bugün

kafayı mı yemiştir nedir belli değil.
girilmiyor ulan. ne zamandır böyle.
(bkz: sözlük yazarlarının msn adresleri)
o zaman yahoo ya arkadaşlar.
şunu mu demek istediiniz.
(bkz: gmail)
hiçbir sıkıntı yaratmamaktadır an itibari ile.
maillerime bakmama izin vermeyen posta şeysi. 47 mail yani birikmiş bi bakıp çıkıcaktım ama yok nazlanıyo baktırmıyo.
Artık kimselerin kullanmadığı, bakmaya tenezzül etmediği bir e-posta adresi.
internet explorer ile giremememden dolayı, google chrome ile girdiğimde e-mail gönderememden dolayı gmail gibisi yok dedikten sonra ben microsoftun da sunacağı hizmetin de t. a. k. dememe sebep olan si*timinin bir microsoft servisidir.
e-posta sağlayıcıdır. kullanılabilir, iyidir, güzeldir.
ne firefox'dan ne explorer'dan ne de chrome'dan girilemeyen site. bi yolunu bilen varsa el atsın hayrına.
yine mi sıkıntı var yahu.
orta okuldayken deli gibi insanların hotmail adresini öğrenmeye çalışıp msn messenger'daki kişi sayısıyla övünürdük. şimdi girmeyeli aylar oldu. facebook chat öldürdü msn'ide hotmail'ide.
explorerla bile girilen herhangi bir sıkıntı olmayan site.
15 yılını kutlayan siteymiş, fakat ben 1 ayı aşkın süredir maillerime bakamıyorum.

var mı böyle bir rezalet?
Beni de mağdur eden site. *
benim de giremediğim sitedir.

edit: imla
spam konusunda çok başarısız çöplük. gmail varken yüzüne bile bakılmaz o derece...
(bkz: hotmale)
çökmüş. http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/18689105.asp
son zamanlarda aklı başında olmayan e-mail sunucusu. yine bir sıkıntı var, an itibariyle erişilemiyor.
gunlerdir dusunmekten filozof, tasinmaktan gocebe oldum.. tam mail aticam.. hotmail`de sikinti var mail atamiyorum..
buyuksun hotmail.. belki de beni buyuk bir yikimdan kurtariyorsun ama olsun.. senin sulaleni hotmail.. seni icad edenin taa..
3 gündür erişilemeyen dandik. her yere aynı mail adresimi vermiş olmasaydım gmaili tek geçerdim. heeey önemli bir mail bekliyorum diyorum anlıyor musun? kendine geel.
3 gündür gayet rahat ulaştığım mail adresi.
http://login.live.com/ adresinden 3 gündür sorunsuz olarak kullandığım windows'un mail hizmeti.
yeni bayrak uygulaması çok kullanışlıdır.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026