bugün
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz9
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri23
- sözlüğün en yakışıklı erkek listesi6
- tuğralı doblo3
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım9
- sinirlenince yaptığınız şeyler9
- seyyid kutub4
- yaşar dinleyen erkek8
- günün en güzel kızı3
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri10
- mazot 100 tl olacak2
- kendin gibi biriyle olmak4
- gocu28
- avm gezme kültürü7
- ak partililerin apoya villa yaptırması3
- ince belli kızlar bakar mısınız6
- gocu kaç yaşında7
- göbeklitepe de dikilen ilk sütunlar4
- yaşlandıkça ölüme yaklaşmak5
- sevilmek3
- boya teknolojisi2
- 2 maça evi arabayı basmak2
- güne bir şarkı bırak5
- öcalan için imralı da ev inşa edilmesi10
- nakit para taşımamak4
- tabağındaki yemeği bitiremeyen erkek5
- ezginin günlüğü açıp tek başına uzun yola çıkmak6
- moğol cb'nın 100 kg ağırlıkla 20 tekrar yapması3
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu27
- tavuk döner sırasında hayatının aşkına rastlamak6
- atatürk diyor ki3
- kahvaltı9
- masterchef türkiye2
- sözlük yazarlarına güvenmek19
- yeni parti tüzüğü5
- claude'un savaş ve casuslukta kullanılması5
- balık etli kızlar bakar mısınız3
- yaprak sarması seven insan2
- güne bir tespit bırak3
- her şeyin mizahı yapılmalı mı18
- boyumun 2 cm kısalması22
- muhafazakar eşcinsel4
- öcalan için bahçeli ve konforlu bir ev yapılması6
- tissot la loche4
- küpe takan adama kız vermem diyen baba10
- çirkin insanlara acımasızca davranmak2
- regl ağrısı çeken sevgiliye yapılacaklar12
- pizzanın kenarlarını yemeyen erkek4
- nişantaşı nda 36 lı tuvalet kağıdıyla yürümek4
Sözlük kabul etse ingiltere’yi büyük harflerle yazardım.
piccadilly gardens ülkenin dillere destan bi parkı.
ingiltere Manchester'ın kalbinde kalburüstü insanların toplandığı, şehrin en ünlü mekanıydı bi zamanlar, 19. yüzyılda şehir trafiğinin ve sosyal yaşamın odak noktası haline gelmiş olup, Manchester’ın kamusal buluşma ve kültürel etkinlikler açısından önemli bir simgesiydi.
bölge ahvali için bugün taşıdığı anlamsa alabildiğine karanlık...
yandex.ru'ya uk, britain piccadilly gardens woman leaks, crackheads, deaths diye arama yaptığınızda, bazı kesimlerin ümmet, birçok solcunun insan diye pazarladığı sığınmacı vahşilerin yol açtığı onlarca, yüzlerce, binlerce suç vakasıyla karşılaşıyorsunuz. bu adamlar, tecavüz, cinayet, pedofili, uyuşturucu satıcılığı suçlarının %80-90'ından sorumlu zira.
görsel
görsel
britanya'da yaşanan tüm rezillikleri anbean görmek için Charles Veitch'i takipte kalın.
https://www.youtube.com/w...v=9s5NRiBS7s8&t=2420s
ingiltere Manchester'ın kalbinde kalburüstü insanların toplandığı, şehrin en ünlü mekanıydı bi zamanlar, 19. yüzyılda şehir trafiğinin ve sosyal yaşamın odak noktası haline gelmiş olup, Manchester’ın kamusal buluşma ve kültürel etkinlikler açısından önemli bir simgesiydi.
bölge ahvali için bugün taşıdığı anlamsa alabildiğine karanlık...
yandex.ru'ya uk, britain piccadilly gardens woman leaks, crackheads, deaths diye arama yaptığınızda, bazı kesimlerin ümmet, birçok solcunun insan diye pazarladığı sığınmacı vahşilerin yol açtığı onlarca, yüzlerce, binlerce suç vakasıyla karşılaşıyorsunuz. bu adamlar, tecavüz, cinayet, pedofili, uyuşturucu satıcılığı suçlarının %80-90'ından sorumlu zira.
görsel
görsel
britanya'da yaşanan tüm rezillikleri anbean görmek için Charles Veitch'i takipte kalın.
https://www.youtube.com/w...v=9s5NRiBS7s8&t=2420s
ingiltere; Birleşik Kırallık'ın asli kurucu ülkesidir ve ingiltere'nin başkenti, aynı zamanda Birleşik Kırallık'ın da başkenti olan Londra'dır. ingiltere'nin ulusal bayrağı; "Aziz George Haçı" olarak da bilinen, beyaz zemin üzerindeki kırmızı haçtır. ingiltere, ''üzerinde Güneş batmayan imparatorluk'' olarak bilinir.
görsel
görsel
görsel
görsel
Aslinda tarihinde en cok iki donem var:
-1.elizabeth donemi
-2.victoria donemi
Tarihi boyunca en cok sevilen kraliceler bunlar.
Ikisi de ulkesine elli yili askin surelerde canla basla hizmet etmis, din savaslarini azaltmis, topraklari buyutmus, kralligi guclendirmis.
Bugun yeni bir bilgiyle karsinizdayim.
Victoria doneminde her ne kadar sanayi devrimi yapilmis olsa da, isci ve kadin haklari guclense de degisik sryler var. Kadinin cinsel obje olmasini reddediyorlar. Zevk unsuru olmasini yasakliyorlar. Bu konuda saatlerce tartisabilirim. Ben de kadinin zevk unsuru olarak gorulmesini sevmiyorum ama mutlu oldugu bir cinsel hayati olmasi gerektigine de inaniyorum esiyle.
-1.elizabeth donemi
-2.victoria donemi
Tarihi boyunca en cok sevilen kraliceler bunlar.
Ikisi de ulkesine elli yili askin surelerde canla basla hizmet etmis, din savaslarini azaltmis, topraklari buyutmus, kralligi guclendirmis.
Bugun yeni bir bilgiyle karsinizdayim.
Victoria doneminde her ne kadar sanayi devrimi yapilmis olsa da, isci ve kadin haklari guclense de degisik sryler var. Kadinin cinsel obje olmasini reddediyorlar. Zevk unsuru olmasini yasakliyorlar. Bu konuda saatlerce tartisabilirim. Ben de kadinin zevk unsuru olarak gorulmesini sevmiyorum ama mutlu oldugu bir cinsel hayati olmasi gerektigine de inaniyorum esiyle.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar