bugün
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz13
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz11
- akciğerden gelen cikleme sesleri7
- bir kilo patatesin 50 lira olması13
- zall'ın sözlükte bir kızla sevgili olması10
- en güzel sevişme12
- sözlükte dizi film konuşacak kimse olmaması3
- yeni parti34
- yemeğin yarısını yiyen kızlar3
- eye of tiger dinlerken saçı başı yırtmak3
- sigmund freud vs carl gustav jung4
- enayimiknatisii9
- geceleri ne yapılır5
- ibne miyim acaba diye sorgulamak7
- yeni parti seçmeni2
- güne bir şarkı bırak11
- çağrı filmindeki habeş kralı2
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı12
- kemal kılıçdaroğlu9
- ortalık çok karıştı ben yeni partiye vereceğim2
- dm de hadi biraz yaramazlık yapalım diyen kız3
- namazında niyazında erkek10
- kemal sunal izleyeceğime aynada götüme bakarım2
- sözlükte salça olunabilecek altenatif yazarlar14
- bu koyden olsam ne olacak18
- ağzından bilimi düşürmeyen tip3
- aylık 5 bin tl iyi para mıdır sorunsalı6
- fuhuş yapmayan içki içmeyen kumar oynamayan insan4
- nervio35
- tai lung9
- vermio11
- manifest dinleyerek düğüne hazırlanmak2
- kasiyer kıza nasıl açılırım23
- true çaylak olsun kampanyası9
- bir organınızdan vazgeçmeniz gerekse9
- true'yi yedirmeyiz7
- boyumun kaç cm olduğunu itiraf ediyorum3
- sinsice kavga izleyen yazarlar9
- sözlükte birbiriyle kavga eden yazarlar5
- insan olmaya ceyrek kala19
- ahmet sezer bey'in esprilerine gülmeyen insan6
- ben ahbap derneğine güveniyorum17
- imamların maaşı çok diyen öğretmen10
- pinhani4
- chp nin camileri ahır yapması6
- schopenhauer ve istenç kavramı2
- velvet53
- true'yi eskorta emanet etmek10
- ahmet sezer bey14
- seri gizli artı oy veren melek15
Zamaninda 6 ayimi gecirdigim isvecin goteborg ve malmo sehirleri arasinda bulunan enfes bir sehridir.Oncelikle sehir isvecin guney batisinda yer almaktadir ki, kopenhag dagil max 1.5saatte ulasabileceginiz yerler vardirAyrica goteborg ve malmo disinda yakininda sayilabilecek gene danimarkadaki helsingor ve ayrica gene hemen dibinde falkanbergede pek yakin bir sehirdir.Simdi atmis olmayim nufusunu ama benin bulundugum zamanlar(2014) nufusu 40.000 olan sirin mi sirin bir sehirdir.Sehrin hemen merkezinde evet yanlis duymadiniz tam ortasinda Halmstad University adi verilen bir devlet universitesi olmakla beraber bu universite genelde isvecin orta kademelerinde pek tutulmayan bir universitedir basari bakimindan ama gene turkiyedeki en iyi universiteleri bile sundugu imkanlar acisindan tokatlayacagini hic dusunmeden soyleyebilirim.En basitinden okul 24saat acik.istediginiz zaman okul kitli olsa bile ogrenci kartiniz ile kiliti acip gireniliryorsunuz ancak yaptiginiz herseh kayit altinda.zaten zarar verenie gormedim daha.. Kalinacak 2yer var ogrenci olarak ya Strandparken denilen sahile yakin tek kisilik odalardan olusan evcikler yada okukun hemen yanindaki kendi yurdu ki bu ikisi arasindaki fiyat farki ucurumu inanilmaDir ondan hem tek yasamanjn guzelligi hemde sahile yakinligi dolasiyla strandparken onerimdir.Gelelim ekonomik hayata malumunuz isvec dunyanin en pahali ulkelerinden ondan ekmek bile 8 tl ancak onlar ona gore maas aldigi icin aslinda gayet ucuz ama biz burdan gidenler icin zor.aylik kalacak yere 3-4bin kron.diger harcamalara gore ise gene bir 2bin kron gerektireceginden en az 5 6bin kronu gozden cikarmankz gereken yerdir.okadar sirin bir sehirdirki kaldiginiz yerden universiteye giderken yolda tavsanlar filan kosar kenardan insani kendk halinde tatli bir yerdir.simdilik eyyorlamam bukadar sonra gene editlerim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar