bugün
- moraliniz bozukken ne yapıyorsunuz9
- çağla idi20
- ne oldu bana7
- şiir yazan erkek16
- kız yeğen sahibi olmak5
- yavaş araba kullanmanın daha tehlikeli olması8
- kadınları susturmanın en iyi yolu11
- birini kırmadan nasıl iletişimi kesersiniz14
- özelden alet fotosu atan erkek yazar8
- aynı anda iki kişiye aşık olmak13
- sevişmek istenen ünlüler10
- beni kimsenin gözünde canlandıramaması5
- modacıyım ayağına kız tavlayan sözlük yazarı10
- çok bekar olan sözlük kızı9
- sözlükteki flört listem9
- beni linç ettiler abi8
- sözlüğe mesaj yazar gibi entry giren tipler10
- sözlük kızlarının siteye fotoğraf atması17
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri24
- arkadaşlar özür dilerim11
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak9
- sarapci koala hatayi28
- 0 0 727
- köylülere hakaret eden yazarlar5
- bilinç açık şekilde uyumak3
- sözlükte cilveleşen yazarlara eksi oy vermek6
- uyumak isteyip de uyuyamak3
- friedrich hegel la bi cay icek10
- true neden sevilmiyor sorunsalı28
- traveler vs iock6
- neden bu kadar kişi online5
- kafaya sıkmak4
- sözlükten biriyle kavga etmek2
- melisa döngelin 43 torbacısı2
- ay takvimine göre konserve yapmak10
- yediğiniz en ağır dayak2
- 8 milyar insan aynı anda osurursa ne olur6
- karşı cinse sorulan sorular8
- fusya semsiyeli yabanci7
- sevgi yeter mi4
- sözlükteki linç kültürü5
- babaların sorduğu ilginç sorular10
- uzun saçlı erkek3
- beybi leydi seksiliği6
- mesaj alımı kapalı olan yazarın mesaj atması3
- sözlük yazarlarının normal kombinleri12
- gocu abi7
- viski kola15
- köfteci yusuf5
- yazarların gördüğü rüyalar2
Gene kalkisa iki saat kala sefer iptali yapandir.
4 nisan için yenikapı bursa seferini 9 tl ye satan şirket.
bedavadan biraz ucuz.
bedavadan biraz ucuz.
ben bu ido nun amk. 20 dakikadan beri sebepsiz yere denizin ortasinda yanasmak icin bekletiyor. kaptanlari bukadar mi mal olur ya.
hayir onu gectim bi aciklama yap motor arizali de, iskele musait degil de. 8 tl lik pendik-yalova biletine 15 tl almayi biliyorsun ama serefsiz.
hayir onu gectim bi aciklama yap motor arizali de, iskele musait degil de. 8 tl lik pendik-yalova biletine 15 tl almayi biliyorsun ama serefsiz.
kendi internet sitesi üzerinden, budo yüzünden zarar ettiği için, idobus hizmetini sonlandırdığını açıklayan şirket. tüm hattı iptal etmeyip kadıköye kadar gitseydi iyiydi.
genel olarak sefer sayıları ve fiyatlarıyla bizi büyük yükten kurtaran deniz taşıtları firmasıdır.
tekel olmanın verdiği özgüvenle iyice şımarmış işletme...
promosyon bir bileti internet sitesi üzerinden iptal ediyorsunuz, bu işlemden sonra acı gerçekle
karşılaştıran bir uyarı yazısı görüyorsunuz sitede:"promosyon biletlerin iadesi yapılmaz!" evet bilet iptal
edilebiliyor, ama ücret iadesi alınamıyormuş promosyon bilette. o zaman bu bilet türünde internet
üzerinden iptal seçeneği neden açık? iade alamıyorsam bileti birine veririm, o yararlansın bari.
şimdi bi de şöyle bir uygulamaları çıktı. diyelim birkaç haftalık bilet aldınız. ilk sefer için terminale gidip o
günün biletinin çıktısını almak istediğinizde size diğer haftalar için aldığınız biletlerinizi de bastırıp veriyor
makine. "ne güzel işte bütün biletleri bi seferde aldım dye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. çünkü basılı
biletlerin iadesi sadece bilet satış noktalarından yapılabiliyor. diyelim kötü hava koşulları nedeniye sefer
iptal oldu, siz de bu biletin ücretinin iadesini talep edeceksiniz. bilet basılı ise bilet satış noktalarına
gidiyorsunuz ve bir sürpriz daha. satış noktalarındaki iadelerde %30 hizmet bedeli düşüldükten sonra
kdv dahil tutarın iade edileceği söyleniyor. düşünün hava şartlarından dolayı iptal olan bir sefer, bileti
internetten almışsınız, basılı diye terminalden iade talep edilince %30 hizmet bedeli kesintisi...
internetten alınan biletin hizmet bedeli mi olur demeyin, burası ido...
promosyon bir bileti internet sitesi üzerinden iptal ediyorsunuz, bu işlemden sonra acı gerçekle
karşılaştıran bir uyarı yazısı görüyorsunuz sitede:"promosyon biletlerin iadesi yapılmaz!" evet bilet iptal
edilebiliyor, ama ücret iadesi alınamıyormuş promosyon bilette. o zaman bu bilet türünde internet
üzerinden iptal seçeneği neden açık? iade alamıyorsam bileti birine veririm, o yararlansın bari.
şimdi bi de şöyle bir uygulamaları çıktı. diyelim birkaç haftalık bilet aldınız. ilk sefer için terminale gidip o
günün biletinin çıktısını almak istediğinizde size diğer haftalar için aldığınız biletlerinizi de bastırıp veriyor
makine. "ne güzel işte bütün biletleri bi seferde aldım dye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. çünkü basılı
biletlerin iadesi sadece bilet satış noktalarından yapılabiliyor. diyelim kötü hava koşulları nedeniye sefer
iptal oldu, siz de bu biletin ücretinin iadesini talep edeceksiniz. bilet basılı ise bilet satış noktalarına
gidiyorsunuz ve bir sürpriz daha. satış noktalarındaki iadelerde %30 hizmet bedeli düşüldükten sonra
kdv dahil tutarın iade edileceği söyleniyor. düşünün hava şartlarından dolayı iptal olan bir sefer, bileti
internetten almışsınız, basılı diye terminalden iade talep edilince %30 hizmet bedeli kesintisi...
internetten alınan biletin hizmet bedeli mi olur demeyin, burası ido...
En az 5 lira yüklenecek gibi bir savmaligi olan, insanı soymak için an kollayan sirket. Ulan makine kabul etmese anlarım.
bu yılki uygulamaları arasında görme engelliler için Braille alfabesi ile hazırlanan tarife de yer almıştır.
http://ulasimturk.com/D/D...e-mujde-180920130552.html
http://ulasimturk.com/D/D...e-mujde-180920130552.html
tarifelerini kafasına göre değiştiren firmadır. Bir kere izmire gitmek istedim. online'dan bilet aldım, kabataş iskelesi hareketli idi. gittiğimde iskelesini göremedim gişeye yöneldim. Gişedeki bayan "çok üzgünüm beyfendi sefer iptal oldu, zaten kredi kartınıza iadesini yaptık." Neyin kafası lan bu? haber bile vermmeden pardon deme yönetimi mi? ben para değil yolculuk istiyordum. Arabayla gitmek daha hoş zaten, bir kere denemek istemiştim.
yunan mitolojisinde kaş tanrısı.
ibrahim tatlıses'in oğlu. ibrahim tatlıses diyoruz lan. otel odasında mangal yapan adam. ne bekliyorsunuz ki? evet.
(bkz: bay kaş)
apaçi mapaçi ama dans konusunda yetenekli.
o değilde bildiğin ömrünü tamamlamış bisküvileri kakalıyorlar ya la millete pahalıdan çayı da geçiriyorlar bir güzel kebap...
"bu milleti dolandıralım da ama nasıl dolandırsak da çaktırmadan yapsak" diye türlü numaralar çeviren şirket.
internetten bilet satışı yapan ama sitelerinden doğan bir hata ile 2 sefer bilet parası kestiği halde bilet iptali yapmayan, biletin sefer tarihini değiştirebilceklerini söylediklerinde "nasıl olsa sık sık gidip geliyorum, fazladan kestiğiniz biletin tarihini bir sonraki haftaya değiştirin" dediğimde de ceza olarak ayrıca bir ücret isteyen, "sizin sitenizin hatası yüzünden ben neden ceza ödüyorum ki ?" diye sorduğunuzda da "kurallar böyle" diyen şirkettir.
internetten bilet satışı yapan ama sitelerinden doğan bir hata ile 2 sefer bilet parası kestiği halde bilet iptali yapmayan, biletin sefer tarihini değiştirebilceklerini söylediklerinde "nasıl olsa sık sık gidip geliyorum, fazladan kestiğiniz biletin tarihini bir sonraki haftaya değiştirin" dediğimde de ceza olarak ayrıca bir ücret isteyen, "sizin sitenizin hatası yüzünden ben neden ceza ödüyorum ki ?" diye sorduğunuzda da "kurallar böyle" diyen şirkettir.
acilimi ibrahim ve deryanin ogludur.
kaşı ile ünlüdür.
bitmek bilmeyen kaşları vardır.
5 liralık biletleri 25 liraya satan deniz otobüsü şirketi. o kazandıkları paraları vicdanlarının hangi ceplerine koyuyorlar bilmiyorum. büyük ihtimal sağ ceptir.
kaşlara yakışan bir organ.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar