bugün
- biri size sokakta yan baksa ne yaparsınız6
- ben geldim naneler30
- kuranda namaz yok9
- babanın sarhoş olması5
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu7
- kendin hakkında bir gerçek bırak7
- clydeless bonnie7
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü3
- sözlük için ne yapabiliriz6
- götetaparlık meşruyken ayakseverin eleştirilmesi3
- ejderhalar yıkanır mı sorunsalı5
- milli istihbarat teşkilatı3
- bir insana çirkin demek3
- türkiye nin en güvenilir insanı11
- çitayı yükseğe koymak4
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- hala ekrem imamoğlu diyen tip4
- her ay aynı eskorta gitmek tek eşlilik midir7
- uludağ sözlük hakkında sorulmamış sorular5
- aylık 442 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek11
- 3 erkek 2 kız 6 kişi parti vermek3
- sigarayı yudum yudum içen kadın güzelliği5
- 13 temmuz 2026 abb'nin ahbap derneği paylaşımı2
- erkeklerin fetişleri2
- sinir bozucu şeyler2
- rus kızlarının ilik gibi olması6
- ketçap aromalı ruffles2
- pilavlı sohbet vs rakı balık4
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları5
- bik bik'in erkek olması8
- sevgiliniz karşı cinsle tatile gidebilir mi12
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- ahbap10
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- döner mi yesem hamburger mi makarna mı13
- haluk levent'e para emanet etmek23
- dünyanın en samimiyetsiz cümlesi13
- insan olmaya ceyrek kala12
- atletle gezen erkek8
- göbekli erkekler9
- üniversite diploması6
- kaliteli insanı belli eden detaylar24
- bir erkeği erkek yapan beş özellik14
- bir erkeği elde etmenin yolları12
- ümmetçilik6
- grt tv2
- bağa mı didin2
- olgayella3
açılımı ilkokul öğretmenleri sağlık ve sosyal yardım sandığıolan kuruluş.ilköğretim 1. kademe öğretmenleri ile milli eğitim bakanlığı memurları üye olabilirler.
sınıf öğretmenlerinin zorunlu üye yapıldıkları tasarruf kurumudur.
amk. adam belki har vurup harman savuracak. ayrıca kasasında 152 milyon tl nakiti bulunan bir kurumdur. kaynak: aylık ilksan dergisi.
amk. adam belki har vurup harman savuracak. ayrıca kasasında 152 milyon tl nakiti bulunan bir kurumdur. kaynak: aylık ilksan dergisi.
bu yıl üyelerine evlilik yardımı olarak 550 tl layık gören kuruluş. bu parayla iyi bir sehpa takımı bile alamazsın. fotoğraf çektiremezsin. kuaföre gidemezsin..
ya hiç vermeyeceksin bu yardımı ya da doğru dürüst bi yardım yapacaksın ki kurumsal kimliğini gülünç duruma düşürüp zedelemeyeceksin..
ya hiç vermeyeceksin bu yardımı ya da doğru dürüst bi yardım yapacaksın ki kurumsal kimliğini gülünç duruma düşürüp zedelemeyeceksin..
Cahil Öğretmen Kardeşim, Türkiye'de KARŞILIKSIZ OLARAK, EVLiLiK, DOĞUM, MALULiYET, ŞEHiTLiK, ÖLÜM ve CENAZE YARDIMI yapan tek kuruluş iLKSAN'dır. iLKSAN'ın 250 Bin Küsur Eğitimci üyesi var, her öğretmene 1 Lira verse 250 Bin TL bütçe gerekir, 10 Lira verse 2,5 Milyon.. Şimdi burda Matematik dersi verecek değilim ama, bana karşılıksız olarak 550.-TL Evlilik Yardımı yapan iLKSAN'a buradan teşekkür etmek istiyorum, ben evlendiğimde Çeyrek 150 TL civarındaydı, yani iLKSAN düğünümde 4 Çeyrek altın taktı.. valla kardeşimin bile zor bela bi Çeyrek altın taktığı yerde 550 TL Evlillik yardımı yapan iLKSAN BAŞTACIDIR, Selam söylenir, teşekkür edilir..
dün bir park açılışına katıldığım kurum. yardım sandığının ne işi var park açılışında gibi bir soru beliriyor direk insanın kafasında? gayet saçma da geliyor. ancak az işin içine bakıldığında nezaket ve özveriye hayran kalmamak mümkün değil.
eğitim mensubu 168 şehitin resimlerinin bulunduğu bir sergi, künyelerinin bulunduğu bir anıt var parkta. hayatta en acı şey unutulmak, umursanmamak. gündemi yoğun bir millet olduğumuzdan bu alışkanlık halinde bizde maalesef.
parkın amacı en azından elinde sadece kalemi ile gidip şehadeti ile evlerine geri dönen öğretmenleri anmak, hatırlatmak, diri tutmak.
diğer kurum ve kuruluşlara örnek olması dileğiyle.
https://www.ilksan.gov.tr...5C52FNJRAIB8FJGJ5N013.jpg
https://www.ilksan.gov.tr...3AB6O32L4I2OLVYR168SK.jpg
eğitim mensubu 168 şehitin resimlerinin bulunduğu bir sergi, künyelerinin bulunduğu bir anıt var parkta. hayatta en acı şey unutulmak, umursanmamak. gündemi yoğun bir millet olduğumuzdan bu alışkanlık halinde bizde maalesef.
parkın amacı en azından elinde sadece kalemi ile gidip şehadeti ile evlerine geri dönen öğretmenleri anmak, hatırlatmak, diri tutmak.
diğer kurum ve kuruluşlara örnek olması dileğiyle.
https://www.ilksan.gov.tr...5C52FNJRAIB8FJGJ5N013.jpg
https://www.ilksan.gov.tr...3AB6O32L4I2OLVYR168SK.jpg
borusana girsin esprileri neden bu kurum için de meşhur olmadı anlamıyorum,
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar