bugün
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur21
- çocuğuyla birlikte dans eden vajinası belli anne4
- özlemek4
- sigara içelim mi7
- koklayarak öpmek17
- bir şey söyle8
- iphone'a ekran koruyucu takanlar beni ürpertiyor2
- zengin akpli kızların çok daha güzel olması17
- erzurumda sokak hayvanı beslemenin yasaklanması3
- yiyişmeye gidilen sinemada filmin sarması12
- çalıyor ama çalışıyor5
- fatma betül sayan kaya14
- dünya52
- kemal sunal'ın en başarısız filmleri10
- akp kazandı11
- geceye bir şarkı bırak4
- uyuyamama nedeni5
- yalnız erkek sayısının patlaması10
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları19
- koklayarak insan tanımak7
- arkadaşlar çok acil bakar mısınız8
- öpmek istediğiniz sözlük yazarları8
- gocu32
- sözlükteki anlık online sayısı3
- morkstar yazdı bunu12
- beyaz ölüm2
- güzel miyim diyen kıza götünü açan erkek2
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir3
- anın görüntüsü28
- siyahi peygamber olmaması8
- sözlüğü sonsuza kadar terk ediyorum8
- sözlükteki herkesin tarafını tutmak istemek5
- sözlüğün en iyi kalpli yazarı10
- müslüman toplumlarda para adil dağılmıyor6
- 30 yaş üstü yazarlar silinsin kampanyası7
- ermeni rum soykırımını inkar etmek14
- ilk buluşmaya 100 tl ile gelen erkek4
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı36
- sözlüğün en güzel kadını26
- şuan dinlediğin şarkı8
- sözlüğün embesillerle dolu olması8
- sözlük yazarlarının ruh hali6
- tek göz odalı evde kocasıyla mutlu olan kadın7
- gocunun elleri9
- akp seçmeni2
- usualsuspect'i tedavi ettirmek4
- morkstar11
- akşam akşam canın kahveli yaş pasta çekmesi6
- dayanç3
- fredrik midtjsö2
-boğazda oluşan yakıcı,nefesi kesen ve öksürükle temizlenen takıntı.
-sinir olunan,can sıkan,insanları deli eden kişi.
-sinir olunan,can sıkan,insanları deli eden kişi.
yaptığı envai çeşit mallıklar sayesinde sempatik olduğunu, olacağını zanneden kişilik?. olmaz olsun...
mal mal konuşup, yaptığı esprilere sadece kendi gülen kişi. özellikle kızlar tarafından bir hakaret sıfatı olarak kullanılır.
karşısındaki hasta etmek için yaratılmış birey.
efendim şimdi gıcık farklı bir vakadır,birde cacık vardır ona hiç girmiyorum . gıcıklık yapmayı kendine görev edinmiş arkadaşlar vardır etrafta. misal sen adamdan bir model üst cep telefonu alırsın, adam -' aha dandik oğlum bu.' der . iyide ben şekli güzel, içeriğide yeterli diye aldım dersin adam -'şekili ne yapacan ?' der. seninkide dandik o zaman dersin, benim kinin sesi açılıyor, 'camı kristal' * der . ya da bunun hoşlandığı bir kız vardır buna bakmaz sana bakar, kendisi o kız için kızım kızım kızışıp o kızı ayarlayan kankaya kızmakta iken hemen yapıştırır damgayı. - oğlum kaşar o kız . örgünde olsa bir okul kazanmışındır. açın öğrenin bir yere kadar . adam açın öğrenin okur ama senin okuluna iki yıllık diye bok atar . - 'oğlum iki yıllık o lan ? ' . ulan ebe gümeci hadi bizde 2 yıllık var, biri lisede ki yıllık biride bitirince olacak. sende nerede yıllık, ayrıca açın öğrenin lan dedirtir insana. gıcık arkadaşlar arkadaşını cacık ham maddesi etmeye kararlı cacık hammaddeleridir aynı zamanda .
içten içe sevdiği insanın yaptığı espiriden sonra söylenen bir iltifattır (bkz: hoşlanmak)
öz türkçede minyon, sevimli anlamında olan kelime. (bkz: gicik)
(bkz: öhö öhö)
gıcık çok gıcık bir kelimedir.
manası da gıcıktır. gıcık gıcık konuşmak, gıcık gıcık bakmak, gıcık olmak/etmek/kapmak dilimizdeki kalıplaşmış kullanım örnekleridir.
manası da gıcıktır. gıcık gıcık konuşmak, gıcık gıcık bakmak, gıcık olmak/etmek/kapmak dilimizdeki kalıplaşmış kullanım örnekleridir.
Hoşa gitmeyen,itici ve rahatsızlık verici olan.
gıcık boğazda aksırmaya öksürmeye neden olan yakıcı kaşıntı. boğaz gıcıklanmasına yol açmak. bir kimseye birinin kıskançlığını kamçılayacak davranışta bulunmak. fakat genellikle halk arasında bir insana gıcık almak gıcık kapmak bir kimse yada davranışa karşı sürekli bir sinirlilik içinde bulunmak. çok yere çevrilebilecek bir kelime.
Beyaz renkli, dağlıç koyununa benzer vücut yapısında, kuyruğu son omurlara kadar yağ kitlesi ile kaplı ve bu sebeple alt kısmı yuvarlakça görünen, kaba, karışık yapağılı bir koyun türü.
Boğazda oluşan en berbat şey adı gibi mk!
Adımdan çok bu kelimeyle hitap ediyor bağzı insanlar .
Bir yazara söylemek istediğim söz olur kendileri.
bazen sevgi sözcüğünde bazen sinirle söylenen bir sözde yer alır. çok işlevli. kullanmayı en sevdiğim kelime. gıcıklar !!
Notu 84'de bırakan hocalar.
Gırtlağımızı huzursuz eden sevimsiz gıdıklanma hissidir.
sevilmeyen.
bir kız tarafından erkeğee söylenmesi üç vakte kadar sevişileceğinin sinyalidir.
söylerken ki mimik hareketine bağlı olarak anlam değiştiren tek cümleciktir.
Elinde markalı kahve bardağıyla gezen insan,sahi sana insan diyebilirmiyiz ki bilemedim şimdi..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar