bugün
- velvet52
- 2026 ekonomik krizi14
- bir sözlük yazarını kıskanmak12
- migros'a sorulacak tek soru23
- ilk buluşmada bavyera halk ezgileri söyleyen kezo6
- aleksey batrakov26
- sözlük kavgalarının aslında çok yararlı olması9
- nuri bilge ceylan3
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği11
- the odyssey3
- 1 euro 56 25 tl6
- tıktok nasıl etkin kullanılır4
- g i l d e d l i l y15
- öğretmenlere önlük ve kıyafet zorunluluğu gelmesi9
- 26 ağustos malazgirt zaferi'nin 955 yıl dönümü3
- çiğ köfte2
- arkadaşlar veto ne demek8
- zeki demirkubuz2
- dürüm yerken uzaklara dalmak2
- sıfırladım babacığım5
- tostumu yaptım11
- yavuz ağıralioğlu2
- şeyhine karısını kızını badelettiren şakirt3
- batrakov'un kadıköy ve tüpraş da atacağı goller2
- masonik gizemler5
- ellerim bos gonlum hos16
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar3
- osuruktan şiirler59
- kürt meslekleri6
- mümin aynı delikten iki defa sokulmaz3
- mustafa adıgüzel2
- türklerin türk olamama sorunu6
- erecto bay birader bey efendi2
- mezeler eşliğinde rakı içip söyleşmek8
- victor osimhen16
- gnostik gizemler3
- arkadaşlar çok hastayım ya7
- köylüleri neden öldürmeliyiz5
- kardeş2
- now tv neden gelmedi6
- bir kızın hard sevip sevmediğini nerden anlarsınız5
- koşer ürün alan müslüman3
- ismail kartal18
- devşirme meslekleri3
- sanat2
- sözlük ne zaman bu kadar sıkıcı hale geldi6
- abraxas2
- kliniğe gittim klinikten geldim6
- iktidar değişince yandaşlar nereye kaçar sorunsalı3
- yeni partinin ilk krizde duvara toslaması11
yüksek çözünürlüklü televizyon manasına gelir. hatta reklamlarda hd ready diye geçer.
(bkz: high definition) *
torrent sitelerinde search kısmına hdtv yazıldıgı taktirde karsınıza hemen gosterimde olan dizilerin torrentlerı cıkar ve boylece rahatlıkla indirilebilir.
iki çeşittir, birisi standart hdtv, diğeri de 1920x1080 çözünürlüğündeki hdtv plus tur. şu an hd ready adı altında yapılacak yayın birinci maddededir.
1920x1080 gibi bir çözünürlüğü adam gibi verebilmesi içn 24" ten büyük olmaması gereken tv'dir. 40" ve daha büyük ebatta tv lerin ve monitörlerin reklamını yaparken insanları "full hd 1920x1080" diyerek çok büyük iş beceren bir tv den ya da monitörden bahsediliyor gibi kandırıyorlar. halbuki üzerindeki noktaları parmakla çok rahat saymanız mümkündür. karşınızda duran 17" monitörün çözünürlüğü 1280x1024 iken bu monitörün 5-6 katı alan kaplayan ekranın 1920x1080 olması biraz düşünen kişiye yeterince mantıksız gelecektir. fiyat olayına hiç girmiyorum... lcd'ye hayır, ölümüne crt
hi-def anlamına gelen yüksek çözünürlüklü tv yayınları olayı ortaya çıkmadan yüzyıllar önce torrent filmleri release etmeye başlamış ripper ve onun nicki.
hd tv ile hdtv farklı şeylerdir.
hdtv; divx ripler. varolan çoğu divx i riplemiştir.
bu adam hd tv bir şey yokken de vardı. bu sebeple yanında hdtv gördüğünüz hiç bir şey hd değildir. 600 mb hd buldum oley diye atlamayın. hd olanların yanında 720p, 480 p ya da 1080p falan yazar.
hdtv; divx ripler. varolan çoğu divx i riplemiştir.
bu adam hd tv bir şey yokken de vardı. bu sebeple yanında hdtv gördüğünüz hiç bir şey hd değildir. 600 mb hd buldum oley diye atlamayın. hd olanların yanında 720p, 480 p ya da 1080p falan yazar.
high definition television. her zaman hd kalitesinde olmayabilir.
Yüksek tanımlı televizyon demektir. Normalde televizyon ekranındaki saniyede yatay satır okuma hızı 525 satır iken bu teknoloji
televizyon ya da görüntü sistemlerinde saniyede satır tarama hızı 1125 satırdır ki bu daha kaliteli görüntü demektir.
televizyon ya da görüntü sistemlerinde saniyede satır tarama hızı 1125 satırdır ki bu daha kaliteli görüntü demektir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar