bugün

hoşgelmiş 8. nesil koştursun sözlükte.
kendini insanlara galatasaraylı olarak gösterip fenerbahçe propagandası yapan değişik bişey. ha pardon sekizinci nesil yazar yazmışlar üstüne görmedim.

beşiktaş galibiyetleri sonrası ortaya çıkan bağdat caddesi tiplemelerinden olsa gerek.

(bkz: yazık)
galatasaray'lı olması doğruları söylemesine engel olmayan yazar.
can sıkan yazar.
6 kasım 2002 gecesi telefonunu kapatıp erkenden yatağına giren ertesi gün okula/işe gitmeyen insanlardan.

ayrıca fenerbahçe taraftarları için;

--spoiler--
hem bu insanlar takımlarını henüz zeka yaşları çok küçükken aile etkisiyle seçmişlerdir. şu aşamada önemli olan bu insanlara doğru bir yaklaşım sergileyip gerçekleri anlatmak olacaktır.
--spoiler--

gibi bir şey yazıp zeka seviyesini ve yaşını ortaya koymuştur,
hadi bana gerçekleri anlat seni küçük fanatik.

güldürmeyi başardın.
greles kelimesinin anlamı bulununcaya kadar uludağ sözlük'te takılacak olan yazar. fenerbahçe'liler acele etsin.
an itibariyle aşık atışmasında uludağ sözlük yazarlarına ayar veren yazar. buyurun atışmaya.
kalemi tıraşlı yazarımızdır.
iyi atışan yazardır, ama zatımca ayar almaktan bir türlü sıkılmamıştır, ayar ebesidir, helal olsundur...
ayar kelimesinin anlamını bilmeyen yazarlara ayar vermeye çalışan yazardır. kınadım şimdi kendimi.
kendi başlıklarını hortlatıp duran yazar.
trollerin kralı ünvanı almış yazar.
gurur duydum.
"vasat yazar" olarak nitelenen yazar. vasat olarak niteleyenlerin kendi yazılarına tarafsız olarak bakmaları vasat kelimesinin anlaşılması konusunda fayda sağlayacaktır.
düşünce tarzı bir güzel olan zıt kardeş dedikleri takımı tutan iyi bir yazar. hakkında vasat diyenler aynanın önünden çekilmeli.
yanlış yerlere, yanlış şeyler yazıp, insanların birbirine düşmesini sağlayan yazar. (bkz: biraz sakin)
aşık atışmalarında tüm ulu'nun eline verebilecek yazar. denemek isteyenleri bekler.
(#13929519)hem öğüt diyorsun hem de kısıtlayıcı önlem diyorsun.aklın çok karışık.
(bkz: şaka mısın arkadaş)
(#13930057)
kendisiyle çelişmiş yazar arkadaş. madem yorum gerektirmiyor. ne için başlık açıyorsun arkadaşım. hiç yakıştıramadım sana.
lise tarzını aşamamış yazar arkadaşımız.
tercihlerini kendisine saklayamayan cinsten.
lise tarzıyla suçlanan yazar.
lise tarzıyla suçlayanların ortaya koyduğu entryleri de görmek isteriz.
çok sevişken bir yazardır.
her gün seviştiğini her yerde söyler.
#14000757 entrysi ile beni güldüren yazar. geçmiş olsun.*
çapkın falan olmayan yazar.
yani çapkınsa da ben bir çapkınlığını görmedim. *
(bkz: sözlükten en çok kız kaldıran yazar)
sözlükten kız kaldırmayalı uzun zaman olan yazar.
neredesiniz lan?
© copyright 2005 - 2026