bugün
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi13
- her yerden engelleyen kız5
- türkçeye sistemli saldırı5
- sözlükte ortamın çok gergin olması5
- gey ve şey kavgası5
- arkadaşlar bakar mısınız7
- ispartalı kızlar9
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı18
- kırdığımız kalbi tamir etmek4
- kaş bıyık alınca yüze gelen güzellik6
- evli bir adama aşık oldum sözlük22
- galatasaray büyüklüğü3
- anın görüntüsü17
- damarsız tüysüz manisa yaprağı17
- hoşlanılan kızın ıspartalı çıkması5
- popo liposuction6
- ioçk hırkası3
- güne acı bir gerçek bırak7
- küpe4
- ben divayım5
- cumartesi günü yapılabilecekler3
- travelerin içince pisleşmesi3
- libidonun anlden pik yapması2
- hangi manifest kızısın6
- meksika açmazı macerası7
- parcalandim toparlanamiyorum36
- hazaryada kağan neden yavudiliği seçti3
- emevi dini2
- öbür sözlükten gelen yazarlar8
- yakışıklı olmayan ve kassız erkekler niye var8
- nureddin zengi tugayları2
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- fatma betül sayan kaya71
- traveler vs iock5
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- konuşurken yanlışlıkla tükürmek2
- arsa kapatmak3
- üzülünce kusmak2
- ada vapuru yandan çarptı2
- kız görünce değişen erkek4
- oyum ak partiye4
- akrabanın 11 milyonu gitmiş3
- from gold from dust28
- gs'nin 8 şampiyonluğu iptal edilecek7
- ismed bin miralay'ı istihkam vel kalikratyaevi2
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı18
- sözlüğün manyak dolu olması6
- durduk yere bir kıza bütün servetini vermek7
- billur tuzu2
- 41 numerolu metanet vapuru2
twitter'da cevap veremediği eleştirilere 'tabi ben ermeniyim ya' diye acıtasyon yaparak cevap verebiliyor. cemaatçi ve hdp'li olup sol argümanları kendi içinde çürüttüğünü söylüyoruz herif kendi kendine ayrımcılık yapıp kaçıyor.
tartışmada geriye düşünce ermeni olmasıyla bir sorunumuz olmasını istiyor, ona getiriyor ve kaçışını kolaylaştırıyor. aslında azınlıklara yapılan haksızlıkları suistimal ediyor ve bunu bir servete çeviriyor. o yüzden bu tipler azınlık sorunlarını hep sıcak tutuyorlar, çünkü azınlık sorunları bunların geçim ve rant kaynağı.
tartışmada geriye düşünce ermeni olmasıyla bir sorunumuz olmasını istiyor, ona getiriyor ve kaçışını kolaylaştırıyor. aslında azınlıklara yapılan haksızlıkları suistimal ediyor ve bunu bir servete çeviriyor. o yüzden bu tipler azınlık sorunlarını hep sıcak tutuyorlar, çünkü azınlık sorunları bunların geçim ve rant kaynağı.
garip bir adam. sevemedim bir türlü.
Taksim gezi parki direnisinde dostlarimiz vasitasiyla tanidigimiz sahis. Efendi karakterli adamdir kendisi. burdan kendisine sevgi ve selamlarimi yolluyorum.
Ahmet Hakan'ı pek sevmesem de son yazısı paylaşılmaya değer nitelikte.
http://www.taraf.com.tr/y...r/ahmet-hakana-kim-vurdu/.
http://www.taraf.com.tr/y...r/ahmet-hakana-kim-vurdu/.
hdplidir kendisi.
bugün tv de özgür ifade programını sunan gazeteci.
kaale dahi alınmayacak biri.
sonuçta cemaatin adamı...ne bekleyebilirsin..
akp'ye muhalif diye göklere çıkarılmaması gereken kişi.
bu adam "yetmez ama evet" hareketinin isim babasıdır. Varın siz düşünün solculuğunu. Kankisi Roni ile birlikte cemaatin sol yayını Taraf'ta iyi kandırırlardı bir ara güzelim ülkemin gençlerini.
maskeleri düştü, bugün Tv'de nazlı ablasıyla takılıyor şimdi.
bu adam "yetmez ama evet" hareketinin isim babasıdır. Varın siz düşünün solculuğunu. Kankisi Roni ile birlikte cemaatin sol yayını Taraf'ta iyi kandırırlardı bir ara güzelim ülkemin gençlerini.
maskeleri düştü, bugün Tv'de nazlı ablasıyla takılıyor şimdi.
pkk'nın her saldırısında "insanlarımız gitti" minvalinde konuşan eleman.
saldırının kim tarafından yapıldığını söylemiyor*. gerçi pkk'ya terör örgütü bile diyemiyor şu sıralar.
saldırının kim tarafından yapıldığını söylemiyor*. gerçi pkk'ya terör örgütü bile diyemiyor şu sıralar.
96 yılında Tunceli de 18 ay askerlik yapmış olan ermeni gazeteci.
bir adet kukla.
Ergenekon balyoz operasyonlarına en sıkı desteği vermiş gazetecimsi. Türk düşmanı olabilir.
biz sözü ile haklı olduğunu söyleyebilirim.
bir gün evinizden darbeci, ergenokoncu, paralelci, pkklı veya şikeci diye alınmayacağınız garantisini vermiyor size bu hükümet!
bir gün evinizden darbeci, ergenokoncu, paralelci, pkklı veya şikeci diye alınmayacağınız garantisini vermiyor size bu hükümet!
anladığım kadarıyla kendine göt diyen pkk sever.
10 dakika önce kanaltürkte göte göt demiştir. Cesaretinden dolayı tebrik ederim. Umarım ülkeden sürülmez.
dün cnn Türk'de katıldığı programda bazı yabancı insan hakları örgütlerinin bildirilerini okumuş. bu insan haklarına göre ülkemizde hala faili meçhul ölümler olduğunu(yalan), 1000 askerin intihar ettiğini( tüm güvenlik personeli toplamında 815) vs istatistikleri açıkladı.
aynı program da ismini cismini bilmediğim bir vatandaş(tartışmacı) hayko'nun verdiği rakamların yalan ve yanlış olduğu belirttikten sonra stüdyodaki bütün konuklar hep bir ağızdan konuşmaya başlamış ve bu hengamede hayko bağdat abartısız 10 kere şu cümleyi sarf etmiştir.''bu ülkede son 13 yılda 1000 asker intihar etti''.
ulan dalkavuk hayko sizin ermeni okullarında nasıl bir eğitim aldığınız biliniyor. bir ermeni çocuğu daha hayatının ilk döneminde canavara çeviren eğitim müfredatımız ortada. türk askeri sanki çok umurundaymış gibi ne rol kesiyon düdük.
bu arada müjdemi isterim hayko. kan kardeşlerimiz 5 tane ermeni askerini öldürmüş.
aynı program da ismini cismini bilmediğim bir vatandaş(tartışmacı) hayko'nun verdiği rakamların yalan ve yanlış olduğu belirttikten sonra stüdyodaki bütün konuklar hep bir ağızdan konuşmaya başlamış ve bu hengamede hayko bağdat abartısız 10 kere şu cümleyi sarf etmiştir.''bu ülkede son 13 yılda 1000 asker intihar etti''.
ulan dalkavuk hayko sizin ermeni okullarında nasıl bir eğitim aldığınız biliniyor. bir ermeni çocuğu daha hayatının ilk döneminde canavara çeviren eğitim müfredatımız ortada. türk askeri sanki çok umurundaymış gibi ne rol kesiyon düdük.
bu arada müjdemi isterim hayko. kan kardeşlerimiz 5 tane ermeni askerini öldürmüş.
seviyorum bu adami.
polisin, askerin öldürdüğü teröristlerden bahsederken ağlamadığı kaldı. sanırım kendisine göre pkk mağdur olmuş.
yetmez ama evet'in isim babası, aydın olduğu iddia edilen ama ermenilik dışında hiçbir vasfı olmayan kişi.
"Pkk terör örgütü değildir." diyen kişi buyrun biz buna hain diyoruz. Hemde vatan haini.
bir gazeteci olarak her ne kadar beğendiysem twitterdaki ergenliklerinden de bir o kadar illallah ettiğim kişidir. takipten çıkardım artık o derece. bunun ergen olmayan versiyonu için
(bkz: ismail saymaz)
(bkz: ismail saymaz)
aydın olmama durumunu ermeni vurgusunu kuvvetlendirerek tanımlayan insanları gördüğümüz zat.
bu adamı çok seviyorum ya tüm yazılarını okuyorum ve programlarını seyrediyorum . gerçekçi ve çok dürüst oryantelsiz saf ve temiz bir insan .
Eger haykonunda uslubu sertse neyse ben bir sey demiyorum.
adama simdiye kadar yapilanlar sayilanlarin sovulenlerin haddi var hesabi yok, aldigi tehditlerden dolayi yaninda koruma polisiyle dolasiyor.
Gerçekten sert mi üslubu??
bence değil.
adama simdiye kadar yapilanlar sayilanlarin sovulenlerin haddi var hesabi yok, aldigi tehditlerden dolayi yaninda koruma polisiyle dolasiyor.
Gerçekten sert mi üslubu??
bence değil.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar