bugün
- müslüman ilahileri9
- 7 kasım 2024 galatasaray tottenham maçı69
- yazarların bir ilişkiden beklentileri26
- ben albay kemal sorularınızı cevaplıyorum24
- 7 kasım 2024 az alkmaaar fenerbahçe maçı10
- galatasaray tottımı yensin 1 kişiye 1000 tl vercem10
- hristiyan ilahileri17
- maymundan geldiğimiz gerçeği26
- yeni inşaat ev planlarının kullanışsızlığı18
- mala benzeyip profile fotoğraf koymak10
- dinde zorlama yoktur17
- rte'nin trump'a dostum demesi28
- patlıcan yemeyen insan21
- 30 yaşından sonra penis uzar mı14
- şeriat allah'ın değil insanların kanunudur27
- sen ne kadar edersin diyen kadın10
- bu akşam viski içecek olmam16
- anın görüntüsü17
- true yetkili olmazsa sözlüğü bırakacak yazarlar9
- true'nun seçilmiş kişi olması8
- 165 boy 85 kilo balık etliyim diyen kız11
- realite manipülasyonu10
- arkadaşlar birazdan sözlüğe meme atacağım12
- bekaret nerede olmalı10
- 190'dan kısa erkeklerin yaşama amacı8
- bakir erkek istiyoruz21
- balık kuyruklu kolye takan erkek9
- türkiye'nin en kötü cumhurbaşkanı8
- sözlük yazarlarının bugünkü kıyafetleri9
- judas'ın düğün şarkıcısı gibi giyinmesi9
- seksten sonra türbanlının alnından öpmek10
- bu entry 10 artı oy alsın koala'ya veriyorum17
- kilot mu külot mu9
- ferhat ın şirin için dağları delmesi20
- bilinmeyen eski türkçe şarkılar11
- gecenin şarkısı14
- ilk defa mahkeme duruşmasına çıkmak10
- sözlük yazarlarının sıçma anıları11
- koalanın bacaklarının çarpık ve kıllı olması10
- herkes mericini açıklasın19
- gavat olmak istemek8
- arkadaşlar sizce ben sapık mıyım9
- kemalistlerin israili destekleme sebebi12
- hatay usulü soslu döner18
- 5 kasım 2024 abd başkanlık seçimleri48
- dinci sermaye baronlarına karşı tek çare tkp9
- ahmet sezer bey ahmet sezer bey ameliyathaneye9
- din dersinin zorunlu olması15
- akşam yemeği8
- tembel avrat tenceresi10
manisa'nın turgutlu ilçesindedir. bir ilçede bulunan tek fen lisesi olma özelliği de vardır..
salihli'ye yakın olması sebebiyle salihli'de öğrenciler arasında çok populer olan fen lisesi. tüm orta okul öğrencilerinin hayalidir orda okumak.
müdürünün okulu için canını vermeye hazır olduğu, ancak aynı derecede acımasız ve sert olduğu, öss ham puan ortalamalarında türkiye'de ilk 10'dan aşağıya düşmeyen, yer itibariyle acaip sevimsiz bir konumda bulunan, manisa'nın devlet fen lisesi..
(bkz: özel fen lisesi)
(bkz: özel fen lisesi)
aslında her fen lisesi gibidir, onu da kendi içinde değerli yapan özellikleri vardır, onun hakkında da atıp tutması kolaydır. aptal öğrencileri, hocaları da vardır, zekileri de.onu seven öğrencileri olduğu gibi nefret edenleri de vardır. bazıları için içte kalmış uhtedir. ama thkflde 3yıl her şey dahil hizmet gördükten sonra gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki akılda kalan kötü anıların pek çoğu siliniyor, ve o güzel anılarla o küçücük iki bina cennet gibi geliyor.
kız ve erkek yatakhanesi aynı binada hizmet vermektedir. lise sonların her istediği yapılır. nufüsu genelde pek kalabalık olmaz. yemekleri pek çok yatılı okulun aksine güzel denebilir. müdürü tahsin bozkurt genelde öğrenciler tarafından pek sevilmese de dünya tatlısı iyi bir adamdır ve o okul için pek çok şeyi göze almıştır. öğrenciler istekli olduğu sürece sosyalliğin de şartlar elverdiğince yaşanacağı bi okuldur. her yıl 4 tane gezi yapılır, yakınında bulunan palmiyeye gidilir eller havaya yapılır, öğrencilerin taleplerine göre tiyatro, sinema ve pikniğe gidilir. yatakhanesi temizdir, güvenlidir.
ilk başladığımda aman allahım ne yapacağım ben bu ineklerin arasında derken, inek olduğum, sonra napıyorum ben hayatım gidiyor deyip yapabileceğim pek çok şeyi yaparak içim rahat mezun olduğum okul. ama en güzeli kardeşten de öte, can, kan arkadaşlar kazandırması...
özetle
yaşanılası, özlenesi, gülünesi, eğlenilesi bir okuldur.
en azından -du...
kız ve erkek yatakhanesi aynı binada hizmet vermektedir. lise sonların her istediği yapılır. nufüsu genelde pek kalabalık olmaz. yemekleri pek çok yatılı okulun aksine güzel denebilir. müdürü tahsin bozkurt genelde öğrenciler tarafından pek sevilmese de dünya tatlısı iyi bir adamdır ve o okul için pek çok şeyi göze almıştır. öğrenciler istekli olduğu sürece sosyalliğin de şartlar elverdiğince yaşanacağı bi okuldur. her yıl 4 tane gezi yapılır, yakınında bulunan palmiyeye gidilir eller havaya yapılır, öğrencilerin taleplerine göre tiyatro, sinema ve pikniğe gidilir. yatakhanesi temizdir, güvenlidir.
ilk başladığımda aman allahım ne yapacağım ben bu ineklerin arasında derken, inek olduğum, sonra napıyorum ben hayatım gidiyor deyip yapabileceğim pek çok şeyi yaparak içim rahat mezun olduğum okul. ama en güzeli kardeşten de öte, can, kan arkadaşlar kazandırması...
özetle
yaşanılası, özlenesi, gülünesi, eğlenilesi bir okuldur.
en azından -du...
an itibariyle, okuldaki ve yatakhanedeki kablosuz internet, her hocaya verilen laptop, her sınıfta projeksiyon, sıralardaki süper rahat sandalyeler, cuma günü yapılan 4 saat ders ile tekrar liseye okuma isteği doğuran bir iki tane güvenlik koyarsan tobb etüyle yarı$abilcek okul. sahiplenmeyi sevdiğim, giderken heyecanlandığım okulum.
ayrıca bundan yakla$ık 3 yıl önce havuz ba$ında güne$lenen ruslara da rastlanmı$tır.
ayrıca bundan yakla$ık 3 yıl önce havuz ba$ında güne$lenen ruslara da rastlanmı$tır.
okul müdürü tahsin bozkurt seni dayaktan hastanelik ederim sonra da arabamla hastaneye götürürüm der. ilginç şeyler olur orada.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar