bugün

yeni bir altıncı nesil yazar. koştursun efenim sözlükte. *
sözlüğe hayvanların girmesinin yasak olduğunu sanıyordum ta ki bu yazarı görünceye dek ve benzeri sataşmalara kurban gidecek yazardır.
hak ettiği halde, üşengeçliğimden dolayı uzun uzadıya bir yazı yazmadan, sade bir şekilde aynı başlık altına pisleyen onlarca organizmadan büyük bir farkının* olduğunu belirtmek istediğim yazar.
biliyorum ki tsk için boşu boşuna harcanan paraların istatistiklerini de sunsam, bu paralarla neler yapılabileceğini o ufak beyinlerinin bile algılayabileceği şekilde de açıklasam onların gözünde 'vatan haini' olmaktan kurtulamayacağım.
tıpkı devlete alenen baş kaldıran pkklıların ibretlik cezalara çarptırılmasını savunduğumda faşist olmaktan kurtulamadığım gibi.
(bkz: nickiyle müsemma) yazar*.
(bkz: #6793213)TSK maaşlarına takmış. Bu tipler "zamanında en hızlı solcu, parayı bulunca en azılı kapitalist" klişe yakıştırmasını hak etmektedir. Yanlış anlaşışmasın, arkadaşı solcu olarak nitelendirmiyorum, sık rastlanan bir ikiyüzlülükle karşılaştırma yapıp, benzerliklerden yola çıkarak tespitte bulunuyorum.
3 yıldır entry girmeyen yazar. kendisine selam ederim.
altıncı nesil iyi kalpli bir yazardır.
(bkz: #33166147) harbi yeteneksiz yazar.
sanırım geri dönmüş eski bir yazar.
© copyright 2005 - 2026