için tüm vergiler ve sabit ücret dahil olmak üzere sadece 55 TL ödeyen tüm bireysel müşteriler adil kullanım hakları çerçevesinde sınırsızca konuşmanın keyfine varabilecekler. Paketiçi dakikalar dışında kalan diğer tüm aramalar ise StandartHATT tarifesinden ücretlendirilirmektedir.
Tüm JeTTvel ana tarife paketleri ile JeTTfon ana tarife paketine ek olarak alınabilecek Plus Türkiye ek paketi ile 7 TL ek ücret ödeyerek şehirler arasında da adil kullanım hakları çerçevesinde sınırsızca konuşacak olan müşteriler, bu ek paket ile dilerlerse tüm Türkiye ile özgürce konuşmanın rahatlığını yaşayabilecekler. Şehirler arasında 3000 dakika adil kullanım hakkı çerçevesinde sınırsızca konuşturan Plus Türkiye ek paketi dışında kalan tüm aramalar StandartHATT tarifesi üzerinden ücretlendirilmektedir.
Şehir içi sınırsız ana tarife paketi olan JeTTfon ile şehir içinde, 3000 dakika adil kullanım hakkı kapsamında yapılan görüşmeler için tüm vergiler ve sabit ücret dahil olmak üzere sadece 55 TL ödeyen tüm bireysel müşteriler adil kullanım hakları çerçevesinde sınırsızca konuşmanın keyfine varabilecekler. Paketiçi dakikalar dışında kalan diğer tüm aramalar ise StandartHATT tarifesinden ücretlendirilirmektedir.
Tüm JeTTvel ana tarife paketleri ile JeTTfon ana tarife paketine ek olarak alınabilecek Plus Türkiye ek paketi ile 7 TL ek ücret ödeyerek şehirler arasında da adil kullanım hakları çerçevesinde sınırsızca konuşacak olan müşteriler, bu ek paket ile dilerlerse tüm Türkiye ile özgürce konuşmanın rahatlığını yaşayabilecekler. Şehirler arasında 3000 dakika adil kullanım hakkı çerçevesinde sınırsızca konuşturan Plus Türkiye ek paketi dışında kalan tüm aramalar StandartHATT tarifesi üzerinden ücretlendirilmektedir.
son derece abidik bir kampanyadır. fuzuli şekilde abartılmakta ve insanlara aba altından giydirilmektedir...
avea 65 liraya her yöne sınırsız arama sunarken, telsim 55 liraya tüm sabit hatlar ve telsimi sınırsız arayıp diğer arkadaşları da 20 saat ücretsiz arama sunarken. bizim telekom gidip şehir içi-şehir dışı aramayı allemicihan bir kampanyaymış gibi sunuyor ya...gel de ölme.
vay efendim ben duymadım, yok bana böyle bir bilgi gelmedi demesin kimse, jettfon kampanyası aleni olarak "i kiss you mahir" formatında bir kaptırmacadır. dikkatli olsun efendim sözlük sakinleri, ha paranız çoktur gönülü olursunuz, o sizin hayırseverliğiniz/kadirşinaslığınız !
avea 65 liraya her yöne sınırsız arama sunarken, telsim 55 liraya tüm sabit hatlar ve telsimi sınırsız arayıp diğer arkadaşları da 20 saat ücretsiz arama sunarken. bizim telekom gidip şehir içi-şehir dışı aramayı allemicihan bir kampanyaymış gibi sunuyor ya...gel de ölme.
vay efendim ben duymadım, yok bana böyle bir bilgi gelmedi demesin kimse, jettfon kampanyası aleni olarak "i kiss you mahir" formatında bir kaptırmacadır. dikkatli olsun efendim sözlük sakinleri, ha paranız çoktur gönülü olursunuz, o sizin hayırseverliğiniz/kadirşinaslığınız !
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar