bugün
- çilek reçeli vs vişne reçeli6
- çare sarıgül4
- kaymak vs tereyağı5
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması7
- sankritçe3
- ai değil alın teri entry3
- vazo ve saksı arasındaki farkı bilen erkek5
- zorunlu ders programları3
- pişik kremi2
- gece denize girmek9
- pazar günü sözlükte takılan asosyal ezik2
- erkek egemen dil kullanan kadınlar3
- her entrysi eksilenen yazar4
- fazla akbili olan var mı3
- nickten isim tahmini yapmak25
- moominler2
- bir konuda fikrini almak istediğiniz kişi2
- anın görüntüsü13
- hakkımda bilmeniz gerekenler32
- finlandiya2
- mutsuzluğun en büyük nedeni4
- oscar alma yontemleri4
- kadın iftirasıyla hayatı kararan erkekler3
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası17
- erdoğan'ın milli görüş gömleğini çıkarması3
- ergenlerle mesai arkadaşı olmak5
- melabaa diye mesaj atan erkek2
- kas yığını sözlük erkekleri4
- akrep burcu6
- burç zehrinin erkeklere de sıçramış olması3
- kıl erkeğin süsüdür14
- as maca6
- geceye bir şarkı bırak11
- başlıkları tutmayan sözlük yazarı3
- kim bu gizli artıcı4
- ioçk14
- nick vermeden bir yazara seslen14
- kaos show2
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak16
- yeni parti46
- aylık 398 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- müslüman cinler5
- burak demirbilek7
- yazarların şu an yapmak istedikleri şey10
- grup seksin mantığı10
- dünyaya çocuk getirmek10
- yüzme yarışları2
- 55 kilo üstündeki sözlük kızları8
- haluk levent yarın konser verse kaç kişi gider3
- travesti sesi çekiciliği6
Atmosfere girerken bir yanma oluyor ya onu atlattık bitti gitti.
Harikulade bir filmdir, oyunculuktan tut göndermelere kadar. Gençler arasında bir sürü replik bırakmış hala kullanılmaktadır.
internette hiç bir yerde bulamadığım mükkemmel film. senelerdir izleyemedim izlemek istiyorum ama dediğim gibi bulamadım. link bulan bilen varsa ulaşmasını rica ediyorum.
edit: link bulundu isteyen yeşillendirebilir.
edit: link bulundu isteyen yeşillendirebilir.
(bkz: ka fa 1500)
Gemi biraz sola mı çekiyor kuna.
Komutan logar: tüm kalkanları indirin
Görevli hatun işveli bir bakışla: hemen efendim.
Geçen yine izledim. güldürdü.
Görevli hatun işveli bir bakışla: hemen efendim.
Geçen yine izledim. güldürdü.
Hayatımda repliklerini ezberlediğim tek eşsiz film. Bu filmi özel yapan senaryosu değil karakterlerin harika kurgusu o enfes replikler ve filmde sadece para kazanma amacı yok gerçekten izleyiciye iyi birşeyler sunmak istedikleri çok belli. izleyin izlettirin.
Ufo gören masum köylü koçum benim...
görsel
Ufo gören masum köylü koçum benim...
görsel
Cem yılmazın en iyi filmi. Evet.
En çok gise hasilati yapan yerli filmler sıralamasında Recep ivedik 4, düğün dernek, fetih 1453, dügün dernek 2, recep ivedik 2, recep ivedik ve kurtlar vadisi'nin ardından 8.sırada olan film.
geçen televizyonda çıktı gene. tam da başına denkgelmişim oturdum izledim. bazı esprileri yeni yeni farkettim. tabii 2003 te çıkmıştı bu film ben o zamanlar çocuktum anlamamam normal.
Çok gülmüştük zamanında yönetmeni ömer faruk sorak bu arada.
Halıcı sahnesi bizim evin altındaki dükkanda çekilen film.
türk kökenli en iyi bilim kurgu filmidir.
cem yılmaz'ın tırt filmlerinden biri. erşan kuneri sahnesi güzel sadece. onun dışında bütün film tırt. gerçi cem yılmaz bu, çok da bir şey beklememek lazım.
filmin ismiiiii
darbeli matkap..
darbeli matkap..
Seks filmlerine senaryo yazıyorsun, kuşadası'nda barın var reggae -tutmadı, uzaylılar tarafından kaçırılıyorsun, yemek diye küçük hapları yiyorsun, robot arkadaşların var ve macera sevmiyorsun. gel seni bi' tebrik edeyim.
(bkz: alev topunu babam mı yolladı)
çok ince esprileri olan film.
einstein mode on:
'bende zeytinburnu'ndan memet' esprisi, zeytinburnu'nun çekik gözlü türkmenlerin çoğunlukla yaşadığı yer olması.
einstein mode off.
einstein mode on:
'bende zeytinburnu'ndan memet' esprisi, zeytinburnu'nun çekik gözlü türkmenlerin çoğunlukla yaşadığı yer olması.
einstein mode off.
Cem Yılmaz'ın yaptığı en iyi işlerden. Belki de en iyisi. Hala yapılan pek çok espri günlük hayatımızda bir deyim bir atasözü gibi kullanılmakta hatta bu sözlerden test kitapları tarafından yararlanılmaktadır. (bkz: evet tarafından)
Cem yılmaz'ın tartışmasız en iyi filmi.
Arog'da kalite düşmüştü. Yahşi batı arog'dan iyiydi ve o da güzel bir filmdi. Ama mesela Ali baba ve yedi cüceler ne kadar sikko bir filmdi gerçekten. izlerken yok abi bu nası cem yılmaz dedim. Yapmacık roller, oturmamış senaryo. Gerçekten kötüydü.
Arif ve 216 filminin başarılı olmasını umuyorum.
Arog'da kalite düşmüştü. Yahşi batı arog'dan iyiydi ve o da güzel bir filmdi. Ama mesela Ali baba ve yedi cüceler ne kadar sikko bir filmdi gerçekten. izlerken yok abi bu nası cem yılmaz dedim. Yapmacık roller, oturmamış senaryo. Gerçekten kötüydü.
Arif ve 216 filminin başarılı olmasını umuyorum.
cem yılmaz abimizin, filmin senaryo ve konseptinde çokça "battlefield earth" filminden esinlendigini yeni anlamış bulunuyorum. hemen tüm sahneleri aynen alınıp ti' ye alınmış. izleyin daha net anlayacaksınız. Türkçesi "dünya kurtuluş savaşında " olan filmin baş rolünde John travolta oynuyor. karakterler konsept ve olaylar buradan alıntı çok net.. şimdi bir daha gülüyorum
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar