bugün
- put5
- sizin adınız yanınca doktorun yanına giren tip6
- ben ahbap derneğine güveniyorum8
- izmirli kızlar8
- çocukların şımarık olması5
- velvet hanım günaydın6
- ilk buluşmada ne getirilmeli8
- kabak yemeği vs hamburger13
- türk kızlarının sekste başarısız olması3
- diktatörlükle yönetilen ülkeler4
- erdoğan ın dünya lideri olması6
- doktor bey vizitte4
- norveç futbolu5
- ideal erkek boyunun 1 84 olması6
- yeni parti için alternatifli hazırlık5
- en büyük korkunuz7
- yazarların lahmacun yeme rekorları4
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak20
- 186 boyundaki erkek19
- truevesti2
- neden iyi kızlarla tanışamıyoruz4
- orduspor çocukları3
- fatma soydaş6
- ahmet sezer bey11
- gemici çakmağı3
- velvet48
- genç işsizlik2
- kemaliste dokundum ne yapmalıyım3
- sabahın 6 sında uyanmak4
- ilk buluşmaya smokin ile gitmek2
- doların düşmesi4
- sözlük yönetimine bir teşekkür3
- topçu miralay ahmet sezer bey2
- bana kezban dediler5
- ekonomi3
- solculuğun bir virüs olması2
- bursalı erkekler9
- google'ın üç yeni yapay zeka modeli2
- alevi erkek8
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- ahmet sezer bey köprü üstüne tamam2
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır10
- dem parti7
- 32 yaşına girmek12
- nervionun merak ettiği yazar19
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı16
- erzincanlı erkekler6
- sinirli kadını sakinleştirmek17
- tavuk döner ısmarlayan erkek6
yeni güncelleme ile ios eline verip bu beleştepeyi kapatıyor. sonunda sadece zenginlere kalacak şükür!
ios 6.1 de için üstelik untethered olarak çıkmış itunes bağımlılığını ortadan kaldıran programcık.
varlığını sona erdiren firma.
henüz ios 6.0.1 jailbreak versionu çıkmamış program eğer çıkmadıysa ios güncelleştirmenin bir anlamı olmaz.
çıkmadımı 6.0.1 jailbreak ??
ios 6.0 ve 6.0.1'e unthethered jailbreak yapılamaması nedeniyle "jailbreak dönemi kapanıyor mu" dememe neden olan iphone modifikasyonu. sürüm 5.1.1'de takıldılar kaldılar. thethered işi zor be.
Jailbreak yaparak apple ürünlerindeki kısıtlamaları açmış oluruz. Tek dezavantajı jailbreak yükledikten sonra cihazın yavaşlamasıdır. Avantajlara gelecek olursak; Cihazımızda kullandığımız temayı değiştirebiliriz. Klavye rengini değiştirebiliriz. Ekranımızın yukarısında yazan operatör ismini (Turkcell vs.) değiştirebiliriz. Menüde ve sayfa geçişi yaparken animasyon ekleyebiliriz. Slide unlock yazısını değiştirebiliriz.
iphone, ipod touch ve ipad'i kırmaya yaran zıkkım. cydia kurulduktan sonra search kısmından kurulu olan ios'a göre appsync uygulaması kurulmalıdır. akabinde itunes ile .ipa dosyaları senkronize edilir ve çatır çatır kullanılır.
bi iphone kullanıcısı olarak o kadar da gerekli görmediğim uygulama ne kaç tane normal insanların işine yarayacak program var ki app store de. oyunlar içinde garanti dışında bırakmanın bi anlamı yok bu telefonu. hem 2000 tl'lik telefon al 10 15 t uyulamaya verme komik bu insanlar.
5.1.1 versiyonunu 2 ay bekledikten sonra büyük bir hevesle ipod'uma kurduğum korsan şeyisidir. heves bırakın kursağımda kalmayı ağzımdan bile giremedi, whatsapp halen yüklenmiyor, yüklense dahi çalışmıyor. boşa aldık ipod'u mk.
2 gündür hakkında araştırma yapmama rağmen kurup kurmama konusunda aşırı kararsız kaldığım yazılım. cihaza olası zararları konusunda tam olarak bilgilendirilmek istediğim yazılımdır.
http://www.jailbreakme.com adresinden kolaylıkla yapılabilecek işlem.
itunes'tan bakıyorum top 25 paid applikasyonlara sonra doğru installous, teşekkürler jailbreak.
4. nesil ipod touch'a nasıl yapılır anlatacak varsa süper bir olaydır.
4. nesil ipod touch için yaptığım dalga. şimdiyse flash player derdindeyim.
Asında gereksiz uygulama.
Yani şunun şurasında alacağınız uygulamalar, 5-10 lira tutar.
Yani şunun şurasında alacağınız uygulamalar, 5-10 lira tutar.
ayrıca internetten indirdiğin ps3 oyunlarını dvd ye atıp ps3de çalıştırmak için jailbreak denen bir cihazı kullanabiliyorsun.
(bkz: jailbait)
bu işlemi yapmadan iphone um var denmesinin bir manası yoktur kanımca.
iphone u iphone yapan olaydır. gelsin uygulamalar gitsin oyunlar.
yapması çok basit olan işlem.
iphone cihazıma toplamda 3000 dolarlık uygulama indirebilmeme olanak sağlayan olay. hapisten kaçış , firar anlamına gelir.teknik servisin tamamen ticari düşünmesi sebebiyle kvk ya jailbreakli cihazınızı götürseniz dahi hiç bakmadan teknik servis hizmetini alabilirsiniz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar