/69
insanların beğenmediği ve eleştirdiği halde ısrarla izlemeye devam ettiği belçika vatandaşı.
yapmacık ve murat boza sulanan jüri üyesi.
Guzek bir kiz. Bu kadar, otesi yok. Bu kiz gibi binlercesi var. Tek artisi şansı.
cadı sesli jüri üyesi, itici şahsiyet, şarkıcımsı .
bir bakiyorsun kezban, bir bakiyorsun tas.
cok garip bir tipi var.
sıfır ses.
kulak tırmalıyor la bu.
itici ama sexy, sevimli ama sulugozlu .
kendi icinde celisen kurbagamsi tipe sahip stir me up ile unlenen biridir.
bi bitmedi bunun yasanmisliklari dedirten sarkici. ota boka gozu doluyo. samimiyetsiz.
Eskiden güzeldi. Ajda pekkandan ders almaya başlamalı.
daşdır daş.
ebru gündeşin artığı yarışmacıları topluyo şimdi de.
günümüz o ses türkiye jüri üyelerinden. kendisinden ses ve yorumda kat kat önde olan bazı yarışmacılara jürilik, hocalık yapması da tezatın önde gidenidir.

ayrıca o sevimsiz saç rengi tonuyla ve ağır makyajıyla itinayla kendisini nerdeyse ebru gündeş ten yaşlı gösterebilmeyi başarmıştır. eski karamel-bakır rengi saçı tam onluk iken bu tonda ısrarı da şaşılasıdır.
(bkz: düvello)
bu kariyi seksi bulanin libidosuna tecavuz edeyim.
Banaaaaaaaaaa gelllllllll banaaaaaaa gellllllll . (bkz: öğrenci evi)
kendini sevimli olmak icin şekilden şekile sokan, güzel bulmadığım sanatÇı değil şarkıcı bağyan.
Ilk ciktiginda ta$ gibi hatundu. Kalcalar dolgun, derisi parlak, hatta balik etli furyasinin yava$ yava$ $ekillendigi yillardi. Sonra zayifladi, makyaj surdu, ten rengi solukla$ti, ozguveni yerinde sanatci iticiligine burununce oldu sana kezban. Maalesef :uzgunsmiley:
bu kadın hakkında güzel mi çirkin mi karar veremedim ama davranışları çok yapmacık.
niye meşhur oldu da geldi kuruldu bu ülkeye arkadaş eurivison performansını gördük işte erkek gibi çıktı sesi neyse dursun kıyısa köşede de ben bilirim havalarını bıraksın.
çok net söylüyorum banu alkan'ın genç hali. şarkıcılığı da dahil.

zengi gırtlağı varmış. he amk he.
ortalama bir türk kızıdır.
Arkadas bi ben mi guzel bulmuyorum bu kadini diye dusunduren sarkici. bi suru bundan guzel kiz var sokakta.
Türkiye dışında rağbet görmeyecek zat-ı muhteremdir. Ne kadar abazasınız la, herşeyi büyütüyorsunuz. Tamam hani çirkin değil de o kadar da güzel değil, yapmayın gözünüzü seveyim.
şov mast go on'u söyledi diyenler var. ulan nerenizle izlediniz anlamadım ki. şarkıyı yanındaki herif söylemiş, bu hatun da arada "şov mast go oooaaasşlf<gldh,i<şdösipsanişsmnksnnn" gibi bir şeyler demiş.

https://www.youtube.com/watch?v=SBUljCAcET8
o ses türkiye de show must go on un içine sıçmış kişi.

tamam senden kimse mercury gibi söylemeni beklemiyor ama bi şeyde de ortaya atma kendini bari yapamayacaksan. beceremeyince inişlere çıkışlara başvuruyor bir de. hakkaten komik.
© copyright 2005 - 2026