bugün

8. nesil yazar.*
başlık entry nick uyumunun bir örneğini teşkil eder.
yazıları ve ismiyle bir misyon üstlenmiş yazardır. yaptığı zor ve tehlikeli;çünkü kimi ateist vb... kişiler yazarımızı sanki o bir peygamber veya islamın temsilcisi gibi gördürme çabası içine girecek ve saldıracaklerdır. onu alt ederek dogmatik,zevkperest tanrısızlık dinlerini kanıtlayarak,kendilerini tatmin etmek isteyeceklerdir. allah yardımcın olsun dostum,ne diyeyim...
hoşgelmiş aramıza.
doğruları yazmayı kendine ilke edinmiş, hakkında yazılan eleştirileri s.kine takmayan yazar.
sözlük ortamını bilmediği kesindir. bu sözlükte müslümansan şakirt, cumhuriyetçiysen laikçisin. işte böyle malesef.
emo-şakirt sanırsam ya hoşgelmiş. (bkz: ikisi bir arada)
üstüne basa basa her girisinde belirtiyor. eceyip şarkirtlere benzirsen.
--spoiler--
yani oral seks yapan insanlardan duyuyorum bunları çünkü ben hayatımda hiç seks yapmadım dolayısıyla oral sekste yapmadım. oral seks yapan insanların ortak fikirlerinden bunu çıkardım ve kendimce bir değerlendirme yaptım.
--spoiler--
(#11943577) makaran güzelmiş kardeş güle güle kullan.
hayatında hiç sex yapmadığını ulu orta haykıran yazar. yapmadıysan yapmadın. bizim bilmemize ne gerek var sürekli cinsel yazıların altında bu beyan?
bütün sapkın tatmin biçimlerine, özellikle anal sekse, karşı olandır ayrıca.
ergenliğe yeni girmiş hevesli şakirt.
milletin götünü dert edinmiş, anal seks eleştirmeni bir yazara benziyor.
hicbiseyibosunaicinealmayanadamın *
Sekse başladığı zaman hep karşı olduğu anal seksi kesinlikle deneyecek olan yazardır.
imamhatip lisesinde okuduğunu tahmin ettiğim yazardır.
her gün arkadaşlarıyla ayrı bir cinsel muhabbet çeviren ve anılarını bizimle paylaşan yazar. boş dursun efenim sözlükte.
bir kaç yazısını okuduğumda bana (bkz: hbbia) yı hatırlatan yazar. bana kalırsa şakirt falan da değil yani dini ve cinselliği kullanarak popüler olma çabasında.
götten kasıt anal seks ise evet ciddi poblemleri var.
(#13365041) sex ile çok ilgili bir yazardır. nick ile verdiği entylerin uyumu dehşettir.
elhmdllh mslmnm demesi an meselesidir.
inanıyorum ki bir gün bu insan evladı basur'lu anüse denk gelerek(!) eşşeğin analını tersten görecek. bakalım anal'mı yaman oral'mı yaman.
mahlasa bak lan!

-slm islmyt nslsn cnm.*
bu yazarı 1 saat içinde 6dan fazla eksi oylama.
(bkz: troll)
başlığıyla tezat düşen kişi niye (bkz: #13577697) zirve düzenlemesi beni ilgilendirmez fakat içki konusundaki yorumu üzücü .
© copyright 2005 - 2026