bugün
- timsah5
- zebra4
- habire1275
- kaplan7
- kartal6
- fil8
- habire12 adamdır37
- izmirli kızların verici olması34
- aslan8
- mutsuzluğun en büyük nedeni14
- sssilvermist22
- ben geldim naneler13
- claudian clouds kadındır12
- zorunlu eğitim2
- cilgincapkin13
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- insan kaynakları3
- iş bulamamak3
- anın görüntüsü18
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- deccal'in sozluge gelmesi10
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- gece sokakta koşarak 31 çeken kolsuz cüce görmek3
- messi'yi savunan adamla ahbaplık etmem5
- tas kafa traşlı hırt sorunu3
- yazarların almak istediği hediyeler4
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- kafa dağıtmalık şarkı önerileri5
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- otosan p1002
- spaghetto2
- ben senin yerinde olsam5
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası19
- nickten isim tahmini yapmak25
- sözlükteki kavganın amacı5
- türkiye den ispanya'ya yangın uçağı desteği3
- bir ay çaylak olmak4
- küs insanları barıştırmak3
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- arap gel oğlum5
- yorgun mermi13
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- japon denince akla gelenler2
- yarası olan gocudur5
- suca suruklenen cocuk7
- temmuz6
- burhaniye6
- gece sokağa çıkıp auuuu diye bağırmak3
süper düper tarayıcı. firefox tiryakisi olan bana ilaç gibi gelmiştir.
piyasayı ele geçirmiş browser.
3 yıllık arkadaşım. Bazen pc donunca kapatması dert olmasa hiçbir sorun bulunmaz tarayıcı. hızlı sadece şık ve güvenilir. google dan da bu beklenirdi.
ayının ayısı, hızlının hızlısı über bir tarayıcı, seviyeli ilişkimiz hiç bitmesin chrome.
kullanımı en rahat olan tarayıcılardan biridir. her türlü gideri var.
kendi yaptığım tarayıcıdan daha yavaş olan tarayıcı.*
fırefoxu hız bakımından gözümden düşürmüştür. ama fırefox gibi her programa uyum sağlayamıyor.
yaklaşık 1 aydan beridir, firefox işkencesi gören beni mutluluğa kavuşturmuş olan tarayıcıdır. tavsiye edilir. modeminizde, internetinizde problem var sanıyorsanız ve sürekli modeme v.s restart atıyorsanız bu tarayıcıyı deneyin. eğer yine problem varsa o internet sağlayıcınızdan kaynaklıdır.
mevcut internet tarayıcım.
kullanmaktan memnuniyet duyduğum google destekli bir ağ tarayıcısı.
firefox ve ie mahallenin dombili, hantal ve çok para yiyen çocuklarıysa; chrome fit, seri ve fazla cep yakmayan çocuğudur.
yeni logosuna takılınmaması gereken tarayacı. sonuçta bir ikon değiştirmeye bakıyor.
Firefox ile karşılaştırıldığı testte, firefox'a nazaran ram'i daha fazla yorduğu kanıtlanmış tarayıcı.
dev tarafındaki 12.0.733 versiyonuyla tab başlıklarının sağına ve soluna fade out efekti vermiş, kendini geliştirmeye devam eden browser. ancak ne kadar çok eklentiyle kullanırsanız, o kadar da sisteme bindirdiği başka bir gerçek. biz kendisiyle dengeyi tutturuyoruz, her ne kadar bir flash downloader eklentisi olmasa da.
opera'nın eline su dökememiş ve hiç bir zaman da dökemeyecek olan google'ın tarayıcısı.opera'nın rahatlığına alıştıktan sonra chrome yalan dolan be canım okur.
firefox'tan sonra doğru yolu bulduğuma inandıran tarayıcı. yetti firefox'un kaprisleri.
hızlı olması o kadar bariz bir üstünlük katar ki, diğer eksilerini görmezsiniz bile.
aşk gibi bir şey işte.
aşk gibi bir şey işte.
tasarımı güzel, kullanımı kolay tarayıcıdır. mümkün olsa evlat edineceğim kendisini, öyle seviyorum.
daha hızlısı çıkana kadar en hızlısı bu.
kullandigim butun bilgisayarlarda chrome dahil her 3 ana tarayici da var. hic birinin digerinden ahim sahim bir farki yok. hiz konusunda da iki uc milisaniyelik farklar ya vardir ya yoktur. anlamiyorum bu fanboylugu.
önceleri kullandıgım lakin şimdi rahmetli olmuş browser.
mna kodum bilgisayarı bir türlü çalıştırmıyor siliyorum indiriyorum yine olmuyor. 2 gün kendime gelemedim resmen internete yeni giriyormuş gibi oldum.
ve anladım ki;
hiç kimse sen degil, hiç kimse senin kadar...
mna kodum bilgisayarı bir türlü çalıştırmıyor siliyorum indiriyorum yine olmuyor. 2 gün kendime gelemedim resmen internete yeni giriyormuş gibi oldum.
ve anladım ki;
hiç kimse sen degil, hiç kimse senin kadar...
nedense en sevdiğim özelliği olan "çerçeveyi yeniden yükle" özelliği kaldırılmış browser. mozilla firefox 4'e olan bir artısını kaybetti.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar