bugün
- iremga32
- anın görüntüsü28
- süleymancılar10
- afrika sömürülmese gelişmiş olur muydu3
- narsist birine aşık olmak4
- bu saatte hala uyumama sebebi4
- tem şubenin sözlükte kavga etmesi8
- geceye bir şarkı bırak3
- sabah namazının fazileti3
- nick vermeden bir yazara seslen12
- alkolizm eşiği2
- sözlük erkeklerinin göğüsleri19
- gammaz arkadaşlar acil baksın8
- en sevdiğiniz hayvan4
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması29
- götünde donu olmayıp tatile gitmek3
- uludağdaki gambaz zulmüne uğrayan yazarlar9
- sözlük erkeklerinin memeleri8
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması27
- sibel can'ın uludağ sözlük nicki6
- iyi geceler2
- zurna dürüm4
- velvet8
- haftanın gammazları listesi25
- sözlükte çok az hamferdi olması6
- kızlar acilen konuşmamız gerek19
- köfteci yusuf3
- kavun kokusu4
- uyudunuz mu4
- türkiye de köylülerin sürekli aşağılanması2
- ahmet baran yazgan3
- anne ile seks yapmak5
- türkiye de kadınların paraya tapma sebepleri2
- sözlüğe bir erkek meme mi attı sorunsalı5
- sibel can'a benzeyen yuzır5
- görür görmez artılanan yazarlar4
- gideni irdeleyen kezo3
- nevşehir denince akla gelenler4
- tinder4
- nihavent bey bay birader4
- sözlükte meme ayrımcılığı5
- sigarayı bırakmak4
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği6
- beybi leydi3
- sakatat4
- iki zenciyle aynı odada uyumak9
- herkese garip size normal gelen şeyler17
- sözlükle ilgili kırgınlığım var3
- arkadaşlar çabuk buraya bakın4
- migros'ta şarap seçen yalnız ve hüzünlü kadınlar4
Thkp c'nin önder kadınlarından tam ismi ilkay alptekin demir olan devrimci abla. iü tıp fakültesi mezunudur. 68 işgalleriyle mücadeleye katılmış ve önce dev-genç ardından thkp-c içerisinde mücadeleye devam etmiştir. birinci thkp-c davasında yargılanmış ve ömür boyu hapis cezasına mahkum olmuşluğu vardır. 1971-1979 arasında hapisanede kalmıştır. Devamında Halkın yolu örgütünün önder kadroları arasında yer almıştır ve halkın yolu dergisini çıkarmıştır. Halkın yolu örgütünden ayrıldıktan sonra ise tikp'ye katılmıştır. 12 eylül'den sonra on yıl belçika'da yaşamış ve dönüşünde ödp'nin kurucuları arasında yer almıştır. Datça'da yaşamaktadır, güler yüzlüdür. Özellikle kızıldere ile ilgili konuştuğunuz zaman gözleri dolar hemen...
türkiye devrimci hareketine emeği geçen eski thkp c lidir.
mahir çayan ve arkadaşlarının maltepe cezaevi'nden firarı esnasında yan koğuşta bulunan kişi,
kocası necmi demir de kendisi için kaçmamayı tercih etmiştir..
kocası necmi demir de kendisi için kaçmamayı tercih etmiştir..
24 yaşında kansere yenik düşen dosttur. "Son dönem derslerimin bu kadar iyi olmasından bir gariplik olduğu belliydi" diyerek yorumladı hastalığını. Henüz 24 yaşında veda ettiği hayatta derin izler bıraktı. "Çıkınca kurbanlık dinazor keseceğim." dediği hastanede hastalığa yenik düştü.
Doğallığından gelen sivri diliyle kırmak bir kenara, sevdirirdi kendini. Belki de en duymaya çekindiğiniz gerçekleri yüzünüze vururken sizi güldürecek kadar kıvrak zekaya sahipti.
Ben hayatımda ilk ve belki de son kez, bir insanın aynı anda hem güldürüp hem ağlattığını gördüm. Hüznü kahkahaların içindeydi her zaman.
Şu anda da gülüyorsun biliyorum. Tüm arınmışlıklarınla yukarıdan gülümsüyorsun. Tek tesellimiz de bu zaten.
Doğallığından gelen sivri diliyle kırmak bir kenara, sevdirirdi kendini. Belki de en duymaya çekindiğiniz gerçekleri yüzünüze vururken sizi güldürecek kadar kıvrak zekaya sahipti.
Ben hayatımda ilk ve belki de son kez, bir insanın aynı anda hem güldürüp hem ağlattığını gördüm. Hüznü kahkahaların içindeydi her zaman.
Şu anda da gülüyorsun biliyorum. Tüm arınmışlıklarınla yukarıdan gülümsüyorsun. Tek tesellimiz de bu zaten.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar