bugün
- hoşlanan erkeğin adım atmama sebebi5
- feministlerin sınırsız nafaka iptaline kızmaları14
- grok vs gemini vs chatgpt4
- adalet var mı2
- nervio abla22
- uyku bozuldu iyice2
- erkekte fizik mi giyim mi daha önemli7
- sedat pekmez43
- satrançta at mı daha değerlidir fil mi5
- 30 yaşından sonra ne yapacağız hissi3
- yaşamak2
- aşka inanmayan insan4
- yuvarlak popolu kadın3
- ten uyumu vs kafa uyumu2
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron16
- sözlükteki arkadaş çevresi6
- ömürlük arabalar3
- teklif edip asla ısrar etmeyen insan8
- köşe başı dükkanlar erotik shop olsun11
- türkiye'de iyi bir insan olmak11
- haklı olduğu halde susan insan7
- cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması19
- fatoş pınar türker'in sözlükte konuşulmaması3
- sivrisinek3
- ıslak kek bile yapamayan kız5
- 25 yıllık akp iktidarından çıkarılacak ders12
- toy story 53
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük19
- kemal kılıçdaroğlu devlet bahçeli ikilisi2
- sömürge valisi3
- astrolojiye inanan insanlara yapılan zorbalık3
- en iyi gençlik dizisi2
- ekşi sözlük2
- honda civic fd62
- çok yakışıklı kaslı eğitimli cool merhametli erkek3
- chp'nin hali ne olacak34
- mustafa çiftçi3
- trt'nin 2026 dünya kupasını 4k yayınlamaması2
- hiç gelmeyecek birini beklemek9
- psikolog ile ilk seans2
- seküler erkek muhafazakar kız birlikteliği7
- sözlükte hic tayt giyen kız olmaması9
- 6'ncı nesil uçakta dünyada söz sahibi olmamız11
- durduğun yerde terlemek2
- evli insanların bekarlara sen de evlen baskısı5
- yapay zeka sözlük moderatörü4
- süslü şirin2
- m r e r e c t o21
- yuvarlak hatlar3
- vücut geliştirmenin sandığından da zor olması3
süper düper tarayıcı. firefox tiryakisi olan bana ilaç gibi gelmiştir.
piyasayı ele geçirmiş browser.
3 yıllık arkadaşım. Bazen pc donunca kapatması dert olmasa hiçbir sorun bulunmaz tarayıcı. hızlı sadece şık ve güvenilir. google dan da bu beklenirdi.
ayının ayısı, hızlının hızlısı über bir tarayıcı, seviyeli ilişkimiz hiç bitmesin chrome.
kullanımı en rahat olan tarayıcılardan biridir. her türlü gideri var.
kendi yaptığım tarayıcıdan daha yavaş olan tarayıcı.*
fırefoxu hız bakımından gözümden düşürmüştür. ama fırefox gibi her programa uyum sağlayamıyor.
yaklaşık 1 aydan beridir, firefox işkencesi gören beni mutluluğa kavuşturmuş olan tarayıcıdır. tavsiye edilir. modeminizde, internetinizde problem var sanıyorsanız ve sürekli modeme v.s restart atıyorsanız bu tarayıcıyı deneyin. eğer yine problem varsa o internet sağlayıcınızdan kaynaklıdır.
mevcut internet tarayıcım.
kullanmaktan memnuniyet duyduğum google destekli bir ağ tarayıcısı.
firefox ve ie mahallenin dombili, hantal ve çok para yiyen çocuklarıysa; chrome fit, seri ve fazla cep yakmayan çocuğudur.
yeni logosuna takılınmaması gereken tarayacı. sonuçta bir ikon değiştirmeye bakıyor.
Firefox ile karşılaştırıldığı testte, firefox'a nazaran ram'i daha fazla yorduğu kanıtlanmış tarayıcı.
dev tarafındaki 12.0.733 versiyonuyla tab başlıklarının sağına ve soluna fade out efekti vermiş, kendini geliştirmeye devam eden browser. ancak ne kadar çok eklentiyle kullanırsanız, o kadar da sisteme bindirdiği başka bir gerçek. biz kendisiyle dengeyi tutturuyoruz, her ne kadar bir flash downloader eklentisi olmasa da.
opera'nın eline su dökememiş ve hiç bir zaman da dökemeyecek olan google'ın tarayıcısı.opera'nın rahatlığına alıştıktan sonra chrome yalan dolan be canım okur.
firefox'tan sonra doğru yolu bulduğuma inandıran tarayıcı. yetti firefox'un kaprisleri.
hızlı olması o kadar bariz bir üstünlük katar ki, diğer eksilerini görmezsiniz bile.
aşk gibi bir şey işte.
aşk gibi bir şey işte.
tasarımı güzel, kullanımı kolay tarayıcıdır. mümkün olsa evlat edineceğim kendisini, öyle seviyorum.
daha hızlısı çıkana kadar en hızlısı bu.
kullandigim butun bilgisayarlarda chrome dahil her 3 ana tarayici da var. hic birinin digerinden ahim sahim bir farki yok. hiz konusunda da iki uc milisaniyelik farklar ya vardir ya yoktur. anlamiyorum bu fanboylugu.
önceleri kullandıgım lakin şimdi rahmetli olmuş browser.
mna kodum bilgisayarı bir türlü çalıştırmıyor siliyorum indiriyorum yine olmuyor. 2 gün kendime gelemedim resmen internete yeni giriyormuş gibi oldum.
ve anladım ki;
hiç kimse sen degil, hiç kimse senin kadar...
mna kodum bilgisayarı bir türlü çalıştırmıyor siliyorum indiriyorum yine olmuyor. 2 gün kendime gelemedim resmen internete yeni giriyormuş gibi oldum.
ve anladım ki;
hiç kimse sen degil, hiç kimse senin kadar...
nedense en sevdiğim özelliği olan "çerçeveyi yeniden yükle" özelliği kaldırılmış browser. mozilla firefox 4'e olan bir artısını kaybetti.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar