bugün

türkçe klavye için geçilmemesi gereken şey.
türkçe klavyeye hali hazırda ios 5.1.1 içinde ulaşılabilmekte.
cydia dan türkçe klavye indirilebilmekte.

youtube gidiyor , jailbreak yok , zorunlu facebook entegrasyonu.
eee? ne işe yaradı? cloud mloud demeyin kalbinizi kırarım. cloud kullananların sayısı nedir biliyormusunuz? hani %002 gibi bir şey. 16gb/8gb/32gb vs yetmeyecekte netten sanal ortamdan arsan olacak falan. gereksiz.

getirdiği tek şey iphone 4leri kasmak , yeni model micro sim aldırtmak(eskisini tanımayabilir). pozitif olarakda sadece arayan kişi için reddet ve daha fazla seçenek eklenmesi. ki bu da muhtemelen cydia da vardır hali hazırda.
apple'ın yeni sürümü iOS 6 vatana millete hayırlı uğurlu olsun. indirenlerden yorum bekleniyor.
ios 6 beta 4 deki sorunların çözüldüğünü umduğpum hede. daha 5.1.1 kurup upgrade edeceğim.
ios 5.1.1 kurup üstüne download edilebilecek olan sistem. ios 6 beta 4 kullanıcılarının dikaktine.

not: denedim olmuyor çünkü.
bugün türkiye saati ile 20 de yayınlanacaktır. beta sürümünü kullanan biri oalrak beğendiğim sistemdir.
türkiye saati ile hala çıkmasını beklediğimiz yeni nesil iOS sürümü. umarım update işlemlerinde bir aksilik yaşanmaz.
türkiye saati ile, yaklaşık 14 dakika önce piyasaya sürülmüş yeni ios versiyonu.
20:00 gibi çıkması beklenen sürüm.
an itibari ile beta sını kullandığım,i 1 saat sonra ise download a açılacak final versiyonunu kullanacağım sistem. ios 5 den biraz daha farklı yanları var. farklı ve güzel. twiter ve facebook un eşzamanlı yüklemeleri hoş olmuş. 3 boyutlu haritayı söylemiyorum bile.
Yarin aksam indirilebilecek olan yeni ios surumu.
henüz beta ları çıkan, ekim gibi final sürüm ü çıkacak ios versiyonu. en büyük özelliği kanımca, apple maps ve 3 boyutlu harita.
2009'da çıkan külüstürcük bir nokiam da var evde, o zamanlardan beri bu telefonda olan, "internet'e kendi browser'ı üzerinden resim yükleme" özelliği, bu sene ios 6 ile iphone'a geliyor, ah tanrım çok mesudum!
tanıtımı yapılan ve pek çok yeni fonksiyonu barındıran ve birinci nesil ipad, iphone 3g gibi cihazların kullanamayacağı işletim sistemi: http://www.sosyotrend.com...likleri-seveceksiniz.html
Bugün çıkmayacak sadece yeniliklerden bahsedilecek fasilitedir kanımca kararımca. Rivayetler, ios 6'nın iphone 5 ile eylül ekim gibi çıkacağını belirtiyor. Kuvvetlide ihtimal.
"the world's most advanced mobile operating system" sloganıyla bugün çıkması beklenen en son ios sürümüdür.
© copyright 2005 - 2026