bugün
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı33
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek12
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı13
- ismail kartal5
- s'i l v'e r m'i s t34
- açık oylayan yazar ne demek istiyor13
- özledim mesajına verilecek cevaplar14
- aziz yıldırım4
- enayimiknatisii24
- kerem aktürkoğlu3
- serhat kılıç11
- hangi renksiniz17
- sigara intihardır3
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- sözlükteki fenerbahçeliler3
- orkun kökçü4
- geleneksel ciğer ısrmarlama şenlikleri9
- 5 eylül 2026 fenerbahçe'ye döşenen boru3
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam13
- kirpi3
- fenerbahahahahahçe2
- kadıköy de fenerbahçe yi yenmek2
- leandro trossard2
- fenerbahçe10
- sözlükteki şer çetesi12
- fenerbahçe nin orta sahası2
- yok farzedince yok olan şeyler3
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu21
- haftasonları entry girmeyen yazar3
- amedspor23
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı4
- kuzukulağı6
- sözlükteki büyücüler7
- mesajlaşırken karşı tarafı engellemek2
- sözlükte herkesin avcı olması12
- twitter da alakasız tagda ayet paylaşan tip2
- sözlükteki zorbalar12
- mustafa serhat kılıç3
- gocu50
- zorunlu eğitim13
- sinoplular nasıl insanlardır8
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- sürekli ilgi bekleyen erkek9
- oksizoron3
- veysi seviğ2
- hardallı patates salatası5
- çilekli el kremi kullanan erkek2
- sudekiray4
- rüyadan akılda kalan iki cümle2
- izmirbeyefendisi13
yerçekimini reddeden bir "zihni sinir"sel teoridir. buna göre maddeler ağırlıkları oranında yerküreye doğru itilirler, bu yüzden merdiven çıkmak inmekten zordur.*
yer çekicidir seksidir ama gök iticidir tiksindiricidir.
(bkz: yer itimi)
bize öğretilen, esasen gözumuzun ters gördügüdür. buna dayalı olarak beynimiz görüntüyü ters çevirerek bize düz halini yansıtır. fotoğraf makinelerinde de aynı mantıkla ters çekilen görüntü sensör ile düze çevirilerek aktarılır. peki ya gerçek görüntü tersse? o zaman yerçekimi diye birşey yoktur. gökitimi vardır.
buralar değerlenir.
Gök iti mi? Sorusunun yanlış yazılmış halidir. Ayrıca bir köpeğin yer köpeği mi gök köpeği mi oldugunu irdeleme biçimidir .
materyalist felsefe karşıtı bir abinin söylemin çıkartılacak sonuç. yerçekimi yok çünkü göremiyoruz. demek ki gökitimi var.
http://haber.sol.org.tr/v...s-belki-gok-itiyor-150680
http://haber.sol.org.tr/v...s-belki-gok-itiyor-150680
Güneş, Merkür'ü itiyor. Merkür uçup gidecek boşluğa. Hop, Venüs giriyor kademeye; "Yavaş!" diyor, o da ittiriyor Merkürü Güneşe doğru; al sana yörünge! Merkür de delikanlı bir gezegen. "Ben de seni iterim o zaman" diyor, hop, başlıyor Venüs'ü ittirmeye. Dünyamız izin vermiyor; "Ben de azıcık iteyim Venüs'ü ki, kaybolup gitmesin kızcağız boşlukta." Bakma işte, biz de az ekmeğini yemiyoruz Mars'ın. Mars bize, biz Venüs'e...
Utanmadan, sıkılmadan yer çekimi yer çekimi diye yıllardır kafa şişiriyorlar; be gerizekalılar, a öküzler, eğer bunların hepsi birbirini çekiyorsa, neden bütün evren 500T gibi sıkış sıkış değil?
Hala aklında soru işaretleri olanlara söylüyorum; istanbul'dan kalkan uçak, 50-55 dakika sonra Antalya'ya inmiyor mu? Nasıl iniyor?
Utanmadan, sıkılmadan yer çekimi yer çekimi diye yıllardır kafa şişiriyorlar; be gerizekalılar, a öküzler, eğer bunların hepsi birbirini çekiyorsa, neden bütün evren 500T gibi sıkış sıkış değil?
Hala aklında soru işaretleri olanlara söylüyorum; istanbul'dan kalkan uçak, 50-55 dakika sonra Antalya'ya inmiyor mu? Nasıl iniyor?
ya hiçmi düşünmediniz arkadaş gök itimi olsaydı bir pamuk bir arabadan daha hızlı itilirdi(düşerdi).
Çok mantıklı gelen fikir. Düşünün şimdi yer bizi niye çeksin? Ben olsam çekmezdim, ben sizi şimdi de cekmiyorum da bu ayrı bi konu.
Neyse iticilik evrenin yaratılışındaki iki ana maddeden biri. Bence göğün varoluş nedeni maviligiyle içimizi açmak değil iticligiyle "sanne be SLK" demesi.
iyi akşamlar sacmalamakta sevdaya dahil.
Neyse iticilik evrenin yaratılışındaki iki ana maddeden biri. Bence göğün varoluş nedeni maviligiyle içimizi açmak değil iticligiyle "sanne be SLK" demesi.
iyi akşamlar sacmalamakta sevdaya dahil.
bence de yer çekmiyor gök itiyor. yer çekiyor olsa dağlar da bizi çekerdi ama hiç dağların bizi çektiği yok. kütle çekimi teorisi de safsata zaten. bence kütle itimi var. dünya da düz zaten. ayrıca hergün gördüğümüz güneş de farklı bir güneş. başımızın üzerinden hergün farklı güneşler geçiyor.
var öyle bişi.
sapanla çok daş attım havaya... hep geri düştü.
bilimse bilim deneyse deney aq... hem de her defasında aynı sonucu alıyon işte.
sapanla çok daş attım havaya... hep geri düştü.
bilimse bilim deneyse deney aq... hem de her defasında aynı sonucu alıyon işte.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar