bugün

akp nin ülkeyi getirdiği hale bak herkes travma durumunda. Önde bozkurt yapanlar arkada zafer işaretleri onun yanında erbakancı baş parmağını kaldırmış falan...

bi ben yokum amk bende olsaydım dsp nin işaretini yapardım güvercin hesabı.
ithal koyun olabilir.
12 sene önce sağ ve sol tabandan ihanete kayan seçmen gibidir. kısmi de olsa geri dönenler var tabi. ihanet ve haksızlık karşısında türk milleti daima birleşmiştir. ot beyinliler anlayamadı bunu hala !
Olsa olsa suriye den ithal edilmiş AKP secmenidir. Hatta bazen öbür dünyadan ithal edilir.
(bkz: suriyeli)

kılı kürdü yetmedi bir de suriyeli çıkardılar başımıza.
ne ithali lan. chp`yi destekleyen ülkücü ve milli görüşçü vatandaşlardır onlar.
Makarna, toz şeker, kahve vs. karşılığında oy kullanan seçmendir.

Bir şey dağıtmıyorlar diyeni cidden sikerim. Elimde örnekleri var. Bu millet seçime bir ay kala değil 5 senedir açtı. Neden ihtiyaçlarını şimdi karşılıyorsun eyy uzun teletubbie..
yerel seçimden bahsediyorsak birey e oy vermek gerek. partiye değil. ha il genel meclisi için ne yaparsan yap.
ben de ankara da olsam chp li olmasam bile mahsur yavaş a oy veririm.
ne var bunda arkadaş.
akla angus'u getiren baslik. (bkz: ithal hayvan)
Lan adam hala bozkurt yapan diyor. Birincisi adamlar birleştirici güç sloganıyla yola çıktılar ki bozkurt işareti mhp ile özdeşleşmiş bile olsa onlara ait değildir. Ikincisi mansur yavaş'ı takip edip chp ye oy atacak birçok insan var. Son olarak da tatava yapma bas geç diyoruz hala yok ne alaka zırvaları. Kaç kişi getirildi lan sırf oy kullansın diye, olmayan seçmenler uyduruldu, yurtdışından sürüyle insan getirildi, şimdi de suriyeliler.. hala konuşmaya yüzü, fikir beyan etmeye beyni olmalı insanın.
© copyright 2005 - 2026