bugün

taş ve sopa uygulamalarıyla gelmesi muhtemel işletim sistemi.
WI-FI Yada pc olmadan güncellenemeyen işletim sistemidir.
http://static.iphoneturke...s-6-0-1-guncelleme-01.png
iOS 6.0.1 yükledim, bel fıtığım anında geçti, Allah razı olsun apple.
umarım hatalar giderilmiş düşüncesiyle indirmekte olduğum güncelleme.

bir süredir yenilik beklentim kalmadı zaten.

(bkz: sen gittin gideli steve)
the new ipad'deki ısınma sorununun ne alemde olduğu merak edilen.

umarım gidermişlerdir.
zaten kötü olanı daha da kötü yapmaya yarayan sürüm.

wifi'den atma sorunu çıkmış şimdi de, 6.0'dayken herkes bu sorundan şikayetçiydi, bir tek bende yoktu. şimdi bu sürümü indirdim bende de aynı sorun var. müşteriler arasındaki sorun dağılımıyla ilgili bu eşitlikçi tavrından dolayı teşekkürler apple.

şarj konusunda konuşmak istemiyorum bile inanın!
6.0 dayken bir sıkıntı yaşamıyordum. 6.01 indirdim sanki biraz daha hızlı gibi. bir de sorun denemeyecek kadar ısınma olayı vardı. o da komple kalktı. adamlar yapmış.
ios 5.0.1 ve 5.1 sürümleri çok daha iyidir açık ve net.
Sadece iPhone 5 sorunlarını gidermek için çıkarılan bir güncelleme.

6.0 html5 teknolojisi kullanan sitelerde flash gereksinimi olmaksızın video izleniyordu. lakin 6.0.1 güncellemesi yapınca izlenmez oldu. videoya tıklayınca şak diye anasayfaya atıyor. new ipad için konuştum.
ios 6 da şarjım çoğu kullanıcının şikayetinin aksine gayet güzel dayanıyordu. fakat 6.0.1 de sanki şarjım daha erken bitiyormuş gibi geldi bana. birde daha önce hiç olmayan bir şey oldu ve telefon bir kaç kez farklı günlerde kendi kendine kapanıp, açıldı... nedendir bilinmez..
ah nerde o eski günler millet ios 9 dan dolayı appe ye dava açmaya başlamış 4s kullanıyoruz diye cihazımızın içine sıçtı ios 9.
bir kolayını bilen varsa özelden şaaparsa çok sevindirdir. eskiye dönmek istiyorum eski kafalıyım ben.
© copyright 2005 - 2026