bugün

geceden sabaha kadar kafayı çekme durumudur. sabah iş saati geldiğinizde işe gidersiniz kafanız güzel ne kadar çalışıyorsanız öğleye kadar çalışırsınız akşama doğruda muhtemel kovulursunuz.
öss'ye sarhoş girmekten daha iyi olduğunu düşündüğüm durum,ben ikisinide yaşadım,ordan biliyorum *
müzisyenler arasında çok yaygın olan bi davranış biçimi..sahneden düşmeler,şarkının ortasında kusmalar, konseri unutup kendini bi başkasının düğününde zannetmeler....hey yavrum hey!
(bkz: cok onemli bir toplantiya hafif alkollu gitmek)
barda çalışıyorsanız çok keyifli olan durum. dışarda para verip içtikten sonra iş yerinde bedava içmeye devam edersiniz.
işin patronu olunması durumunda çok fazla sorun yaratmayacak durumdur.
paronla en rahat konuşup ayrıca maaşına zam bile istekten korkmayacağın durum.
işini en verimli yapabileceğin andır.
(bkz: staja sarhoş şekilde gitmek)
sağa sola bağırmak koşuluyla herkesin 1-2 saat içinde durumunuzu anlayacağı pis bir vaziyettir. acilen bol su tüketilmesi, alkolun temizlenmesi ve en iyisi pek fazla konuşmamanız gereken, laptopunuza gömülüp iş yapıyor kisvesine bürünmeniz gereken zamandır. hayır kendimden biliyorum o açıdan şeyettimdi.
kovulurken patrona ana avrat küfür edilir o kafayla.
patronun odasındaki çok değer verilen çiçeklere işeme eylemi ile sonuçlanır.
4857 sayılı yürülükte bulunan iş Kanunu'nun 25. maddesi I-a) bendi gereği işverene iş akdini haklı sebebe bağlı olarak derhal fesih hakkı veren durumdur.

idari amirinizi, idare edebildiğiniz sürece, sorun yaşanmaz; ancak iş çıkış saatinde araba kullanmamanız şiddetle önerilir.
© copyright 2005 - 2026