bugün
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması13
- günaydın2
- sözlükteki fenerbahçeliler9
- hangi manifest kızı ile sevişmek isterdin6
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı16
- kadın olmanın avantajları16
- sarhoşken yapılmış en aptalca şey13
- askerde 200 metre atışı yapmak15
- g i l d e d l i l y18
- nervio22
- hayatın kuralları9
- yaşamak istenilen şeyler10
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler15
- yazarların sevmediği insan türleri2
- kadın sürücü görünce yapılması gerekenler11
- fotoğraflarda bir türlü gülemeyen insan6
- türkiye'ye geldim11
- geceye bir şarkı bırak10
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi19
- penisi seks objesi olarak görmek7
- dil dalak beyin böbrek yiyen kız3
- kurtar bizi müsavat16
- bir bayan yazarın erkek yazarla kavga etmesi10
- hiçbir hobisi olmayan düz insan5
- fenerbahçe7
- kankadan sevgili olur mu5
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı25
- okan buruk13
- fırçaya takılıp gelen tuvalet deliği kapağı4
- her şeyi açıklayan en kısa cümle8
- erkeğe ihtiyacım yok diyen kadın2
- friedrich hegel la bi cay icek7
- ismail kartal4
- bir yazar entry ni beğenmedi4
- kürtsüz türkiye4
- günün şiiri2
- sözlükte kafa açıcı başlık olmaması9
- zengin olunca yapacaklarınız3
- gençlerbirliği4
- alevi kızların alev alev yanması13
- engelli kızı kaçırıp 4 kişinin istismar etmesi10
- alkolsüz sosyalleşmede zorlanmak4
- anın görüntüsü30
- trans kadın çekiciliği5
- galatasaray'ın fenerbahçe'yi yine altına alması3
- sözlükteki fanatik fenerlilere giren kazık3
- damarsız tüysüz manisa yaprağı25
- aldığınız en büyük risk3
- devran dönecek8
- arkadaşlar ben drama queen miyim4
bu aralar 2 günlük bir tatil planladığım caaaanım memleketimdir.
hoşgörünün başkenti olan memleketimdir. farklı dinlerden, mezheplerden, kökenlerden, dostça yaşadığı,sadece türkiye'ye değil tüm dünyaya örnek olması gereken ilimizdir. anadolu'nun ilk camisi buradadır. aynı zamanda her yıl binlerce hristiyan st.pierre kilisesine gelmektedir. mutfağı da tartışmasız ülkenin en iyi mutfağıdır.
türkiye'nin en güney ucu olan 31 numaralı plakaya sahip, dünyanın her insanının kendinden birşeyler bulabileceği eşsiz kültürel mirasa sahip ve yakında büyük şehir belediye de olacak ilimiz. künefe, döner, oruk ve envayi çesit yiyeceği bulacağınız ilimiz.
Künefenin muhteşem ötesi yapıldığı il.
marketten çok restaurant bulunan şehirdir. Aslında bir sike benzemiyor. Ama tarihi ve araplarla iç içe olan yaşam bu şehri farklılaştırıyor. Gidip görülesi 2 gün içinde terk edilesi şehir.
%70 hoşgörülü, insan gibi insan olduğu şehir.
an itibariyle akşama yol almak için hazırlandığım hayırlı şehir.
işte benim memleketim ; hayır!
seçmen hayır demiştir.
(bkz: #1452514)
Sadece gezilip görülmesi değil,bir ömür sıkılmadan yaşanması gereken bir şehir.
(bkz: künefe)
yemek kültüründe patlıcan'ın önemli bir yer tuttuğu ilimiz, Arsuz gerçekten güzeldir.
kesinlikle harbiye'de tavuk döneri tadılması lazım gelen şehrimizdir.
plakası:31 nufusu:1.400.000'in üzreinde 9 milletvekiline sahip akdeniz ili.merkezi antakyadır.bir çok din ve ırkı barındıran şehrin tarihi antik döneme kadar uzanmaktadır.gezilesi, görülesi ben memlekettir.
insanların konuştukları türkçe'yi çözmekte zorlanacağınız şehir.mesela: 'gelecek misin?'-'bre gelicimi keni?'
siyasi haritadaki konumuyla türkiyenin pipisi gibi duran ilimiz.
iyidir hoştur kültür şehridir medeniyetler birleşir falan tamam . doğru lafım yok . turist olarak gerçekten görülmeye değer bir şehirdir . yemek kültürü de iyidir . yöresel tatlar boldur . arsuzu yazın tadından yenmez . ama ergenliğe girmiş fakat reşit olmamış insanların yapcakları hiç mi bir şey olmaz bee hacı . antakya küçücük sineması , sadece yemek yenebilen saçmalık mekanlarla doluyken iskenderun sineması sinemadan bile sayılmaz . filmler 3 5 ay geç gelir . o derece . mekanlarda boldur ona laf yok ama . bayıyo insanı hatay ya isyan edesi geliyo .
bütün dinlerin bütün mezheplerin kardeşçe ytaşadığı tüm ırkların birarada olduğu ama kimsenin ayaklanmadığı ilimizdir. Türkiyenin,doğununibatının örnek alması gereken il.
eğer köprü civarında karşıdan karşıya geçecekken bir hayırsever sürücünün yol vermesini beklerseniz daha çok beklersiniz. zira geçen yaz bir otobüs şöförü kendinden geçmiş bir şekilde beline kadar camdan çıkmış yayalara bağırıyordu: 'birikinde geçin ülen birikin de geçin'
üniversitede kaldığım evde 31 die çağrılmama neden olan cenabet şehir..sanki biz türkiye'de yasamıyoz gibi ne istanbulluyla anlasabiliyorum ne afyonlu nede karadenizli.. konusmamız kelimeler yemekler herşey çok farklı ilk zamanlar kendimi yeni zellandadan gelmiş gibi hissediyodum neden hatayın gelişmemesi yüzölçümünün çok ekonomisinin gelişmesinin çok az olması çok fakir şehir..
türkiye'nin güney sınırı olan topraktutan köyünün bulunduğu ildir.
türkiye nin seksenbir vilayetinden sadece birisidir.
toplam nüfusu : 1.253.726
telefon kodu "326"
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar