bugün

en yenisinden yedinci nesil bir yazar. günlük hayatta düşmedi yakamdan, bari sözlükte rahat bırak lan beni. yine de kibarlık olsun hoş gelmiş diyelim.
ufak bir test sürecinde olan çılgıncık. unutmamalıdır ki her şeyin ilacı sabırdır. sabrı bir bedel olarak görmeli ve ödülünü alacağı refaha ulaşağı günü beklemelidir. bu arada bir şeyleri değiştirmek üstünde çalışabilir. sevgiler.
şu bir gerçek ki bir insanın kendi yaşam alanı içerisinde ki en büyük düşmanı yine kendisi. her insan bir umutla hayata tutunmaya çalışır lakin her yiten umudunun ardından birilerini suçlamaya koyulur. çünkü onun için en kolayı budur, belki de hiçbirimiz aynanın karşısına oturup kendimizle hesaplaşmayız. kendimize asla o soruyu sormayız; nerede hata yaptım?

insanların umutlarını yitirmeye yüz tuttuğu bir dünyada hayallerine tutunarak yaşam savaşı veren ender insanlardan birisine selam olsun.
kaliteli entyleri ile kendini gösteren, sahtelikler ve gösterişlerle dolu bu dünyada bunlara bulaşmamayı başarmış ender insanlardan biri. zeki ve güçlü bir yazar. nesildaş olmaktan çok memnun kaldığım yazar. yolu açık olsun, hayat yüzünü her fırsatta güldürsün. *
ilkokul anıları pek iyi olmayan yazar.
güzel tespitler yapan kaliteli bir yazar.

(#10379837)
Zeki yazardır.mantık dolu bir yazardır.
(bkz: #13099647) entrysini okurken aklıma binlerce şey geldi ilkokula dair. halinden gayet iyi anladığımı düşünüyorum.
© copyright 2005 - 2026