bugün

Tartarus a sürgün edilen 12 titandan biri. Doğunun titanı olarak bilinir. Bu yüzden şafağın efendisi lakabını taşır. Helios (güneş) ve selene (ay) çocukları olur.
(#1234567) no'lu entry'i 4 2 3 1 başlığına girmeyi nasıl başarmış merak ettiğim silik yazar.
Superman in marveldeki yansımasıdır bir seride iron man ile ölümüne kapışmış sonra tabii tony baba bunun eline vermiştir.
Marvel karakteri.
Ağır siklet boks şampiyonu kemeri gibi hayvani bir kemeri olup bu kemerin üzerinde radyasyon simgesi bulunur.
Superman çakması bir karakter sankim.
Dünyanın en uzun ağacı olan 'Hyperion'un yeri birkaç bilim adamı dışında kimse tarafından bilinmiyor.
Aynı zamanda yeryüzündeki en uzun ağaç ünvanına sahiptir. 115 Metre boyunda.işin enteresanı bu devasa ağaç 2006 yılında keşfedilmiştir.800 Yıllık bir ağaç olduğu düşünülmektedir.
(bkz: #963988) ağzına sağlık.
güneş tanrısı .
gerçek yalnızlığı Allah bozuyor.
kızma ama...
ölmek istiyorum.
dünü hiç yaşamamış gibiyim,
hiç denememiş gibi
hiç yaşamamış gibi hatta
korkak..
güven yok,
çelişkiler..

9:53 PM 3/24/2006
akıllı adamdır. boş yere yazmaz. #1347318
görünmez bir kelepçe kollarımda,
bir sis üzerimde,
aklımda,
sonu bekleyiş.
ölümün kısmet olmasının dilendiği yerde olmak.
havada bulut yok, bu ne dumandır...

ana ben ölmedim, bu ne figandır...
acı özümde.
kavrayıştan uzak, sisli, anlamsız ve insafsız bir yaşam.
"30 yaşında, düşkün bir beden, hasta bir ruhla işini gücünü yitirmiş bir genç.."

işte hyperion buydu.
en iyi şey dünyaya hiç gelmemiş olmak!
eğer bir kez gelmişsen, yapabileceğin en iyi şey
bir an önce geldiğin yere gitmek!

sophokles
(#1234567) no'lu entry nin sahibi olan üçüncü nesil silik.
(#4994348) entrysiyle zekasına hürmet edilecek yazar.
#4698862 kısa ve öz yorumuyla takdir ettiğim yazardır.
(bkz: pis cocuk)
cheapdeath'ten esinlenmiş olacak ki an itibariyle ha bire bir yerlerinden atasözü uydurup bunlara başlık açarak sol frame'i birbirine katmakta olan yazar.

Bütün osmanların ve ömerlerin çok sevdiği yazardır. ehliistirahat'ler de sevebilir.

yeni osmanlar ömerler senin sevginle yanıp tutuşuyor.
yaratıcı börekçi.
© copyright 2005 - 2026