bugün
- hangi sözlük yazarının tipini merak ediyorsunuz19
- filistin in ermeni soykırımını tanıması28
- cumhuriyetin intikamı6
- ssilvermist'in kızıl kızlardan daha güzel olması5
- sabahın köründe siyaseti düşünen insan5
- ustalara kek yapmak5
- israil'in 1915 olaylarını soykırım tanıması8
- allah10
- her evde bulunan efes pilsen bardağı10
- tai lung4
- günlerce konuşulacak bir başlık açmak3
- galatasaray'ın 5 fenerbahçe'nin 3 yıldızı olması3
- şırnak ta öğretmenin ölümü2
- sözlük kızlarını koruma ve yaşatma derneği5
- velvet45
- artemis5
- neden bu kadar güzelim2
- kolonya şişesi görünce içme isteği gelmesi6
- yahudi pkk sı2
- yaşadığın şehrin turistik yerlerini gezmek4
- yazarlara gelen son mesaj8
- sadece erkeklerin olduğu ortamda espri yapmak2
- takip ediliyorum hissi3
- günaydın3
- roman düğünleri 353
- gizli oylayan melek3
- çok sıkıcısınız2
- deniz göktaş9
- hiçbir şey bilmeyip üst kademede çalışmak3
- rockçılara satanist diyen mallar2
- çapkınlık dersleri2
- herkesin panik olduğu durumda cool takılan insan2
- yaz sıcağında ayakkabıya sakız yapışması4
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- kamos2
- türklerin her ırkı türk sanması10
- kadın yazarların daha fazla oylanıp takip edilmesi3
- meme verin lan2
- görgü tanığı2
- türklerin medeniyet kuramama nedeni9
- 2026 dünya kupası35
- anın görüntüsü26
- sözlüğün aptal kaynaması13
- konuşan karga2
- kürtlerin muhteşem ve harika derecede ezik olması10
- futbol32
- kader adamım3
- atatürkçülük ile 2026 da ülke yönetilmez16
- evde makarna yapmanın maliyeti4
- herkesle iyi anlaşan insan18
(#14763999) çok güldürmüş yazar. hem hoşgelmiş, hem de helal olsun yazarı.
adam hakikaten yazar.
benim kürt arkadaşlarım da var çok da iyi insanlar kafasındaki yazar. halen var bunlardan. kıyamam, yazık.
(#14880246) hakkımda doğru düşünen yazar...
ben gerçi tepki gösterilen konunun ne olduğunu anlamadım ama, prensip olarak doğru: mazlumun mazlumluğu esastır. isterse yamyam olsun...
ben gerçi tepki gösterilen konunun ne olduğunu anlamadım ama, prensip olarak doğru: mazlumun mazlumluğu esastır. isterse yamyam olsun...
(#15063138)
ne dediğini bilmeyen yazardır...
senin şeriat dediğin kerbela'da peygamber sülalesini katledip, peygamber torunlarının kellelerini şehir şehir dolaştıran emevi canilerinin bir tarafından uydurduğu ve sahih hadis diye islam alemine yutturduğu zırvalar bütünüdür..
bugün uygulanan şeriat, gerçek şeriat değildir..
imam-ı azam bile yezid'in torunları tarafından şehit edilmiştir..
senelerce peygamber soyundan gelen insanlar, aranmıştır katledilmesi için..
o yüzden peygamber soyundan gelen insanlar hep iran,türkiye ve kuzey afrika gibi coğrafyalarda yaşamışlardır can güvenliği için..
osmanlı, korumuş ve himaye etmiştir bu insanları..büyük saygı da göstermiş ve maaş da bağlamıştır..
ne dediğini bilmeyen yazardır...
senin şeriat dediğin kerbela'da peygamber sülalesini katledip, peygamber torunlarının kellelerini şehir şehir dolaştıran emevi canilerinin bir tarafından uydurduğu ve sahih hadis diye islam alemine yutturduğu zırvalar bütünüdür..
bugün uygulanan şeriat, gerçek şeriat değildir..
imam-ı azam bile yezid'in torunları tarafından şehit edilmiştir..
senelerce peygamber soyundan gelen insanlar, aranmıştır katledilmesi için..
o yüzden peygamber soyundan gelen insanlar hep iran,türkiye ve kuzey afrika gibi coğrafyalarda yaşamışlardır can güvenliği için..
osmanlı, korumuş ve himaye etmiştir bu insanları..büyük saygı da göstermiş ve maaş da bağlamıştır..
karakteri itibari ile sevilesi yazardır. geçmişlerden de biliyorum, klavyesi kuvvetlidir.
(#15138102) müthiş açıklama tebrik ediyorum. bundan sonra takip edeceğim yazar.
fikirlerinin çoğuna katılmıyorum ancak fikirlerini ifade ediş şeklini beğeniyorum...
iyi yazar. bu yazar geleli sözlüğe daha az uğruyorum.
terbiyeli ve oturaklı bir yazar. düşüncelerine katılsanız da katılmasanız da saygı uyandırıyor.
özellikle islam hakkındaki entry'lerinin tamamının altına imzamı çekinmeden atabileceğim yazar. saygıyı hakediyor. (#15173825)
Bilgili. Kalemi de kuvvetli.
(bkz: bard of hell/#16238659)
Gelip nick altima pisleyen baska bir yobaz... Diyorum kendime, sunlara cevap verme, cevap verdikce mesrulastiriyorsun sacmaliklarini... trolleri beslemek bizim yaptigimiz, baska bir sey degil. artik niye ugrasip yaziyorsam... her neyse uzatmadan konuya donelim...
bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan yazardir...
Haklidir aslinda, islamiyetin cogu musevilikten alintidir. geriye kalan kismi da arap paganizminden gelir. maalesef her milletin dustugu hataya dusup araplar da yyazilanlari literal olarak almistir. bu kanunlar yazilmistir, dogrudur, haklisin amaaaa bu kanunlarin ciltlerce yorumlari vardir... (bkz: talmud) (bkz: gemara) (bkz: misne) ve bu liste uzar da gider...
Yahudi kanunlarinin ustune yapilan tartismalari, edilen yorumlari bir insan omru boyunca her saniyesini bunlari calisarak gecirse, yine de her seyi ogrenemez... ciltler dolusu bilgi vardir cunku. Hepsi de tevratta verilen kanunlarin nasil uygulanmasi gerektigine dairdir...
Israel kralligi vaktinda 71 kisilik yaslilar heyeti vardi ve buna sanhedrin denirdi. sayet 100 sene icerisinde bir kisi idam edilirse, ismi kanli sanhedrin'e cikardi. yahudilerin seriat ile ilgili yorumu "tanri bunlari sadece gercek bedelini gostermek icin verdi. maksat caydiriciliktir, ama tazminatla da odenebilir" olmustur...
Nitekim bu kanunlara bakarsak hic birisi yahudilikte uygulanmamistir. Zaten onemli olan niyet degil sonuctur... Isin sonucu, araplar yahudi seriyatini kiclarindan anlayarak paganizme entegre edip muslumanlik diye bir din kurdu mu? kurdu... bu seriti araplar uygulayarak insanlara binbir turlu iskence ediyor mu? ediyor. bu seriatin verildigi asil millet olan yahudiler seriati 3300 senelik varliklari boyunca uyguladi mi? hayir. o zaman daha biz neyi tartisiyoruz?
Gelip nick altima pisleyen baska bir yobaz... Diyorum kendime, sunlara cevap verme, cevap verdikce mesrulastiriyorsun sacmaliklarini... trolleri beslemek bizim yaptigimiz, baska bir sey degil. artik niye ugrasip yaziyorsam... her neyse uzatmadan konuya donelim...
bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan yazardir...
Haklidir aslinda, islamiyetin cogu musevilikten alintidir. geriye kalan kismi da arap paganizminden gelir. maalesef her milletin dustugu hataya dusup araplar da yyazilanlari literal olarak almistir. bu kanunlar yazilmistir, dogrudur, haklisin amaaaa bu kanunlarin ciltlerce yorumlari vardir... (bkz: talmud) (bkz: gemara) (bkz: misne) ve bu liste uzar da gider...
Yahudi kanunlarinin ustune yapilan tartismalari, edilen yorumlari bir insan omru boyunca her saniyesini bunlari calisarak gecirse, yine de her seyi ogrenemez... ciltler dolusu bilgi vardir cunku. Hepsi de tevratta verilen kanunlarin nasil uygulanmasi gerektigine dairdir...
Israel kralligi vaktinda 71 kisilik yaslilar heyeti vardi ve buna sanhedrin denirdi. sayet 100 sene icerisinde bir kisi idam edilirse, ismi kanli sanhedrin'e cikardi. yahudilerin seriat ile ilgili yorumu "tanri bunlari sadece gercek bedelini gostermek icin verdi. maksat caydiriciliktir, ama tazminatla da odenebilir" olmustur...
Nitekim bu kanunlara bakarsak hic birisi yahudilikte uygulanmamistir. Zaten onemli olan niyet degil sonuctur... Isin sonucu, araplar yahudi seriyatini kiclarindan anlayarak paganizme entegre edip muslumanlik diye bir din kurdu mu? kurdu... bu seriti araplar uygulayarak insanlara binbir turlu iskence ediyor mu? ediyor. bu seriatin verildigi asil millet olan yahudiler seriati 3300 senelik varliklari boyunca uyguladi mi? hayir. o zaman daha biz neyi tartisiyoruz?
Bok gordugu her yere sicabilen bir sahsiyettir. bu meziyetini ailece tebrik etmekteyiz...
bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan bir kisi teshisi konulmustu vaktinde, ama iki hastaliga birden yakalnmis anlasilan... cok bildigini zannedenlerden. En tehlikeli insan turudur, cok sey bildigini zannetigi icin kaynaklarini sorgulama ihtiyaci hissetmez, onun icin baskalari hep hatali bir tek kendisi haklidir...
okumaya bile tenezzul etmeyecegini bilmemize ragmen: (bkz: islamın pagan kökleri/#14320232), sebep: (bkz: kizim sana soyluyorum gelinim sen anla)
bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan bir kisi teshisi konulmustu vaktinde, ama iki hastaliga birden yakalnmis anlasilan... cok bildigini zannedenlerden. En tehlikeli insan turudur, cok sey bildigini zannetigi icin kaynaklarini sorgulama ihtiyaci hissetmez, onun icin baskalari hep hatali bir tek kendisi haklidir...
okumaya bile tenezzul etmeyecegini bilmemize ragmen: (bkz: islamın pagan kökleri/#14320232), sebep: (bkz: kizim sana soyluyorum gelinim sen anla)
saçma sapan 5 para etmez humanist kürt veya arap olması muhtemel bir canlıdır,çünkü türklük götlerine batıyor...
dokuzuncu nesil silik.
çok ayıp etmiş yazar kendisi..
olm düğünüme çağıracaktım ya..
ulaş bana mayısa kadar.
olm düğünüme çağıracaktım ya..
ulaş bana mayısa kadar.
hayali arkadaşları için her şeyi tahrif eden ya da edebileceğini zanneden biri. düz mantık insanıdır. "natalie portman'ın beni sevdiğine inanıyorum, çünkü duygularım bana bunu hissettiriyor." kafasından sonsuz kat daha ağır afyonlu bir zihne sahip. thomas kuhn ve paradigma gibi eserlerle, ya da bu ve benzeri eserleri okuyan sözde türk felsefecilerle arası gayet sağlam biri, bilime kafa atacak kadar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar