bugün
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz20
- hangi yazarla çift olursunuz28
- üzülünce kime gidersiniz8
- silvermist sözlükten gitmesin kampanyası11
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı22
- sözlükte bile yalnız olmak10
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi16
- ya bi siktirin gidin15
- sözlük çiftleştirme servisi11
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- nick vermeden bir yazara seslen13
- ulu sözlük telegram grubu12
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi11
- erkeklerin sohbet muhabbet edememesi7
- şapka takar mısınız12
- murat kekilli dinleyip intihar eden gençler3
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum11
- sözlükte sevgili yazar eksikliği9
- sarapci koala hatayi13
- fon skandalı önergesini akp ve mhp'nin reddetmesi5
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- istanbul12
- 2026 lisans kpss sonuçları8
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- mersin'in hristiyanları2
- aşk7
- ucan tekme atan hipopotam43
- ismet gurbuz'ün tırnakları4
- roma imparatorluğu nun yıkılış nedeni3
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- bir bela geliyorun profil fotosu4
- 2200 yılında nasıl görünürdüm4
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- süpermarket dolabının arkasında 10 yıl ölü kalmak3
- sümüklü böcek çiftleşmesi6
- sezen taş7
- bakalım erkeğim beni kıskanacak mı ergensiliği4
- karton toblayan cocuga arkadan sımsıkı sarılmak5
- yemek yedikten sonra kusmak9
- nervionun beni engellemesi10
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- erkeklerin antidepresan kullanmaması3
- vahşi kelebeğim3
- parcalandim toparlanamiyorum316
- cemil tugay11
- sinek as5
- tomtom mahallesi2
insanın kendi içinde var ettiği şey . Başka birilerinden ya da şeylerden beklememek lazım.
vincent van gogh'a göre fırtınanın içinde dahi var olan şey. o halde huzura erişmek için fırtınaların arasına dalacak kadar korkusuz mu olmak gerek?
bir yazar ve aynı zamanda da pilot olan amelia earhart da şöyle demiş: "Cesaret, hayatın huzur bağışlamak için talep ettiği fiyattır".
bir yazar ve aynı zamanda da pilot olan amelia earhart da şöyle demiş: "Cesaret, hayatın huzur bağışlamak için talep ettiği fiyattır".
kimliğin olduğu yerde huzur vardır bir gülümseme,merhaba,pastanedeki bir bardak çayla sıcacık Simit manzarada güzel bir gün varsa işte orada huzur kollarının arasında kedi gibi masumdur.
kim mi o?
benim için kızlarım ya sizin huzurunuz hangisi?
kim mi o?
benim için kızlarım ya sizin huzurunuz hangisi?
Onun imkansız olduğunu bile bile düşünmekti..
sadece düşünmek, hep düşünmek.
sadece düşünmek, hep düşünmek.
cehalettir. bilip düşünen anlama ulaşma konusunda avantajlıdır ancak aynı zamanda bu düşünce karmaşası başını ağrıtabilir. görmesini ve dehşete kapılmasını sağlar.
Düşünmemektir.
gelmiyor desem yalan olur ama geldiği gibi gidiyor az biraz otursa kalsa yanımda ona çok ihtiyacım var bu aralar.
Hayatta en çok istenilen şeydir aslında...
Huzur evlerinin huzur vermediği de bir başka gerçektir.
Huzur evlerinin huzur vermediği de bir başka gerçektir.
Beş harfli bir kelimedir.
Son sigaranı yakarken yedek paketin aklına gelmesidir..
güzel ahlaktır.
huzur, onun dizinde uyumaktı. lakin gideli çok oldu.
islamdadır.
Mutluluğu tattıran mükemmel ötesi, hayatın en büyük hediyesidir.
isterim huzurlu olmayı, mutlu olmayı. Ama yok öyle bi dünya. Sistem o kadar stabil işliyor ki huzur suren maksimum 3 gün.
5 yıldızlı otel diyelim. Gittik 3 gün. Huzurlu bi şekilde eşle, sevgiliyle tatil yaptık. Tatil bitti. Cepte sigara alcak para yok.
Mükemmel işleyen bi sistemin içinde yer alıyoruz. Huzuru bulmak şansla eş değerdir. Güzel bir iş güzel bir eş buldun mu huzurun yerine gelir. Tabi ki genel olarak.
Huzurlu bir yaşamın birden fazla seçeneği var. Ama insan kötüsünü bile ister.
Denize karşı bir evim olsa sigara mı yaksam hobbit shire songu açsam. izlesem maviliği. Huzur benim için budur. Tabii manzara da ağaç yeşillik kesinlikle olmalı. Benim huzurumu bi şekilde bulacağıma inanarak o yönden birikim ve kişiliği mi geliştiriyorum. Huzur islamda. Huzur izlanda da. Huzur beyninin en çok düşündüğü yerde.
isterim huzurlu olmayı, mutlu olmayı. Ama yok öyle bi dünya. Sistem o kadar stabil işliyor ki huzur suren maksimum 3 gün.
5 yıldızlı otel diyelim. Gittik 3 gün. Huzurlu bi şekilde eşle, sevgiliyle tatil yaptık. Tatil bitti. Cepte sigara alcak para yok.
Mükemmel işleyen bi sistemin içinde yer alıyoruz. Huzuru bulmak şansla eş değerdir. Güzel bir iş güzel bir eş buldun mu huzurun yerine gelir. Tabi ki genel olarak.
Huzurlu bir yaşamın birden fazla seçeneği var. Ama insan kötüsünü bile ister.
Denize karşı bir evim olsa sigara mı yaksam hobbit shire songu açsam. izlesem maviliği. Huzur benim için budur. Tabii manzara da ağaç yeşillik kesinlikle olmalı. Benim huzurumu bi şekilde bulacağıma inanarak o yönden birikim ve kişiliği mi geliştiriyorum. Huzur islamda. Huzur izlanda da. Huzur beyninin en çok düşündüğü yerde.
yazlığın terasında şarap içerken saatin sabah beş olduğunu fark etmek.
battaniyenizi almadan gelmeyin.
battaniyenizi almadan gelmeyin.
Huzur yakamoz gibi bir şey ayaklarımızın altında ve bize hep yakın.
Yakamoz ise tek hücreli bir canlı, kendinden fazla ışık olduğu zaman ortaya çıkmayan canlı türü.
Yakamoz ise tek hücreli bir canlı, kendinden fazla ışık olduğu zaman ortaya çıkmayan canlı türü.
benim için huzur teyzemin birşeylerle uğraşırken şarkı söylemesidir. huzurlu olduğum bir çok an var tabi ama en çok o şarkı söyleyince anlıyorum huzurlu olduğumuzu.
Çok nadir yakaladığımız duygu, şu an içinde bulundugum duygu seli.
bir kadina "huzur" ver, o sana dunyalari versin.
çoğumuzun hayatında bir apartman, bir sokak adından fazlası değil, uzun zamandır. istediği insanlar, istediği şeyler hayatında olunca huzurlu olur herhalde insan. çok uzun zaman geçmişti açıkcası, dolu dolu huzurlu geçirdiğim günlerin üstünden. huzur bi' güzel uyku. vücut iflas edip kendiliğinden gözlerim kapanana kadar uyuyamıyorum. saatlerce debeleniyorum yatakta. insanlar genelde hayatlarına göre hayal kurar ve böyle yaşar. bense hayalime bir hayat kurdum, yaşıyorum. yaşamak dersen. sürekli bi' telefon sesi, bi' haykırış, bi' küfür bekler gibi. geçenlerde taktım hayalimi koluma, belki de o takıldı bilmiyorum şu an. şehrin en izbe ücra köşelerini gezdik. ben kendi içimde yarın yokmuşcasına yaşadım o günü. bizden başka kimse yokmuş gibi. uzun zamandır geçirdiğim en huzurlu gündü o gün. eve geldiğim gibi de huzurlu bi' uyku çekmiştim. fakat bu huzurun yapay olduğunu anlamak o kadar zor geliyo ki sonra insana. yaşadığın uykusuzluğun iki katını yaşatıyo. sen o hayali, muazzam dilimlenmiş ekmeğe, muazzam sürülmüş tereyağı ve reçel sürer gibi dizmişsindir ipe. sonrasında o sana huzur veren hayalin aslında gerçek olmadığını anlamak, ekmeğin reçelli tarafını halıya yapışmış bulmak ve ordan onu kaldırmak kadar acı verir .
Yarım somunun var mı? Bir ufak da evin? Kimselerin kulu kölesi değil misin? Kimsenin sırtından geçindiğin de yok ya? Keyfine bak en hoş dünyası olan sensin..
insanın hala annesinin yanında olmasıdır.çay kahve hikaye
"evet, huzurlu bir hayatı ben de düşlüyorum. Bir kaç dönüm arazimdeki çiftliğim, Sen, çocuklarımız ve özgürce ot çekip sevişbileceğimiz bir ülke."
denize karşı bira içmek en huzur veren şeydir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar