bugün

/69
Suratı kurbağaya benzeyen kadındır. Kaşarliğiyla ünlü olmuş kişidir.
bugun meme şov yapmiştir.
şarkı söylememesi gereken show girldür.
Iyice azdi bu.
Cayır cayır yanan hatun. Yiğit denen yarışmacının ustune atlayacaktı neredeyse ama eleman bunu secmeyince popo olup kaldı.
memeli.
kesinlikle memeli.
kesinlikle şarkı söylememeli.
Kesinlikle Türkçe şarkı söylememeli.
Ulan zannedersin ki koca ülkede bir bu ingilizce konuşuyor. Öyle konuşurken bir havalar bir .öt kalkmalar.
eskiden fotoğraflarına bakarken titretirdi. zayıfladıktan sonra buru$la$mı$, ufakla$mı$, yüzü küçülmü$ çözemedim amk.
Aşırı itici.
sen türkçe şarkı söyleme hadise. bana kalırsa şarkı söyleme ama ergenler ülkede çok.
çok seksi ayaklara sahip olan dişi.
Artık tv de görmekten ismini duymaktan bıktığım kadın.
Tam kurtulduk derken şimdi de duraklarda afişlerine rastlıyorum.
son zamanlarda sinan akçıl'la ortak çalıştığı dönemdeki şarkılarının yanına bile yaklaşamayan şarkıcı.

ayrıca eurovision tarihinde en fazla baskı yaptığımız şarkıcı. hastalanmış ve kocaman bir sivilce çıkarmıştı galiba.
penti reklamında şekline girdiği 4 kadın haliyle bile itici olmayı beceren kalın bacak bir şarkıcı, ama sesi kuvvetli hakkını yememek lazım.
hastasıyım, ööle bööle diil. evet, basit zevklerim var.
gerçekten çok seksi bir kadındır. niye diğer kadınlar onun gibi seksi olamıyor, teknoloji ve tıp hala mı yetersiz anlamak güç.
Gittikçe türk kezbanlarına benzemez başlamıştır sonu hayrola.
Erkeklerin bayıldığı bana itici ve yağlı gelen hatun.
Bıyıklıdır. Meme açarak bunu gizlemeye çalışır.
son zamanlarda itici gelmeye başlayan kadın. ilk zamanları ne güzeldi... stir me stir me stir me up.
arabesklik paçalarından akıyor.
varoş bir kadın.
göründüğü gibi değil.
(bkz: varoş)
(bkz: white trash)
© copyright 2005 - 2026