bugün
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz20
- hangi yazarla çift olursunuz28
- üzülünce kime gidersiniz8
- silvermist sözlükten gitmesin kampanyası11
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı22
- sözlükte bile yalnız olmak10
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi16
- ya bi siktirin gidin15
- sözlük çiftleştirme servisi11
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- nick vermeden bir yazara seslen13
- ulu sözlük telegram grubu12
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi11
- erkeklerin sohbet muhabbet edememesi7
- şapka takar mısınız12
- murat kekilli dinleyip intihar eden gençler3
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum11
- sözlükte sevgili yazar eksikliği9
- sarapci koala hatayi13
- fon skandalı önergesini akp ve mhp'nin reddetmesi5
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- istanbul12
- 2026 lisans kpss sonuçları8
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- mersin'in hristiyanları2
- aşk7
- ucan tekme atan hipopotam43
- ismet gurbuz'ün tırnakları4
- roma imparatorluğu nun yıkılış nedeni3
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- bir bela geliyorun profil fotosu4
- 2200 yılında nasıl görünürdüm4
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- süpermarket dolabının arkasında 10 yıl ölü kalmak3
- sümüklü böcek çiftleşmesi6
- sezen taş7
- bakalım erkeğim beni kıskanacak mı ergensiliği4
- karton toblayan cocuga arkadan sımsıkı sarılmak5
- yemek yedikten sonra kusmak9
- nervionun beni engellemesi10
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- erkeklerin antidepresan kullanmaması3
- vahşi kelebeğim3
- parcalandim toparlanamiyorum316
- cemil tugay11
- sinek as5
- tomtom mahallesi2
Galatasaray hakkında biraz iyi niyeti varsa maç sonunda istifa etmesi gereken teknik direktör. istemiyoruz seni. Git artık.
içerde misin evlat?
Şans verilmesi ve sabır gösterilmesi gereken teknik adamdır.
akhisar bugün kendisini kurtaracak.
Bugün gariban akhisar a karşı yallah hücum deyip alınacak farklı galibiyetten sonra (bkz: imparatudor) denilecek adam.
6 aralık 2017 galatasaray hiç kimse maçındaki performansıyla beşiktaş maçını unutturan teknik adam. Dün skşam ben bu adama inandım ikna oldum. Bu adama güvenin bu adamda iş var.
ilerde iyi bir teknik direktör olur mu derseniz olur derim. Yalnız şu an tecrübesiz.
Bu adam karabükteyken beşiktaşı da yendi. Fakat hala anlayamadı ki beşiktaş fenerbahçe trabzonspor gibi takımlar galatasaraya karşı oynarken, karabüğe karşı oynar gibi oynamaz. Tecrübesiz işte. Ama ilerde iyi bir teknik direktör olacağına inanıyorum. Premier ligte bile çalışabilir.
Bu adam karabükteyken beşiktaşı da yendi. Fakat hala anlayamadı ki beşiktaş fenerbahçe trabzonspor gibi takımlar galatasaraya karşı oynarken, karabüğe karşı oynar gibi oynamaz. Tecrübesiz işte. Ama ilerde iyi bir teknik direktör olacağına inanıyorum. Premier ligte bile çalışabilir.
galatasaray şampiyon olacak ama sen göremeyeceksin aslan parçası.
igor tudors gömlek krallığı.
takıma o başlardaki şahane oyunu oynatsın da izleyelim.
not:fb.
not:fb.
Biliç'ten daha kötü taktisyen olduğu kesin. Bu kadar büyük bir şans yakalanışken bu hallere düşen insana şans falan verilemez. Görev yaptığı camianın ve takımın geçmişinden ülkedeki yerinden hatta uluslararası konumundan dahi habersiz bir insan. Gitsin Hırvatistan'da şans bulsun kendine.
inanılmaz iyi niyetli olanbir teknik direktör.
ama futbolda sadece iyi niyet olmuyor ne yazık ki. Oyunu okuma bilgisi koskocaman bir sıfır.
ama futbolda sadece iyi niyet olmuyor ne yazık ki. Oyunu okuma bilgisi koskocaman bir sıfır.
bu adama bayılıyorum takım 2 farkla öndeyken stoperden adam alıp 6 hücumla oyuna katkı yapıp 2 gol yemek hahdjahdıahxıahd.
bugünlerde gönderilmesi kesin olan hoca. Ancak sezon ortası beklendiği aşikardır. bence bu olacak ve gönderilecek ama sezon ortasına doğru yapılacak bir hamledir.
anadolu fatihi. şaka maka ben büyük maçlardaki sorunun teknik direktörden değil takımdan kaynaklandığını düşünüyorum.
sanki bir özgüvensizlik oluyor galatasaray da o maçlarda. bunu hoca da aşılamıyor olabilir ama oyuncular da biraz yürekli olmalı.
sanki bir özgüvensizlik oluyor galatasaray da o maçlarda. bunu hoca da aşılamıyor olabilir ama oyuncular da biraz yürekli olmalı.
Elindeki malzemeyi hic iyi kullanamadi aptal herifin tekidir kendisi tudor istifa Care Terim!!
derbi kazanamayan adam şampiyon olamaz.
(bkz: slaven bilic)
(bkz: slaven bilic)
yakın zamanda kovulursa kendinden önceki 5 hoca gibi 1 yılı tamamlayamayacak. daha önce tamamlayamayanlar:
- mancini : 9.5 ay
- prandelli : 4.5 ay
- hamza: 11.5 ay
- mustafa d. : 3 ay
- riekerink : 11 ay
- mancini : 9.5 ay
- prandelli : 4.5 ay
- hamza: 11.5 ay
- mustafa d. : 3 ay
- riekerink : 11 ay
Gitsin fatih terim gelsin hocam Sinan engin cok guzel yazmıs okuyun.
Lider bir takımın teknik direktörü. istifa etmesi saçma olur.
beyaz tv muhabiri röportajda- büyük maçları kazanamıyorsunuz. peki dursun özbek in yaptığı eleştrilerin üstüne gidip çalışacakmısınız büyük maç kazanmak için?
- yeaa we will try
- yeaa we will try
fatih terim ya da laurent blanc ile değiştirildiği gün galatasaray' ın yüzünün gülmeye başlayacağı gün olacak teknik direktör. malzeme iyi ama aşçılığı yeterli olamadı bir türlü.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar