bugün

tanımadığım yazar. baktım yazdıklarına da, tanımak da istemezdim zaten.
(#4231284)

--alıntı--

edit:bir nevi biz ezik değiliz bizimde atamız var anıtkabirimiz var biz ezik değiliz diye feryadı basmanın değişik versiyonu.

--alıntı--

edit'i ile bizim ata*'mızın onun da ata'sı olup olmadığını merak ettiğim kişi.
arap olma ihtimali mevcut bir arkadaşımız. hülasa öyle olmasa bile fikren ve ruhen araplaştığı kesin. aynı soydan geldikleri halkı* ifade eden bir ''nick'' kullanması da cabası.

laikliğe, cumhuriyete, mustafa kemal'e küfredeceksin ve üstüne üstlük bunu arkasına saklandığın bir yahudi nicki ile yapacaksın. sonra da kalkıp vatan evlatları ile dalga geçeceksin. yok öyle yağma!!!
zaman zaman takiyeciliğe kayan boyutlardaki yazılarını nasıl bir heyecanla yazdığını merak ettiğim; ayrıca feykliğini fazla belli eden yazardır. ali kirca nin ordudan istifa ettgini sanmak başlığının altında, heyecanla yazılmış ilk entrynin sahibi de kendisidir.

editin editi: ricası üzerine, son bahsettiğim ve şimdi silinmiş olan entrysini ihtiva eden ekran yaklama görüntüsünü kaldırdım.
tsk' ya bok atarak prim yapacağını sanan yazar. en son zenci nicki diye bir felaket vardı, o da bunun gibi moda yaratayım dedi, silindi gitti, daha yenisin, heyecan yapma.
hızlı giriş yapan yazar model tipine örnektir.
bakın, fabala demişti dersiniz. bu adam din üzerinden dikkat çekecektir. buralar da entry dolacak.
© copyright 2005 - 2026